А фактът, че Паолини "не е вложил нищо оригинално" в книгата си автоматично означава, че "е бездарен". Но да не се повтарям...
Гледайте какво изпускаме, улисани в спор:
http://citadelata.com/

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
втората част от най-величествената фентъзи сага на новия век
*горното в отговор на доста културните и обосновани критики към филмаАбе вие какви сте бе???Ерагон мога да кажа че много си заслужава.Добре е направен в всичко просто много малко филми се намират такива като него.Я се замислете на колко години сте за да съдите 1 филм обеден съм че тука хора над 18год.(даже е много) няма.Я хванете и вие направете филм да ви вида дали ще го харесат.Де**а и СЕЛЯНДУРИТЕ ДЕТО ИДАТ ОТ СЕЛО И КАЗВАТ КОЕ Е ХУБАВО И КОЕ НЕ.Аз съм гледал много повече филми от вас взети заедно така,че не ми говорете а си играите там Кънтърчето и не се бъркайте в нещата на другите бе СЕЛЯНДУРИ.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пояснявам, че някои хора смятат, че като историческо фентъзи "Вълкодав" е практически равностоен на Кай и Мартин:). Аз, впрочем, също съм от тях:)! А за качествата на екранизацията можем да говорим във филмовия форум, аз още нямам мнение:)!Като цяло, ако не сте фанатик, държащ да изгледа всичко или търсач на странни истории, а просто търсите приятно фентъзи за уикенда, гледайте наново “Ерагон”, вместо да рискувате с “Вълкодав”, който може да ви се стори чужд и непонятен.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest