Март '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 27, 2007 10:51 pm

Смях? Леле-мале.. е.. всекиму според вкуса :)
This is it. Ground zero.

SilverLill
Commoner

Post by SilverLill » Wed Mar 28, 2007 12:30 am

Spoiler: show
А моментът, в който от корема на момъка му поникна цяла градинка не ти ли беше смешен? :D

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Mar 28, 2007 8:03 am

Съдейки по горната ми реакция, как мислиш? :roll:

И моля те не спойли толкова грубо, някои хора все пак може би не са го гледали.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 28, 2007 8:19 am

Момичето е сложило таг.

Не, аз го сложих, естествено :?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 28, 2007 9:38 am

Викате да зема да го гледам тва. Ма да дръпна колко пъти преди тва от нещо незаконно за да го възприема по-добре ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Mar 28, 2007 9:59 am

Може да помогне, мда, то сайкеделика така влиза най-добре :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 28, 2007 10:23 am

Не знам къв сайкеделик ти се е привидял във Фонтана баш... Бтв, оня момент и мен ми беше смешен.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 28, 2007 1:06 pm

Програмата излезе. Идиотите излъгаха за Банкета. :roll: Дано го пуснат другата седмица, април. Тогава излиза и още един интересен филм, който е на предпремиера сега, но за него - в априлската тема.

Тази седмица има два комерсиални и тъпи филми на премиера, с камара прожекции и т.н. както си му е редът. Явно това им е мнението на разпространителите за публиката - и с основание. Аз, разбира се, ще ходя и на двата (само заради визията): Димящи Аса и Артур и Mинимоите. Желаещите (вече има доста) - в темата за уговорките. :)

Люк Бесон в БГ
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 30, 2007 11:30 pm

Димящи Аса първо е баси скапания превод, защото играта на думи в заглавието, която ще уловите на 5тата минута от филма ТОТАЛНО Е отишла по дяволите.

Иначе накратко за филма - един много лош Тарантино с готин край на фона на хубава музика (само накрая) и два-три култови образа (визирам тримата неонацистки братоци-наемни убийци). За огромно мое съжаление не става за развлечение (дори), просто тук-там има дълги протяжни сцени с псевдо-драматична музика и камера, фокусирана върху продраната от кокаин ноздра на един от героите....Нямаше нужда. Доволно добра масовка от образи, за съжаление дори на четвърт не толкова велики като при майстори в "жанра" Ричи и Тарантино.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 30, 2007 11:37 pm

А, изобщо не става въпрос да е близо до майсторство. Ако има достатъчно сцени и герои като тия в трейлъра, ще го изтърпя. Но малко ми трябва да се откажа. Домино на Тони Скот например си беше тъп и несвързан, но го изтърпях заради визията. Ако и този е подобен, бива. Ако не...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 31, 2007 12:28 am

Ъ-ъ, гледах Артур и незнам си кви на Бесон. :neutral: Прав съм бил да го псувам. Whatever credibility he had is so gone... :roll: Историята и диалогът са чудовищно зле. И си ги е писал той, идиотът. И има и книги по тях. И се правят още две серии. Които, надявам се, ще се провалят вдън земя и ще завлекат и Бесон със себе си. Първият беше провал общо взето (особено в Щатите), така че нещата натам отиват.

Божке, кво ли не съм изтърпявал за малко три де анимацийка?! (Тя поне да беше нещо добро, пък то...) Как да обясня колко е лош? :idea: Ерагон беше изпиратствана идиотщина за 12-, нали така? :idea: Това е абс същото - но за до шестгодишни. (Макар протагонистът да е на 10.) Всъщност, като се замисля, филмът има всички качества да стане любим на Спарки, така че по-добре да оставя ревюто на него.

Озвучен на български естествено - което е и единственият му плюс. :shock: Защото зам-лошият фъфли адски забавно. Чудех се през цялото време кой е тоя талантлив наш актьор, който успява да докара толкова забавно фъфлене - и кво мислите се оказа в края?
Spoiler: show
Любчо Дилов Син :lol: :lol: :lol:
То си му идвало отвътре.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Mar 31, 2007 1:57 am

Първо - Алекс, подписът ти кърти.

Второ - Smoking Aces на мен лично ми допадна, най-вече, защото отидох да гледам филм, който предварително знаех, че не е по мой вкус изобщо и вероятно няма да ми хареса. А ме изненада, беше ми интересен и имаше адски забавни сцени свързани с персонажите - вече споменатите неонацистки братя, които просто нямаха равни, примерно. С други думи - филмът си беше приятно развлечение.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Mar 31, 2007 10:52 am

Да, ама нямаше лафчета.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 31, 2007 6:04 pm

Ше мина и без тях. Ей сега отивам.
Продължението на "Артур и Минимоите"
Author: Darth Sparhawk
Date: 29.03.2007

Продължението на "Артур и Минимоите", "Артур и Забранения Град" от Люк Бесон вече е на родния пазар.
Въпреки препятствията най-накрая тримата малки герои успяват да достигнат до целта си - те проникват в сърцето на злото Забранения град, наречен Некрополис. Там обаче вече ги очаква самият му властелин - Малтазар Прокълнатия. Целта на злодея е да се ожени за Селения, за да стане пълновластен господар на Седемте земи. Дали обаче капризната принцеса не е подарила вече сърцето си на някой друг?
И в тази книга въображението на автора ще срещне малкия читател с най-чудновати неща. Заедно с Артур, той ще се вози на гърба на гигантски паяк, ще се срещне със същества, които не може да види никъде другаде (като скакалец с крака на розово фламинго), и ще опита сладкиши, направени с яйца от гъсеница.
Какво ще се случи с Артур - дали ще открие дядо си, дали ще спаси дома си и дали Селения ще отговори на скритите му чувства - всичко това в продължението на историята за Артур и минимоите - "Артур и Забранения град".
Издава "Слънце".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 02, 2007 1:24 am

Гледах Асата. Няма много за разправяне. Не умрях от скука, защото наративът биваше поднасян в несекващ ритъм и със специфичен маниер. Но очаквах повече диващина след трейлъра, а филмът, уви, прави сериозната грешка да се взима насериозно.

Финалът, колкото и безумен да е, ми хареса. И музичката бива - особено, да, на финала.