Темата, в която Амелия и Вивиан да направят анализ на...
Мдам, затова и има две теми, в които се вихри тая дискусия и който желае да му се изяснят неща, ще ги чете. Няма да влезе на 5та страница от втората тема и да каже, че не отговаря на никого, след което да поведе спор без да е прочел предишните мнения. Ако не бях написала тия неща толкова много пъти нямаше да имам против да изплякам тук един двуметров постец, но не считам че това е начина, а и откровено се изморих и ми писна.
Отделно, че почваме да си вием като грамофонни плочи.
Вивиян си пее - "ми ако направя тва и тва, то няма ли да съм направила нещо, дето да отговаря на някви правила, как така нямало правила?".
Аз се включвам - "има правила, ма не са абсолютни".
Вивиян пак - "ми ако направя тва и тва, то няма ли да съм направила нещо, дето да отговаря на някви правила, как така нямало правила?".
Аз пак - "има правила, ма не са абсолютни".
Роланд - "ок, не са абсолютни, но почиват на някакви по-конкретни и абсолютни похвати и дефиниции".
Аз - "мда, но приложението на тези конкретни похвати не става по абсолютни правила"
Вивиян (към АлДим) - "ма ето, че си ми дал списък с характерни черти на супергерой. Начи имало правила, на-на-на-на-на-на".
АлДим - "ти тъпа ли си, ма? Не правиш ли разлика между характерни черти и абсолютно правило?"
Вивиян - "Lorem ipsum dolor amet..."
Аз - "моля???" (Към Роланд на АйСиКю) "Тая кви ги дрънка бе?"
Роланд - (Към мен на АйСиКю) "Беш ли му майката?" (Във форума) "Спорът е семантичен и няма никъв смисъл, така че можем да го спрем. Или не - Емо ей сега ще пусне чаршаф тука. Казвам, за да подготвя почвата. Сега ще подготвя и пишката *фап-фап-фап* ааааа! ммм! *фап-фап*".
Емо - "бе аз не знам за кво си говорите, ма ето и моите два цента. Има абсолютни похвати. Приложението на един абсолютeн похват става по абсолютно правило само за този въпросен един похват. Освен това природата и изкуството са еквивалентни". А Вивиян искаше да каже, че ако сам измислиш нещо, дето вече да го има, не си направил нищо оригинално."
Аз - "ба ли ги и похватите колко са абсолютни, ма правилата им за приложение не са абсолютни, а и тва вече го обсъждахме, пък и си говорим за по-общи неща. А, бтв природа и изкуство не са еквивалентни". И не, Вивиян не каза това."
Вивиян - "бе не казах това, но вие показахте, че не разбирате езика ми, така че сега мога да си спекулирам, че съм казала квото си поискам. Но ето че имало правила начи"
Аз - "писна ми кардинално"
Скордж - "ква абсолютика в изкуството бе?"
Морви - "батета, вие са за абсолютност на правила или похвати си говорите последно"
Емо - "правилото за приложение на един похват е абсолютно, когато се прилага въпросния похват, щото капналата сълза носи конотация, а 3-секунден кадър върху лицето не носи. Нищо, че двете са начин да се покаже вътрешен свят на героя. А ето и примери от алкохолната и хранителновкусовата промишленост, с което показвам, че изкуството е субективно и възприемането му се влияе от маса фактори. Изкуството е като вино и различните му съставки опияняват различно различните хора. То се състои от атоми на елементи, които обаче са много коварни... Ама чакайте, не заспивайте, още не съм казал каквото бях тръгнал да казвам. Кво бях тръгнал да казвам всъщност?"
Роланд - "*фап-фап-фап* ААААААА! ООООО! ААААААААААААААА!!! Ох, колко добре ми дойде тази словесна злобарчица. И останалите трябва да ме празните така."
Аз и Морви - "ъъъ, не, твърдо сме решени да стоим настрана от мастурбационните ти помагала."
ифадриана - "пичове, сичко хубаво, ма терминологията ви е силно зле, земете си я оправете. Иначе да, спорът е семантичен."
пасър-бай - "ТРЕБВА си точна терминология, още древните гърци са го рекли."
любимеца - "аз може и да имам позиция по въпроса, но може и да нямам. Вие обаче не знаете, затва ще седя отстрани и ще пускам саркастични и осъдителни коментарчета, щото е по-яко. В тоя ред на мисли, сичките сте нелепи и тая дискусия е в нищото."
Емо - "Амелио не споря с теб. Казвам си мнението, после ти обясних кво не си ми разбрала."
Скордж - "не бе, наистина, КВА абсолютика в изкуството бе 0_0"
Морви - "втф, как така природа = изкуство???"
Емо - "литературната критика е като наука, а изкуството като природа. Ето ви още малко рандъм доказателства, пълни с неточности, най-малкото щото като говоря за наука ми лъсва голият гъз като тоя на Амелия като говори за изкуство. Иначе можех да кажа това с по-малко думи, но за приятеля Роланд ще го пораздуя".
И т.н.
Отделно, че почваме да си вием като грамофонни плочи.
Вивиян си пее - "ми ако направя тва и тва, то няма ли да съм направила нещо, дето да отговаря на някви правила, как така нямало правила?".
Аз се включвам - "има правила, ма не са абсолютни".
Вивиян пак - "ми ако направя тва и тва, то няма ли да съм направила нещо, дето да отговаря на някви правила, как така нямало правила?".
Аз пак - "има правила, ма не са абсолютни".
Роланд - "ок, не са абсолютни, но почиват на някакви по-конкретни и абсолютни похвати и дефиниции".
Аз - "мда, но приложението на тези конкретни похвати не става по абсолютни правила"
Вивиян (към АлДим) - "ма ето, че си ми дал списък с характерни черти на супергерой. Начи имало правила, на-на-на-на-на-на".
АлДим - "ти тъпа ли си, ма? Не правиш ли разлика между характерни черти и абсолютно правило?"
Вивиян - "Lorem ipsum dolor amet..."
Аз - "моля???" (Към Роланд на АйСиКю) "Тая кви ги дрънка бе?"
Роланд - (Към мен на АйСиКю) "Беш ли му майката?" (Във форума) "Спорът е семантичен и няма никъв смисъл, така че можем да го спрем. Или не - Емо ей сега ще пусне чаршаф тука. Казвам, за да подготвя почвата. Сега ще подготвя и пишката *фап-фап-фап* ааааа! ммм! *фап-фап*".
Емо - "бе аз не знам за кво си говорите, ма ето и моите два цента. Има абсолютни похвати. Приложението на един абсолютeн похват става по абсолютно правило само за този въпросен един похват. Освен това природата и изкуството са еквивалентни". А Вивиян искаше да каже, че ако сам измислиш нещо, дето вече да го има, не си направил нищо оригинално."
Аз - "ба ли ги и похватите колко са абсолютни, ма правилата им за приложение не са абсолютни, а и тва вече го обсъждахме, пък и си говорим за по-общи неща. А, бтв природа и изкуство не са еквивалентни". И не, Вивиян не каза това."
Вивиян - "бе не казах това, но вие показахте, че не разбирате езика ми, така че сега мога да си спекулирам, че съм казала квото си поискам. Но ето че имало правила начи"
Аз - "писна ми кардинално"
Скордж - "ква абсолютика в изкуството бе?"
Морви - "батета, вие са за абсолютност на правила или похвати си говорите последно"
Емо - "правилото за приложение на един похват е абсолютно, когато се прилага въпросния похват, щото капналата сълза носи конотация, а 3-секунден кадър върху лицето не носи. Нищо, че двете са начин да се покаже вътрешен свят на героя. А ето и примери от алкохолната и хранителновкусовата промишленост, с което показвам, че изкуството е субективно и възприемането му се влияе от маса фактори. Изкуството е като вино и различните му съставки опияняват различно различните хора. То се състои от атоми на елементи, които обаче са много коварни... Ама чакайте, не заспивайте, още не съм казал каквото бях тръгнал да казвам. Кво бях тръгнал да казвам всъщност?"
Роланд - "*фап-фап-фап* ААААААА! ООООО! ААААААААААААААА!!! Ох, колко добре ми дойде тази словесна злобарчица. И останалите трябва да ме празните така."
Аз и Морви - "ъъъ, не, твърдо сме решени да стоим настрана от мастурбационните ти помагала."
ифадриана - "пичове, сичко хубаво, ма терминологията ви е силно зле, земете си я оправете. Иначе да, спорът е семантичен."
пасър-бай - "ТРЕБВА си точна терминология, още древните гърци са го рекли."
любимеца - "аз може и да имам позиция по въпроса, но може и да нямам. Вие обаче не знаете, затва ще седя отстрани и ще пускам саркастични и осъдителни коментарчета, щото е по-яко. В тоя ред на мисли, сичките сте нелепи и тая дискусия е в нищото."
Емо - "Амелио не споря с теб. Казвам си мнението, после ти обясних кво не си ми разбрала."
Скордж - "не бе, наистина, КВА абсолютика в изкуството бе 0_0"
Морви - "втф, как така природа = изкуство???"
Емо - "литературната критика е като наука, а изкуството като природа. Ето ви още малко рандъм доказателства, пълни с неточности, най-малкото щото като говоря за наука ми лъсва голият гъз като тоя на Амелия като говори за изкуство. Иначе можех да кажа това с по-малко думи, но за приятеля Роланд ще го пораздуя".
И т.н.
Last edited by Amelia on Tue Apr 07, 2009 8:08 pm, edited 3 times in total.
Хм, явно не сме се разбрали, при това много сериозно не сме се разбрали, съдейки по перифразите ти на позицията ми
Не съм повеждал спор. Но както и да е. Сори за загубеното време 
Не, не съм пасивно агресивен с тоя пост, I mean what I say
Btw, сега си припомних един мой съученик в много малките класове, който накрая на урока по история питаше: "Може ли да добавя нещо?" и после започваше да обяснява за устройството на морската звезда, защото му било интересно и го бил прочел в една енциклопедия наскоро

Не, не съм пасивно агресивен с тоя пост, I mean what I say

Btw, сега си припомних един мой съученик в много малките класове, който накрая на урока по история питаше: "Може ли да добавя нещо?" и после започваше да обяснява за устройството на морската звезда, защото му било интересно и го бил прочел в една енциклопедия наскоро

Бати пича!Trip wrote: Btw, сега си припомних един мой съученик в много малките класове, който накрая на урока по история питаше: "Може ли да добавя нещо?" и после започваше да обяснява за устройството на морската звезда, защото му било интересно и го бил прочел в една енциклопедия наскоро

Много сладко.
Адашке, горното ти обобщение е като скрипт на пиеса.
Честна дума, направо си ви представих как декламирате на сцена - незнайно защо в ренесансови костюми.
Това въздействие от някакво правило в изкуството ли се получи? Или е принцип?

Честна дума, направо си ви представих как декламирате на сцена - незнайно защо в ренесансови костюми.

Това въздействие от някакво правило в изкуството ли се получи? Или е принцип?

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Хрис, жалка си. Ако се кефя на постовете на Емо, то е щото виждам смисъла в тях. Ти не го виждаш, щото си тъпа и ограничена
"Злобарчицата" е според конотацията, знаеш
Бтв, нека върнем машината на времето в праисторията. Какво значи "абсолютно правило"? Личната ти дефиниция с примери от науката. И не, не си я дала в предните теми.
А, и пак демонстрира недочитане.
Емо: "Аз не споря с никого, имам тия мисли, подбудени от темата"
Амелия: "Ти спориш с мен, ама аз еди кво си"
Ringing any bells? Anwar, where art thou?!

Бтв, нека върнем машината на времето в праисторията. Какво значи "абсолютно правило"? Личната ти дефиниция с примери от науката. И не, не си я дала в предните теми.
А, и пак демонстрира недочитане.
Ringing any bells? Anwar, where art thou?!
And you can't dance with a devil on your back...
А кръстниците й кои ще са? На Конотация това.
Съучениците й впрочем най-много да я питат на героинята от коя сапунка е кръстена.
Съучениците й впрочем най-много да я питат на героинята от коя сапунка е кръстена.
The Best of Mozart
Btw ъпдейтнах горе обобщителния пост, включих разни други мнения от темата дето сутринта нямах време да включвам.
Алелуя, Роле, Алелуя!
Иначе Емо оспорва мои аргументи, особено във втория си пост. Аз на тва му викам спор.
Аууууууууууууу, чакайте, че са трябва да напиша 200000 знака за дефиницията си на спор и различните му проявления.
Алелуя, Роле, Алелуя!

Иначе Емо оспорва мои аргументи, особено във втория си пост. Аз на тва му викам спор.
Аууууууууууууу, чакайте, че са трябва да напиша 200000 знака за дефиницията си на спор и различните му проявления.

!
Къде е Теди Москов, когато ни е нужен?!
П.П. Адашке, случайно студентите ти пак да са оплескали нещо наскоро?
П.П. Адашке, случайно студентите ти пак да са оплескали нещо наскоро?

The Best of Mozart
Която вс епак беше, че ние двете с Амели не сме съгласни една с друга и всяка се е запънала като магаре на мост.Morwen wrote:но мисля, че то е много далеч от първоначалната насока на дискусията.

Глупости. Ние те разбираме пък! Ти не ни разбираш! Не забравяй, че патентът за неразбраност все пак принадлежи на хората на изкуството, така че не можеш да го присвояваш току-така.Не са ме разбрали "хората на изкуството", дето очевидно и те не знаят как са нещата точно, АМА И ТАКА КАКТО ГИ КАЗВАМ НЕ СА. ПЪК!
А и защо да Алелуйстваме, когато всъщност можем да се насладим на един конотиран саунд ъф сайлънс...

И стига с тая конотация, бе хора! Вече на мен ми втръсна, че я изнесох на показ!
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib