Както старите кучета така и Фарго бяха купчина идеи наблъскани на едно място, без някаква определена цел или смисъл. Старите кучета ми харесаха, може би защото ми бяха първия гледан фим от подобен тип, но яко ги бях гледал след Фарго най-вероятно него щях да харесам, а Ноу Кънтри не. За мен лично филма беше безцелен, не ми каза нищо, имаше няколко сцени които бяха НАПЪЛНО НЕНУЖНИ (за пример срещата на полицайката с оня китейчестия дето я излъга, че жена му е умряла и общо взето беше обсебен от нея, въобще нямаше нищо да ни каже освен някакъв детайл за живтота на момата, който беше също ненужен.) И да казах, че е БЛИЗКО до Тъп, а не че е такъв. Когато има някаква дума в едно изречение гледайте другите дето я заобикалят бе да му се невиди.
Изказването на Гибли ми се струва изсмукано от пръстите, аз лично какво съм схванал и какво не много добре мога да разбера и когато видя филм, който да не е в моите разбирания питам за него, тук просто си го заявих, НИЩО ОСОБЕНО НЕ Е.
А да Ефо на бегом да напраиш 2 обиколки с меча и шлема и остави рисуваните на нас нърдовете