Световно първенство по футбол - Южна Африка 2010
Moderator: Moridin
Мен пък бразилците пак не ми харесаха - и трите им гола бяха след епични грешки на африканската защита, особено 3тия беше направо комичен - няква нормална постепенна атака, Кака минава отляво, пуска топка към дузпата и там сам Елано без човек на 3 метра от него. Иначе червения картон беше доста пресилен. Оня се засили, блъсна се в Кака и се хвана за главата...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
В тази връзка:
"Френските съдии са същите дупки като френските играчи.
"
Казано от френски запалянко.
То и дузпата за Италия беше пресилена, ама съдийски решения, това е положението.
Иначе в класацията ми за съдийски ВТФ-та уверено продължава да води малиецът, дето лиши САЩ от две точки с няма такова безумно решение, дето може би и той не знае защо го взе.
"Френските съдии са същите дупки като френските играчи.

Казано от френски запалянко.
То и дузпата за Италия беше пресилена, ама съдийски решения, това е положението.
Иначе в класацията ми за съдийски ВТФ-та уверено продължава да води малиецът, дето лиши САЩ от две точки с няма такова безумно решение, дето може би и той не знае защо го взе.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Това беше наистина безумно, особено имайки предвид, че някъде около трима американци бяха отявлено държани от словенски играчи, т.е. трябваше ако ще свири нещо, да е дузпа.Иначе в класацията ми за съдийски ВТФ-та уверено продължава да води малиецът, дето лиши САЩ от две точки с няма такова безумно решение, дето може би и той не знае защо го взе.
Бразилия започват да влизат в форма, ако Кака се разиграе, ще е много трудно да бъдат спрени.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
link or it didn't happenMoridin wrote:В тубата имало клипче от с.корейските новини дето казали, че резултата с Бразилия бил 1:0 за корейцитене знам обаче ся кво ще измислят
edit: http://www.youtube.com/watch?v=Z7TIMpCy8jo
намерих няколко, на всичките пише в коментарите, че са фейк

Last edited by thunder on Mon Jun 21, 2010 4:30 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- RRSunknown
- Elder God
Днес е ден за рекорди на световното май.
По голове в първия мач - евала на португалците за хубавата тренировка, само вратарят им не отиде да вкара някой.
По картони във втория - саудитецът ги раздаваше като рожденик бонбони. И ебаси фарсът откъм изтървани възможности, особено в последните десетина минути. А голът дойде след засада, за да е пълен ташакът.
В тая група който и да продължи с Испания, ще е пушечно месо.
Понеже Испания ще продължи, НАЛИ???

По голове в първия мач - евала на португалците за хубавата тренировка, само вратарят им не отиде да вкара някой.
По картони във втория - саудитецът ги раздаваше като рожденик бонбони. И ебаси фарсът откъм изтървани възможности, особено в последните десетина минути. А голът дойде след засада, за да е пълен ташакът.
В тая група който и да продължи с Испания, ще е пушечно месо.
Понеже Испания ще продължи, НАЛИ???

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
На мен също. По едно време просто стана грозно. Тръпки ме побиват какво точно може да се случи с Испания след малко...thunder wrote:Баси чак ми стана жал за корейците...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Жалко, че Вия не успя да направи хеттрик, щеше да е доста добре за фентъзи тима ми. Иначе Хондурас бяха ужасно слаби, испанцие можеха с повечко да ги бият, сега и бият Чили като нищо ще останат втори и вероятно ще трябва да минат през Бразилия на осминафинала. Но пък знае ли човек, може пък Швейцария да се издъни срещу Хондурас или пък Португалия да бие Бразилия, сигурно и испанците така са си мислели, та не се напрегнаха много да правят голова разлика.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Бахти как се нагушихте с точки с тоя Вия, май ще сменя капитана, Торес нищо не ми носи ебаси.
Иначи испанците след гола бая лежерно цъкаха, но пак изпуснаха доста - в сравнение с останалите мачове имаха торба полжения повече - както и да е, головете рано или късно ще дойдат.
Иначе много се надявам на бразилците на осминафинал, продължавам да мисля, че са много по-лек съперник от португалците.
Ако разбира се се класират испанците де. 
Иначи испанците след гола бая лежерно цъкаха, но пак изпуснаха доста - в сравнение с останалите мачове имаха торба полжения повече - както и да е, головете рано или късно ще дойдат.
Иначе много се надявам на бразилците на осминафинал, продължавам да мисля, че са много по-лек съперник от португалците.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...