Еми предвид, непредвид - единственото, което Вивиан показа в дългия си пост е, че няма идея какво е отношението ми към Явлението.Roland wrote:Еми предвид, че само ти си ги виждаш тия работи с Шаямалан и в съседния топик биде размазан по паважа от Вивиан, не знам за кво "сиво" си говорим, освен ако не е някакво специфично сиво, дето само ти си го имаш.
За Ана Пакуин - странно как толкоз народ, дето сме гледали над 5 филма в живота си, я намираме за страхотна в сериала. Някакъв проблем с думата "всеки"...

Бъди заблуден колкото си искаш - за разлика от теб, имам представа за настроенията на хората по адрес на Пакуин. Мислиш ли, че има значение колко и кви филми си изгледал, след като с превъзнасянето по Йелчин (и то да беше прецедент) показа много ясно как оценяваш филмите и актьорите.

За другото нещо да кажеш? Не? Ок, значи всъщност съм прав?

Трип, кой чуваше шепоти в главата си? Рене? Сцена, в която Джим Кери гледа в огледало и прави муцуни има и в Шоуто на Труман, ама той не е шизофреник, нали? Състоянието на Рене не подлежи на класификация, защото е нереалистично. Той просто трепе хора с мотивацията, че се чукат с вампири. Ако Волен Сидеров трепеше турци сега с мотивацията, че преди 200 години България е била под иго, то ето ти подходяща аналогия, която няма нищо, ама нищо общо с шизофренията.
Това че е нов в града (пък се е залюбил с Арлийн при това) и подмятанията към Суки нямат никакво значение. Ти следи ли внимателно реакцията му когато оставиха децата си при Суки и Бил? Нещо за това да имаш да кажеш?
Както и да го представяш, абсурдно е да си въртиш целия сезон около някакви убийства и накрая да сервираш подобен антиклимакс по толкова изсмукан от пръстите начин. Дори и за толкова кампи сериал е непростим подобен lazy writing.