За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 11:55 am

Танчето, пропусна да споменеш най-големия куриоз на Малигос - а именно, как започна битката.

Стои си народът и се подготвя. Едни хрупат храница, други скачат весело наоколо, рейд лидерът тъкмо започва да обяснява битката за по-новите, а един меле шаман, надянал сигнално розовата рокля от лунния фестивал се вихри в началото. Честно казано не зная каква точно лудост го е хванала, явно е забравил, че в някой момент е взе ключа за стартиране на event-а, но точно насред тази блага суматоха Шаманчето Беел стартира битката. Както беше "блага" суматохата стана съвсем качествена. Рейд лидерът се развика на танка да тича да хване Малигос, народът се щура наоколо, опитвайки се да влезе в час, а шаманът се вее по терена в розовата си рокля (ама наистина си го представете - масивен драенай в сигнално розова рокля пердаши огромен син дракон). Объркването беше на ниво. Семшното е, че само двама души умряха по време на битката, единият от които съживен веднага. А шаманът оцеля в роклята си до самия край:) Както можете да си представите, отнесе порядъчна доза смях. :lol: :lol: :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 12:11 pm

брех, това съм го пропуснала - Бийл в розова рокля, имам предвид :shock:
иначе аз помислих, че е някой от новите играчи е стартирал Мали от любопитство... в това време тъкмо разпореждах в маге-канала кой от двата аркейн магета кого да бъф-не с Фокус Маджик и чух Холи да вика на Кзану да подхваща Малигос, та зарязах всичко и хукнах да се бия... и съм пропуснала да разбера какво точно се случи... :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 10, 2009 12:14 pm

B. Delvig wrote: (Макар че из опушените кръчми на Айрън Фордж, се разказва странна легенда -
Както е добре известно, слуховете разпространявани в кръчми, и най-вече в ИФ, не е нещо на което да се облегнеш, камо ли подпреш. Всъщност в цялата история е замесена джуджанка-прийст, близка родственица на аристокрацията, владеещи от столетия ИФ, затова са и целенасочените опити да се покрие драматичната истина.
Споменатата джуджанка (пропускам името не само от благоприличие, а и защото не е известно под каква фамилия се подвизава в момента) е стар боен другар на Адерион; зомбитата в ЕПЛ още тръпнат от спомена за хрущящи кости и немъртви писъци, които бруталното дуо изтръгвало от обречените им души. Тогава джуджанката още била вярна на светлината, с купчина мехлеми, бандажи и превръзки поддържала живота и здравето на околните и жизнерадостно развявала плитки всеки път щом се налагало да спасява някой от сигурна смърт... Но после дошли тежките битки в Аутленд и джуджанката постепенно помръкнала, докато накрая се предала изцяло на тъмнината... Няколко години никой не бил чувал нищо за нея; говорело се е че еничар-наемник по чуждестранни галери, че граби и убива без да й мигне окото; че е отворила таверна накрай света или че пък е потънал вдън джунглите, където се отдала на скверни ритуали и човекоядство... но това няма всъщност голямо значение, защото един ден тя се завърнала. Вратите на ИФ отдавна били затворени за нея, роднините й дори не искали да й проговорят и тя се завърнала в ЕПЛ, за да си припомни славните времена на победи и безкрайни пиршества... Не щеш ли, научила, че великият войн Адерион е погребан с почести зад Лайт'с Хоуп Чапел и една нощ, промъквайки се в непрогледния мрак, разровила гроба му и с помощта на черни магии и скверни заклинания, научени от прокълнати уарлоци, успяла да върне душата му от отвъдното...

В историята наистина има замесен и паладин... Отлъчен от ордена си и пратен в изгнание заради забранено увлечение ... към споменатата джуджанка. Дълги години му отнело да се реабилитира, дълги години на тежки битки срещу немъртвата паплач и когато отново бил приет в редиците на своите събратя, той разбрал, че джуджанката се е върнала... Веднага захвърлил лъскавата броня, табарда и дългия меч и се впуснал да я търси. Последвал я тайно в онази съдбоносна нощ, видял със собствените си очи как тя откъснала косъм от пшениченорусата си коса, смесвайки го с кръв от стратхолмски прилеп и вкиснат стормуиндски оцет, за да съживи Адерион... видял я погълната от сенките...

Не е ясно какво точно се е случило през онази нощ, но никой повече не чул нищо за джуджанката. А паладинът? Паладинът убивал всеки срещнат мъртвешки рицар по пътя си, повдигал каската на трупа, смръщвал вежди разочаровано и продължавал по пътя си...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 12:22 pm

... а когато се наложело да води епични битки с дракони и митични пясъчни същества рамо до рамо с немъртви рицари.. ги пращал в група 2 на рейда, че да не ги вижда в партито си поне :lol:

младежи, къде ще сме днес? танкааааааа, ще ли се появиш и кога? :D Браги!! оправяй бързо броя и в уговорения час (Тишо ще каже кой) да си на линия, готов за подвизи :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 12:25 pm

Е на работа до по-късно, я до 8 се прибера я не, за броя не знам час два нейде, та преди 22;30 нема вероятност да се поява. Ма то и Танка лъска ламарините до 11 поне :) :P
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 10, 2009 12:52 pm

Аз довечера май няма да влизам поради РЛ левелъп. Вчера се поразходих около Хонър Холд..ДК-то минава през мобовете като руски комбайн през държавна царевица... :) (Междувпрочем там съвсем сме изоставили съпротивата - влизам в ин-а, пълно с орда, излизам на плаца - пълно с орда..доубиват гардовете.) Та явно грайнд ще е стратегията..с този даун тайм почти не ти трябват куестове...А Занграмарш ще го пропусна нацяло..ебаси блатото.

За съвместни акции съм навит по всяко време и където кажете... 8-)
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 1:32 pm

Делвиг, не се заблуждавай - най-бързо се левълва именно с куести... дан е говорим, че и екипировка дават, а мобове ще си биеш покрай куестенето бол...

ами като гледам какви пръснати пилци сте, довечера явно ще е волна програма... най-много танка да го хвана за един хероик като се появи... а моята Лиан няма да е лошо да стане 74 лвл, че от 3 дена стои на 2 кутийки от него, ама все променям плановете и не стигам до нея... та ще трябва да й обърна внимание, а може и да половя риба с Таис... ако ме домързи да правя друго.. или с блъд-елфката на ШХ... че тя, милата, от това се издържа... с две думи - намерете ме, ако ви дотрябвам и не съм по Зенедар... :wink:

иначе ние с Ланис и Илия в сряда и четвъртък сме на разположение на гилдията за рейдове... за петък още не зная... в смисъл - не ми се ходи с група 1 в Накс, а не зная дали група 2 ще ме искат като хилър, та да видим... за съжаление в събота е работен ден и няма да ме има цял ден :/ а вечерта се надявам да съм в състояние да участвам в нещо организирано, но не е ясно как ще съм след дълга работна седмица... чакай да видим утре как ще съм, щото главоболието ми не минава от нищо и сигурно понастинах с това време :(

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 1:52 pm

Тц, тц, тц.... какви трагедии са си изписали децата, само за да потулят факта, че позорно се отказаха от прекрасните си герои!

Делвиг, прави НН куестчетата - наистина падат неща от наградите, репутацията е доста прилична и си с струва. Задели си настрана груповите, дето се появяват - ще имаш помощ, а хр-то отново е сериозно. Няма да усетиш как ще дръпнеш напред. Оттам аз главно направих част от Зангармаршките куестчета и се запратих в Награнд с Раса. Главно заради LW и skinning. И докато направя част от куестите, вече беше време за Награндската арена. Общо взето моментът, в който можех да взема куест за нова територия, незабавно се запращах там, заради повечето хр, което дава. Трябва ти да стигнеш 68 и си готов за северните земи. И по-рано можеш, но не ти дават куести. Но пък пава много хр от мобовете. Аз направих цял левъл на Лунел само от бой по първите мобове край крепостта в Тундрата. Станах 67, проклех Близард, че пак не ми дават куест и се върнах в Neatherstorm, за да кача един левъл. И толкоз.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 10, 2009 1:56 pm

Lannis wrote:Тц, тц, тц.... какви трагедии са си изписали децата, само за да потулят факта, че позорно се отказаха от прекрасните си герои!
Не разбираш ти каква воля трябва да има човек... не е позор туй, а величие... ако не вярваш, пробвай с някой твой герой да напишеш DELETE пък да видим :P

Иначе ако не се съберем група за нещо по-мащабно, може един лек Каразанец да ударим, елате с дечковците, ний с Мискина ще да сме достатъчни (пък може и сам, ако липсва Мискин :roll: )

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 2:02 pm

ти не ни замазвай сега очите с Каразан... :D то, ако децата ги няма за по-мащабно нещо, ще те мъкна в хероици, че Лийд й трябват значки :lol: или пък може да ни водите в нормал УК или някой инстанс из Зул`Драк пак на нормал... :P

Едит: разбира се, може и само на алтове да отмаряме, ако се появите много късно, защото днес съм с такова кошмарно главоболие, че може и да не изтърпя дълго на линия... :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 2:09 pm

Ако ше е за 1 дейли хероик мое да отдела време винаги ;р Трябват ми още 10тина значки поне за т7 ръкавиците :roll:. Кара също то там ги изгазваме вече почти соло :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 2:11 pm

Аз трия герои ... но не значими :) Преди време съм убивала герои... но в името на играта :)) Не като вас :P

Ей на, това ще е трудно - да реша с кой алт над 70 искам да вляза в обикновен инстанс . Може са Асая, за разнообразие:)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 10, 2009 2:20 pm

Ей, Карзан не съм го виждал дори :unsure: Там искат ли още атюнмент? Иначе за левел-..аз си имам гайда на Джейми, че иначе ме мързи да ги търся куестовете..та ще си копам по него..
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 2:22 pm

Мое дойда с Флъфи некъде на нормал барем до 71 да докара милата се пооблече.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 2:22 pm

Не искат - влизаш директно, ако има другарче, което да ти отключи вратата.