Не е, всъщност.
Значи, да започнем оттам, че самата Евровизия от години вече е една голяма дупка, в която с големия черпак се изсипват кич, пошлост и тонове нерециклиран изключително лош вкус. Музиката там не играе.
Нашата Евровизия тази година:
От цялата сволоч за слушане ставаха точно две песни, които при това наистина бяха качествени - парчето на Светозар Христов и няква Симона Сиванио с песента си Eternal. Тези песни, обаче, нямат точно никакъв шанс да прокопсат на самия конкурс, тъй като там не е чак толкова важно кой какво пее, а се гледа кой го пее.
Така че от всички останали песни само две наистина ставаха за самата Евровизия - песента на Десислава и песента на Софка. Двете са силно популярни в остатъците от Югославия, като Десата има и много почитатели в Испания, докато Софка - в Турция. Самите песни не са чалги, а са съвсем приемливи етно-поп-диско-бози, подобни на тия, които напоследък се бълват от съседна Румъния и после се превръщат в летни хитове. Което никак не е лошо, всъщност. На мен лично повече ми хареса песента на Десислава, която има по-голям шанс да се превърне в летен хит поради това, че е на английски. На Софи не мога да й трая тембъра. Обаче и двете могат да пеят, така че, честно казано, ми е все едно коя от двете щяла да идела в Баку.
Така поне, каквото и да стане, ще избегнем забележителния резил с Човека-вълк и няма да ни сполети Миро.
Всъщност, пожелавам всичко хубаво на Софи Маринова и ми се щеше болшинството от малсинството да беше като нея, нежели като това, дето е в момента.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

<-
Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви 
Уук.