Fallout 3
Moderator: AlDim
Ми аз не съм имал тоя проблем. Освен това за минигъна трудно ще намериш патрони, плюс, че ако не си помпал на биг гънс, ще си кьопав и няма да уцелваш. Оптималното оръжие за 8/10 от тая игра е Hunting/Assault Rifle.
Странно е това, че са внесли Пулсар. В магазина им в Мола нямаше, а той е уж централен...
Странно е това, че са внесли Пулсар. В магазина им в Мола нямаше, а той е уж централен...
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Чудя се, според вас има ли смисъл да продължавам с Small Guns? Защото когато отидoх при онея паладини с лазерите, ми аз все едно бях с върбови клонки с мойте пушкала. Нищо не им правих на мутантите, а тия мачкаха.
Edit: И има ли изгода да се дига Repair или нагоре парите стигат за Repair при шоповете?
Edit: И има ли изгода да се дига Repair или нагоре парите стигат за Repair при шоповете?
Мен парите в никъв момент не ми стигаха, но то е защото имах много нисък бартер. При все това за поправка винаги има.
Иначе при максимален смол гънс и аджилити сваляш практически всеки супер мутант, дори мастърите с между 2 и 4 хедшота от хънтинг райфъла или асулт райфъла.
Разбира се можеш да прехвърлиш на лазери, но мисля, че още ти е рано - най-малкото амуниции ще си намираш много трудно.
Иначе при максимален смол гънс и аджилити сваляш практически всеки супер мутант, дори мастърите с между 2 и 4 хедшота от хънтинг райфъла или асулт райфъла.
Разбира се можеш да прехвърлиш на лазери, но мисля, че още ти е рано - най-малкото амуниции ще си намираш много трудно.
Е да му се невиди, не ми дава да дигам Agility, End и прочие. Само при левел, ако си вдигна там едно(забравих как се казваше) ми дава 1 точица да сложа на онези статсове.
Както и да е. Аз съм всеоще в началото на играта. Това което ме дразни е Lockpicking системата. Еееее не мога да разбера как става. Все се чупят железцата, както и да ги въртя.
Както и да е. Аз съм всеоще в началото на играта. Това което ме дразни е Lockpicking системата. Еееее не мога да разбера как става. Все се чупят железцата, както и да ги въртя.
Страхотна е според мен. Просто е - трябва пинсетата да я завъртиш под такъв ъгъл, че като завъртиш отверката, ключалката да се завърти хоризонтално. Не натискай много и като видиш, че се спира, веднага спирай натиска. Колкото по-близо е до хоризонтално положение ключалката като я завъртиш с отверката, толкова по-близо си до правилното положение на пинсетата, само трябва да се усетиш в коя посока 

Май става въпрос за фиби
.... http://en.wikipedia.org/wiki/Bobby_pin

Баси майката... Тази игра е толкова по-добра от смръдливия Oblivion, че чак не мога да повярвам. Противно на всичките истории, че няма нищо общо с Fallout и едва ли не мяза повече на Gears (Рольо?), аз смятам, че учудващо добре са запазили духа, а и до голяма степен атмосферата на поредицата. Същото важи за хумора. Може да е по-малко, но определено го има. Визията пък направо ме оцъкли... Игра с отворен свят на Bethesda, която изглежда страхотно и върви от мазно по мазно?!
Единственото ми по-сериозно оплакване дотук е, че битките понамирисват.
Единственото ми по-сериозно оплакване дотук е, че битките понамирисват.
На места и в тях го има даже. Просто не е толкова директен.
Иначе битките кефят повече вече, да. Аз бтв съм си ги пуснал на Hard и си броя всеки куршум, много диво. Пазя си едни пет куршума за снайпера за черни дни.
А в момента си карам с класиката - Leather Jacket стил Mad Max и 10mm патлак + някоя-друга пушка.
Търся The Family и някакво момче Иън. Да видим какво ще излезе...
п.п. Бтв и амбиентчета има...
Иначе битките кефят повече вече, да. Аз бтв съм си ги пуснал на Hard и си броя всеки куршум, много диво. Пазя си едни пет куршума за снайпера за черни дни.

А в момента си карам с класиката - Leather Jacket стил Mad Max и 10mm патлак + някоя-друга пушка.
Търся The Family и някакво момче Иън. Да видим какво ще излезе...
п.п. Бтв и амбиентчета има...