Разни
Re: Разни
Култовата жълта рокля на Бел, която е може би най-култовата рокля на принцеса евър, във филма изглежда повече от потресаващо. Смисъл косплейовете изглеждат по-добре. Не мога да разбера защо в Пепеляшка се стараха толкова много и роклята беше разкошна, а сега имаме тоя евтин и грозен китайски парцал:

Цяла статия имаха в тор по темата само за цвета на роклята дали трябва да е златен или жълт 
http://www.tor.com/2016/11/03/belle-bea ... w-or-gold/
И на мен не ми харесва роклята така - това е все пак най култовата рокля на Дисни, но да видим как ще е филмът, никак не са ми високи очакванията.

http://www.tor.com/2016/11/03/belle-bea ... w-or-gold/
И на мен не ми харесва роклята така - това е все пак най култовата рокля на Дисни, но да видим как ще е филмът, никак не са ми високи очакванията.
shadow dance nikoga ne luje
Не знам, ама принца пост Звяра е по-грозен и страшен, от колкото като звяр?? Баси грозилището е тоя Дан Стивънс, а да Ема Уотсън седи като дядка някъв. Единственият супер красив човек в целия филм е Люк Еванс като Гастон егати.
И освен фиаското с роклята, гледам че всички хранят Ема Уотсън много, колко била безлична, умряла и как била ужасна Бел.
И това с гей персонажът съм яко против. Смисъл знам, че опитаха да изкарат как християнските фундаменталисти са пищели като ощипани, което е толкова не вярно, щото аз главно се нагледах на ЛГБТ хора, които сме против точно тоя идиотски персонаж да е първият, дето да ни репрезентира.
И освен фиаското с роклята, гледам че всички хранят Ема Уотсън много, колко била безлична, умряла и как била ужасна Бел.
И това с гей персонажът съм яко против. Смисъл знам, че опитаха да изкарат как християнските фундаменталисти са пищели като ощипани, което е толкова не вярно, щото аз главно се нагледах на ЛГБТ хора, които сме против точно тоя идиотски персонаж да е първият, дето да ни репрезентира.
- tigermaster
- Elder God
http://ew.com/movies/2017/03/03/beauty- ... acter-dad/
Абе, те християнските фундаменталисти са... Вижте коментарите под тая статия:
Както и да е, Лиц, тотално ми уби желанието да гледам филма. Не че се бях засилил към залата, но...
Абе, те християнските фундаменталисти са... Вижте коментарите под тая статия:
И това не е най-голямата простотия там.Homosexuality isn't about attraction, it's not about born that way or who you are, it's about sexual activity. Much the same way a married individual can be attracted to someone other than his/her spouse, but it's not cheating unless that attraction is pursued and becomes action. The reality is that most people will experience different sexual attractions during their life - some will be fine, some may be morally questionable, some may be unhealthy or illegal. To try and teach children that a particular type of non-traditional relationship is perfectly acceptable is placing the morality of the left over the morality of others. This is the same argument the left uses to fight abortion restrictions, the morality of the pro-life people shouldn't be forced upon them.
What's clear is that people who think homosexuality in children's' films is fine don't care about being consistent, intellectually honest, or care about kids. They care about an agenda of making their sexual pursuits more palatable by indoctrinating youth.
Както и да е, Лиц, тотално ми уби желанието да гледам филма. Не че се бях засилил към залата, но...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
С какво точно ти убих желанието?
Иначе аз мисля, че точно в КиЗ има много възможности за гей персонажи. Принципно е толкова по-логично/прогресивно и адекватно да бяха направили Люмиер и Когсуърт двойка и накрая целувка между Макгрегър и Маккелън щеше да е трепач и гениално, но не ще сложим най-гнусният и тъп персонаж в целия филм.

Иначе аз мисля, че точно в КиЗ има много възможности за гей персонажи. Принципно е толкова по-логично/прогресивно и адекватно да бяха направили Люмиер и Когсуърт двойка и накрая целувка между Макгрегър и Маккелън щеше да е трепач и гениално, но не ще сложим най-гнусният и тъп персонаж в целия филм.
- tigermaster
- Elder God
Ами, до преди да ти прочета коментара, изобщо и не знаех, че са се опитали да вкарат ЛГБТ образи във филма, после попрочетох и... Мяза ми на "Съюзени" с Брад Пит и Марийон Котияр - pandering for the sake of pandering, с други думи, без значение доколко пасва на сетинга, доколко е необходимо за историята и доколко връзва смисъл. Не, благодаря. Това вреди на ЛГБТ каузата повече, отколкото помага.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
За тоя пич ли става дума:

бтв, гледам картинката, сещам се, че гледах и трейлъра на филма на imax в 2D, т.е. максималното добре, дето може да изглежда. Баси тоя филм колко е бланд и боринг визуално. Просто вижте всичко в тази снимка е изпипано да си мамата. Само едно изображение, а има повече живот от цялата дигитално/умрелата физиономия на уотсън помия, която се готви да излезе по екраните.
Много ми липсват 2д анимациите на дисни.

бтв, гледам картинката, сещам се, че гледах и трейлъра на филма на imax в 2D, т.е. максималното добре, дето може да изглежда. Баси тоя филм колко е бланд и боринг визуално. Просто вижте всичко в тази снимка е изпипано да си мамата. Само едно изображение, а има повече живот от цялата дигитално/умрелата физиономия на уотсън помия, която се готви да излезе по екраните.
Много ми липсват 2д анимациите на дисни.
Мен тоя филм ме съсипва с измислените си скандали, които трябва да привлекат аудиторията. Първо ЛьоФу. После на Ема Уотсън "скандалната" фотосесия, която не видях никой да се скандализира или да я обвинява, че не може да е феминстка, НО тя като се разписка и медиите също се разпискахa,
Още роклята е тоя китайски парцал за миене, който е, защото Бел била ФЕМИНИСТКА ТМ и не можело да носи корсет и не трябвало да изглежда принцесено, щото за Уотсън това не било окей и Бел не й била достатъчно феминистка и оригиналните пантофки на Бел също не били феминистки и заради това тя не ги носи. Освен това, побързаха да нахранят роклята на Пепеляшка от филма, колко опресивна била заради мега тънката талия на Лилито.
Гледах Пепеляшка пак и освен, че Лили Джеймс е вселени над Ема Уотсън като красота, талант и харизма, тя дори когато е раздърпана и мръсна, синята й прислужническа рокля и розовата раздърпана изглеждат по-добре от топ роклята на Бел, да не говорим за синята рокля. Въобще епик фейл. По дяволите в Пепеляшка всички рокли изглеждаха така сякаш, дизайнерите не са спали, яли и пили, а само са работили и мислили над тях ден и нощ, а това тука изглежда по-зле от рисунка на пет годишно бездарно дете, опитвало се да нарисува роклята на Бел. А да и в Пепеляшка принцът беше Роб Старк, демек беше хубав.
Още роклята е тоя китайски парцал за миене, който е, защото Бел била ФЕМИНИСТКА ТМ и не можело да носи корсет и не трябвало да изглежда принцесено, щото за Уотсън това не било окей и Бел не й била достатъчно феминистка и оригиналните пантофки на Бел също не били феминистки и заради това тя не ги носи. Освен това, побързаха да нахранят роклята на Пепеляшка от филма, колко опресивна била заради мега тънката талия на Лилито.
Гледах Пепеляшка пак и освен, че Лили Джеймс е вселени над Ема Уотсън като красота, талант и харизма, тя дори когато е раздърпана и мръсна, синята й прислужническа рокля и розовата раздърпана изглеждат по-добре от топ роклята на Бел, да не говорим за синята рокля. Въобще епик фейл. По дяволите в Пепеляшка всички рокли изглеждаха така сякаш, дизайнерите не са спали, яли и пили, а само са работили и мислили над тях ден и нощ, а това тука изглежда по-зле от рисунка на пет годишно бездарно дете, опитвало се да нарисува роклята на Бел. А да и в Пепеляшка принцът беше Роб Старк, демек беше хубав.
- tigermaster
- Elder God
На мен Ема Уотсън горе ми прилича на захарна фигурка от торта в "Неделя".
Доста нелепо.
Както и да е, с всеки изминал час все повече и повече ми се иска този филм да се провали колкото е възможно по-качествено. Егати, лесен зрител съм, може би прекалено лесен, дайте ми нещо тъпо с ефекти и сигурно ще го харесам, обаче дори и на такъв като мен може да му писне от претоплена манджа. А тая претоплена манджа изглежда и все едно няма да ми хареса, на всичкото отгоре.

Както и да е, с всеки изминал час все повече и повече ми се иска този филм да се провали колкото е възможно по-качествено. Егати, лесен зрител съм, може би прекалено лесен, дайте ми нещо тъпо с ефекти и сигурно ще го харесам, обаче дори и на такъв като мен може да му писне от претоплена манджа. А тая претоплена манджа изглежда и все едно няма да ми хареса, на всичкото отгоре.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
https://www.youtube.com/watch?v=1JG6f5_37tg
Песента за Гастон.
И това нещо са вложени 160 милиона? Това е по-зле режисирано от студентска постановка в Натфиз? По дяволите Пепеляшка имаше двойно по-малък бюджет и изглеждаше 30 пъти по-добре? Къде са отишли тези пари?
Песента за Гастон.

И това нещо са вложени 160 милиона? Това е по-зле режисирано от студентска постановка в Натфиз? По дяволите Пепеляшка имаше двойно по-малък бюджет и изглеждаше 30 пъти по-добре? Къде са отишли тези пари?