Аниме-препоръки и рикуести

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:31 pm

Изглежда леко... умират ли герои?

А ако да, умират ли смислено?

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:32 pm

Pugsley wrote:Ако искаш сътресение Exel Saga e перфектния избор. Смисал мозъчно сътресение де
Не мозъчно.

Искам да ми прегази сърцето.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Dec 30, 2006 9:36 pm

Wolf's Rain остро :). Търси си го. Умират герои, смислено ли - за мен да, за всички останали - не :lol: :lol: :lol:. Но прегазва де.

Можеш да тестваш OVA-те на Макото Шинкай: Hoshi no Koe, She and her cat, много са хубави и затрогващи.

Fafner in the Azure можеш да видиш също.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 30, 2006 9:39 pm

Хехе, ако искаш прегазващо емоциите аниме, има точно едно, което ще ти стигне за дълго време напред - Grave of the Fireflies. Wolf's Rain също уж, ма малко твърде самоцелно за моя вкус, а и трябва да преджапаш през 30 епизода за целта. Грейвът е филм.
And you can't dance with a devil on your back...

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:40 pm

Roland wrote:Хехе, ако искаш прегазващо емоциите аниме, има точно едно, което ще ти стигне за дълго време напред - Grave of the Fireflies.
Помня го... помня го от онова представяне...

Разтърсвам се...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 30, 2006 9:41 pm

За мен и РаЗефонът е много разчувстващ, ма аз съм болен фен, така че искай и второ мнение ;) Но е мноу яка любовна история наред с големите роботи и психиделичната джазова атмосфера :)

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Dec 30, 2006 9:42 pm

Cowboy Bebop е анимето.Краят...убива :wink:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 30, 2006 9:44 pm

Мне :) Бибопът Е най-добрият аниме-сериал, правен някога, но не е точно смазващо емоционално. Т.е. не по начина, по който май иска Калин. Но че е велико и задължително, спор няма.

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:47 pm

Darkling wrote:Cowboy Bebop е анимето.Краят...убива :wink:
това - сериал и филм (knocking on heaven's door) - е единствентоо, което имам под ръка дотука.

Филмът как е? Понеже не ми се иска да си пусна само последните три от сериала...

Можете ли да хвърлите връзки към място с бързо сваляне за Grave + Wolf's Rain?

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:48 pm

Roland wrote:За мен и РаЗефонът е много разчувстващ, ма аз съм болен фен, така че искай и второ мнение ;) Но е мноу яка любовна история наред с големите роботи и психиделичната джазова атмосфера :)
Звучи хубаво... как се пише на латиница?

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Dec 30, 2006 9:49 pm

На Бибопа филма му е по-слаб от сериала и не е драматичен хич..Ако се каниш да претупаш за да гледаш драмата на края недей,просто сериалът не го заслужава :D

...
Rah Xephon
:wink:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:50 pm

Darkling wrote:На Бибопа филма му е по-слаб от сериала и не е драматичен хич..Ако се каниш да претупаш за да гледаш драмата на края недей,просто сериалът не го заслужава :D
Няма - продължава да търся (да жаждам)...

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 9:51 pm

Рол, ще взема да ти пратя нещото, което ме изсмука тъй, че да ми трябва презареждане отвън, и не от жив човек...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 30, 2006 9:54 pm

RahXephon се пише (слято) и го има ей тук със се всички екстри и филма, който се гледа ПОСЛЕ, ако изобщо (не е много нужен).

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Dec 30, 2006 10:01 pm

Roland wrote:RahXephon се пише (слято) и го има ей тук със се всички екстри и филма, който се гледа ПОСЛЕ, ако изобщо (не е много нужен).
26 епизода ли са общо? (На мойта техника нямам торент програми, но го имам на локалния... май.)