Април '07
Знам кво мислите за трейлъра. Казах ви как е филмът. Гледали ли сте Легенда на Ридли Скот?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е, уоу, Алекс, и ние знаехме какво мислеше за трейлъра на 300 ти, а покрай единия трейлър си беше съставил мнение и за филма. Тогава твърдеше, че това е съвсем нормално, нали
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Деветте трейлъра.
Да не би сега да твърдя обратното? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не, не твърдиш обратното, но примерно аз що по твоята логика да не кажа , трейлърът на Патфайндър = боклук => филмът = боклук, без дори да съм го гледала?
И се спри с тия 9 трейлъра, най-много 2 с още 1 тийзър или 1-2 реклами.
И се спри с тия 9 трейлъра, най-много 2 с още 1 тийзър или 1-2 реклами.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Да съм карал някой да го гледа?
Аз как не гледах Пастира?
Саншайн излиза тоз петък!!!!!!!!!
Вярно, че е с двойно по-малко прожекции от Мр. Бийн, ама аз и на него се кефя. И сега ако пуснат и Некст, както пишеше на плаката...
http://programata.bg/index.php?page=home&ln=1&city=1
На всичкото отгоре ще трябва да избирам само един, щото вечерта заминаваме на море.

Саншайн излиза тоз петък!!!!!!!!!

http://programata.bg/index.php?page=home&ln=1&city=1
На всичкото отгоре ще трябва да избирам само един, щото вечерта заминаваме на море.

- tigermaster
- Elder God
Много грозен филм, някакси. Поне на мен изобщо не ми хареса.shayhiri wrote:Гледали ли сте Легенда на Ридли Скот?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
I rest my case.
Патфайндъра е още по-красив на второ гледане. Не ги правят вече тия филми, олдскул фентъзи. А историческото фентъзи никога не е вървяло, особено след издънката на Тринайстия Воин. (Който си остава престъпно подценен филм, сравним с Патфайндъра.) Само 300 успя да разчупи канона - с комиксов сюжет и безсрамна про-западна пропаганда. 

Дирителя на патки (Pathfinder) още не съм гледал, ама 13-ят войн е страшно подценен филм. Колко съм търсел и чакал да му пуснат режисьорско рязане, ама не стана. А това е филм, който определено си заслужава да получи подобно, за мен филма беше страшно опропастен от продуценти и монтажисти, със сигурност е имало много повече, ама найсе - видяхаме само тази версия.
- tigermaster
- Elder God
Спомни си "Кралят на скорпионите" - перфектен в това отношение. Има си грамаден як герой, който трепе хора с меч, има си доволно предсказуем и въпреки това приятен сюжет, има си каскади, има Добро и Зло, експлозии, луд учен, красива магьосница и грамаден почти като главния герой варварски вожд. И доста забавни моменти. Няма я противната сериозност на "300", а и бойните сцени са готини.shayhiri wrote:I rest my case.Патфайндъра е още по-красив на второ гледане. Не ги правят вече тия филми, олдскул фентъзи. А историческото фентъзи никога не е вървяло, особено след издънката на Тринайстия Воин. (Който си остава престъпно подценен филм, сравним с Патфайндъра.) Само 300 успя да разчупи канона - с комиксов сюжет и безсрамна про-западна пропаганда.
В тази връзка, научихте ли, че една от главните роли в "Мумията 3" ще се изпълнява от Джет Ли? Трябва да се види.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Съжалявам, много сме различни. Кралят на Скорпионите няма нищо общо с историята и е безумно смешен откъдето и да го погледнеш, холивудски боклук в пълния смисъл. Нефелен франчайз офспринг на Мумията.
Не че не бих се зарадвал на такъв филм и сега, но трябва да има страхотна визия, и пак си е гилти плежър.

- tigermaster
- Elder God
Това удебеленото какво означава? По останалото - ами, примерно, съгласен съм. Само дето ме кефи. Повече от филма за Конан при това.shayhiri wrote:Съжалявам, много сме различни. Кралят на Скорпионите няма нищо общо с историята и е безумно смешен откъдето и да го погледнеш, холивудски боклук в пълния смисъл. Нефелен франчайз офспринг на Мумията.Не че не бих се зарадвал на такъв филм и сега, но трябва да има страхотна визия, и пак си е гилти плежър.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Тигре, означаваше, че пуснаха филма само за да използват популярността на Мумията 2 - и си личеше.
Рол, за мен фентъзи не е термин - а усещане. Иначе - да, макар въпросните филми да са фентъзи на практика, се водят исторически. На мен пък тоя термин ми е смешен. Legendary е най-точно.
Рол, за мен фентъзи не е термин - а усещане. Иначе - да, макар въпросните филми да са фентъзи на практика, се водят исторически. На мен пък тоя термин ми е смешен. Legendary е най-точно.
Фентъзи = наличието на нещо нереално. 300 може да мине за фентъзи. Патфайндър минава само за чикия с викинги.
Но аз съм в ПОТРЕС! Вижте кво открих в гугъла за онуй лекенце от Алекс Райдър (предупреждавам - само за жени или мъже със здрави нерви):

Но аз съм в ПОТРЕС! Вижте кво открих в гугъла за онуй лекенце от Алекс Райдър (предупреждавам - само за жени или мъже със здрави нерви):
- Spoiler: show

And you can't dance with a devil on your back...