This isn't crazy! THIS IS LESBOS!!!
Frank Miller's 300
Поствам това и в двете теми, където се разигра ШОК + Лична драма + Трета възраст:
Махнах спама (не е затрит, в мръсното пране е) и искам да изясним няколко неща.
1. Тоя форум не е чат, нито е трибуна за изявата на 4-ма човека. Личните ви проблеми НЯМАТ място тук, така че оттук нататък ще бъдат трити. А ако не сте сигурни в самочувствието си, по-добре изобщо не се включвайте в спорове, от които само после ще се почувствате засегнати лично.
2. Твърде много почнахме да си позволяваме директни обиди (аз включително). Може да се познаваме, но тва не значи да се хлебим постоянно за щяло и нещяло. Има най-различни начини да кажеш нещо и не всички са уязвяващи или обидни, ок?
3. Всеки, за който горните две точки са проблем, да пише на pop@armenia.com или да ми се обади на ЛС. Дискусии по темата няма да има.
Махнах спама (не е затрит, в мръсното пране е) и искам да изясним няколко неща.
1. Тоя форум не е чат, нито е трибуна за изявата на 4-ма човека. Личните ви проблеми НЯМАТ място тук, така че оттук нататък ще бъдат трити. А ако не сте сигурни в самочувствието си, по-добре изобщо не се включвайте в спорове, от които само после ще се почувствате засегнати лично.
2. Твърде много почнахме да си позволяваме директни обиди (аз включително). Може да се познаваме, но тва не значи да се хлебим постоянно за щяло и нещяло. Има най-различни начини да кажеш нещо и не всички са уязвяващи или обидни, ок?
3. Всеки, за който горните две точки са проблем, да пише на pop@armenia.com или да ми се обади на ЛС. Дискусии по темата няма да има.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Много глупав филм е 300 според мен.Разни безсмъртни,всичко е компютърно,битките са калпави...Очаквах нещо като Гладиатор,а получих некачествено фентъзи,в което персийски зомбита се бият срещу полу-голи спартанци...Знам,че е правен по комикс,но тази велика историческа битка е превърната в третокласно филмче,което изглежда като компютърна игра(и носи подобни чувства).
И за сравнение-ако някой твърди,че битките в 300 и въобще целият филм е по-добър от класики като Гладиатор и Властелинът на пръстените:
Властенинът на пръстените-11 Оскара;
Гладиатор-4 или 5(не помня точно);
300-ами 0.
И за сравнение-ако някой твърди,че битките в 300 и въобще целият филм е по-добър от класики като Гладиатор и Властелинът на пръстените:
Властенинът на пръстените-11 Оскара;
Гладиатор-4 или 5(не помня точно);
300-ами 0.
300 никога не е имал претенциите да е голяма историческа драма като Гладиатор.Това че ти не си го разбрал от трейлъра(в който няма нищо драматично между другото) си е твой проблем.И да, ако говорим за бойни сцени, в 300 те са по-хубави от тези в Гладиатор и Властелинът на пръстените.А това кой филм колко оскара има не ме топли никак.Бтв..."класики"..ха-ха. 
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".