Форумно футболче
Moderator: Moridin
И аз съм с термит. Много хора работят в моя регион, баси. Знам къде е залата, ходил съм дваж.
И са кво - 10 човека ли сме или просто Пъгс ше е без кола?
И са кво - 10 човека ли сме или просто Пъгс ше е без кола?
Last edited by shayhiri on Wed Feb 20, 2008 1:28 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Какво се разбрахме с Жоро:
Ще дойде приятел на брата на Жоро, който е с кола. Хората ще са по следния начин разпределени:
1. Термит - Тъндър, Шайх, Амелиа и АлДим
2. Моридин - Берик, Трип и Рандъм
3. Приятел на Ицо - Ицо, мен, брат ми и Дафи
Жоро ще се разбере с неговите хора, моля Тънди, Шайха, Амелиа и АлДим да се разберат с Термита от къде да ги вземе. Той ще тръгва от Родина и нататък пътя го е описал.
Преценете пътя така, че да сме 15-20 минути по рано, за да може да се преоблечем и загреем и може да почнем да играем, като ни дойде времето, все пак плащаме за този час.
Ще дойде приятел на брата на Жоро, който е с кола. Хората ще са по следния начин разпределени:
1. Термит - Тъндър, Шайх, Амелиа и АлДим
2. Моридин - Берик, Трип и Рандъм
3. Приятел на Ицо - Ицо, мен, брат ми и Дафи
Жоро ще се разбере с неговите хора, моля Тънди, Шайха, Амелиа и АлДим да се разберат с Термита от къде да ги вземе. Той ще тръгва от Родина и нататък пътя го е описал.
Преценете пътя така, че да сме 15-20 минути по рано, за да може да се преоблечем и загреем и може да почнем да играем, като ни дойде времето, все пак плащаме за този час.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Когато и където кажат, на линия. Задушевно ше е.
Браво за организацията.

Браво за организацията.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Валери е в тайм-лууп!
Валери, помниш ли онова звънене на телефона вчера точно по това време, когато не го вдигна? Това съм аз, звъня ти в момента!
Ако беше вдигнал, щях да открия начин да те измъкна и да намерим пътя до въжделения петък.
Сър Термит, последно осем на църквето ли?

Сър Термит, последно осем на църквето ли?
Стана хубаво мачле, като не броим неприятната контузия на АлДим, да се надяваме, че няма да има лоши последствия там. Ако не друго поне потичахме доста. 
За протокола на Жоро дрийм селекцията разби моята в първата част от мача с 6-0. След това направихме трансферен удар с Емо и въпреки, че останахме с човек по-малко водихме почти до края, но ни обърнаха до 4-3 последните минути. Ицо (на Жоро брат му) и Емо изнесоха ебаси мача, както и самият Жоро.
Отборите:
Моридин
Берик
Трип
Ицо
Марио (прятел на Ицо)
Шайх
====
Аз
Брат ми
Тънди
Термит
Ал "Сашко" Дим
Рандъм

За протокола на Жоро дрийм селекцията разби моята в първата част от мача с 6-0. След това направихме трансферен удар с Емо и въпреки, че останахме с човек по-малко водихме почти до края, но ни обърнаха до 4-3 последните минути. Ицо (на Жоро брат му) и Емо изнесоха ебаси мача, както и самият Жоро.
Отборите:
Моридин
Берик
Трип
Ицо
Марио (прятел на Ицо)
Шайх
====
Аз
Брат ми
Тънди
Термит
Ал "Сашко" Дим
Рандъм
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Moridin
- Global Moderator
Готин мач стана, дано има навити за още един 
Брат ми много се разигра, дайба.. Ама Дидо нещо не беше на кеф тоя мач, обикновено минава пет пъти това разстояние?
Не виждам споменаване на убер-красивия ми гол след петнайсет коленца и воле, но предполагам, че е избледнял пред (най-после!!!!!) попадението на Шайха
Много добро впечатление ми напраиха Берик и Рандъм, както и самия Шайх. И тримата извадиха баси положенията между другото.

Брат ми много се разигра, дайба.. Ама Дидо нещо не беше на кеф тоя мач, обикновено минава пет пъти това разстояние?
Не виждам споменаване на убер-красивия ми гол след петнайсет коленца и воле, но предполагам, че е избледнял пред (най-после!!!!!) попадението на Шайха

Много добро впечатление ми напраиха Берик и Рандъм, както и самия Шайх. И тримата извадиха баси положенията между другото.
This is it. Ground zero.
@thunder Имам синка, но не е толкова лошо, колкото си мислех в началото.
@morridin Гола ти избледнява пред тоя на Емо от волето.
А брат ми винаги си тича толкова и играе така, този път нямаше ден просто. Миналата седмица вкара 6 гола при резултат 7-7. Няма култура да подава просто.
Иначе да, и Берик, и Шайха играха много стабилно, Берик баси как ми извади хубав удар точно в горния ляв ъгъл. Рандъм даде много хубави пасове, за които просто не тръгвахме навреме, и освен това се освободи на няколко пъти добре, но не му подавахме когато трябва с брат ми.
Иначе и Термита, и Коцето, и АлДим играха също стабилно и надъхано след първите 15на минути. Абе наистина хубаво мачле стана, бая потърчахме.
@morridin Гола ти избледнява пред тоя на Емо от волето.
А брат ми винаги си тича толкова и играе така, този път нямаше ден просто. Миналата седмица вкара 6 гола при резултат 7-7. Няма култура да подава просто.

Иначе да, и Берик, и Шайха играха много стабилно, Берик баси как ми извади хубав удар точно в горния ляв ъгъл. Рандъм даде много хубави пасове, за които просто не тръгвахме навреме, и освен това се освободи на няколко пъти добре, но не му подавахме когато трябва с брат ми.
Иначе и Термита, и Коцето, и АлДим играха също стабилно и надъхано след първите 15на минути. Абе наистина хубаво мачле стана, бая потърчахме.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...