Pugsley wrote:Гледах Superman Returns. Доста беше тъп дори, след като подходих снизходително към него. Всъщност ако лошия не беше Кевин Спейси нямаше да го догледам. Общо взето плюсовете бяха стария Кевин и това, че Кларк не ми изглеждаше гей със пижамата, ма тва сигурно щото съм претръпнал вече от тия неща. Но историябе беше крап, журналистката завъртя любовната афера достойна за 14 годишен детски актив, а рандъм гууд стъфа дето милия супермен го правеше през филма можем да го видим и в бая тъпата анимация. Не помня кой от тука го беше фалил тоя филм, ма или вкуса му е тотално различен от моя (което не е възможно аз харесвам ВСИЧКО) или просто си пада по мъже в сини гащи. Кат за петичка е филма, но след като видях, че тъп комикс герой може да направи як филм (за Железния иде ред) то не виждам защо Супермен трябва да седи същото дърво каквото винаги е бил.
Поразително тъп си е филмът, 100%-ов факт. Да не говорим, че дори и моята причина за гледане (Кевин ест) беше съвсем в джаз целия филм и имаше общо 4-5 минути...
За анимацията само искам да се изкажа: тя е на студиото, което е правилно най-великия американски анимационен сериал евър (Batman TAS) така че give it some credit. Не знам ти какво си гледал и кога си го гледал, но аз съм гледал 20тина епизода - не е на нивото на Прилепа естествено, но е доста добра, началната мелодийка все още ме кара да притръпвам. Говоря за анимацията от средата на 90те, разбира се.
Ще взема по някое време да пусна едно тлъста темичка за всичките тези анимации на DC (Batman, Gotham Knights, Batman of the Future, Justice League, Superman). Просто ми се е случвало доста мои познати да ги харесват и познават, нищо че точно тези супергерои са една идея по-тъпички от на Марвел (разбира се без Батман).
Иначе за Superman Returns мисля, че Симеон май му беше някакъв фен, и аз тогава бях в абсолютния шах как може някой с комън сенс да го хареса това недоносче....Той ще си каже, ако е бил той де.
ЕДИТ: Е той си е писал. Всеки с проблемите си