The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
Новина на годината (хилядолетието направо всъщност) - мн упорито почва да се мели за нови серии на Arrested Development. Подозирам че ако се случи, ще бъде култово.
Secret Circle почна бая meh, и вече почва да копае надолу.
The Good Wife 3x02 Великолепен епизод. Чакането за срещата на Елай и Калинда определено си струваше.
Secret Circle почна бая meh, и вече почва да копае надолу.
The Good Wife 3x02 Великолепен епизод. Чакането за срещата на Елай и Калинда определено си струваше.
- tigermaster
- Elder God
Започнах "Alphas", изгледах пет епизода и май ще го спирам. Първият епизод ми хареса много, вторият - умерено, третият - горе-долу, четвъртият ме подразни, а петият беше толкова дълбока дупка, че просто няма на къде повече. Честно казано, ако нямах по-интересни неща за гледане в момента, можеше и да продължа, обаче по-скоро няма.
Иначе идеята е готина, ако и БАЯ клиширана, актьорите също радват. Група хора със специални способности, неупотребени в "Х-Мен" или "Герои", разкриват престъпления, извършени от други такива хора. Има и конспирация.
Ако на някого това му се вижда интересно, може да хвърли едно-две очи на сериала. Иначе не го препоръчвам.
Иначе идеята е готина, ако и БАЯ клиширана, актьорите също радват. Група хора със специални способности, неупотребени в "Х-Мен" или "Герои", разкриват престъпления, извършени от други такива хора. Има и конспирация.
Ако на някого това му се вижда интересно, може да хвърли едно-две очи на сериала. Иначе не го препоръчвам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Tоя сериал си струва ако ще и само за да онанираш на образа на Azita Ghanizada - Рейчъл, която просто ме превзе още с първото си стъпване в кадър.tigermaster wrote:Започнах "Alphas", изгледах пет епизода и май ще го спирам. Първият епизод ми хареса много, вторият - умерено, третият - горе-долу, четвъртият ме подразни, а петият беше толкова дълбока дупка, че просто няма на къде повече. Честно казано, ако нямах по-интересни неща за гледане в момента, можеше и да продължа, обаче по-скоро няма.
А сериала си е доста як, само края на сезона издиша малко, но аз такъв тип сериали не знам да прокопсват повече от 2 сезона.
Има готини чаръктери, прилични ефекти, има Съмър Глоу в една серия, как да не му се радваш

Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.
Гледах първия сезон на минисериала Шерлок от 2010.
Със същите главни и основни второстепенни герои (инспектор Лестрад и г-жа Хъдсън, примерно, и Мориарти), в съвременен сетинг. Много як! Шерлок го играе някакъв пич, Бенедикт Къмбърбач, дето изглежда и звучи като млад и по-добре изглеждащ Алън Рикмън, а Уотсън е Мартин Фриймън, рижавелецът от Love Actually, Пътеводителя и бъдещ Билбо в Хобитът. Диалогът е много як, Холмс и Уотсън идеално си пасват, а случаите са доста добри. Да са гледа!
Със същите главни и основни второстепенни герои (инспектор Лестрад и г-жа Хъдсън, примерно, и Мориарти), в съвременен сетинг. Много як! Шерлок го играе някакъв пич, Бенедикт Къмбърбач, дето изглежда и звучи като млад и по-добре изглеждащ Алън Рикмън, а Уотсън е Мартин Фриймън, рижавелецът от Love Actually, Пътеводителя и бъдещ Билбо в Хобитът. Диалогът е много як, Холмс и Уотсън идеално си пасват, а случаите са доста добри. Да са гледа!
- armageddon
- Forsaken
viewtopic.php?t=4821Trip wrote:Гледах първия сезон на минисериала Шерлок от 2010.
Иначе скоро трябва да почне и 2рия сезон, но ми се губи дали беше декември или ги изместиха за някъде след НГ ...
Отложиха го за 2012 година. Не е ясно кога, но имало някаква дата за Май за някакъв канал, така че вероятно пролетта. Имената на епизодите също вече са обявени.armageddon wrote:Иначе скоро трябва да почне и 2рия сезон, но ми се губи дали беше декември или ги изместиха за някъде след НГ ...
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Хах, съвпадение. Гледах втори епизод по AXN и вчера гледах първи. Вярно е че съм чел само 13 разказа за Холмс, но все пак ще кажа че страхотно са уловили химията между Холмс и Уотсън, както и характера на Холмс. Много е добро. Малко дразни че Шерлок не се друса, а само си лепи лепенки ама това са бели кахъри.Trip wrote:Гледах първия сезон на минисериала Шерлок от 2010.
П.П. Оказва се че съм гледал неизлъчения пилот.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- Interpreter
- Forsaken
Защо Шерлок Холмс си няма приятелка?Claymore47_Fen wrote: Вярно е че съм чел само 13 разказа за Холмс, но все пак ще кажа че страхотно са уловили химията между Холмс и Уотсън, както и характера на Холмс. Много е добро. Малко дразни че Шерлок не се друса, а само си лепи лепенки ама това са бели кахъри.
Елементарно: Уотсън.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Спрях да гледам Хаус още в началото на шести сезон, но един приятел, който още се мъчи с него, ми разказа до къде е стигнало положението.
http://www.youtube.com/watch?v=MpraJYnbVtE
- Spoiler: show
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
- armageddon
- Forsaken
Всъщност никак не е зле новия сезон, особено сравнен с хипер бозавия предишен.Vash wrote:Спрях да гледам Хаус още в началото на шести сезон, но един приятел, който още се мъчи с него, ми разказа до къде е стигнало положението.Или може да го видите тук:
- Spoiler: show
- armageddon
- Forsaken
Аха, ми българска работа май:)armageddon wrote:Бая изхвърляне верно, впредвид че и в Германия и UK вече е минал първия сезон (и това само според страницата на FS в уикипедия ...). Предполагам че за БНТ едва няколко месеца след щатската премиера си е като цяло чудо та е били повод да го отбележат подобаващо с точна такъв тип лаф ...
Но и така са платили маса пари и то точно за този сериал.