Едит: Гледайки си Отчаяни Съпруги си мислех как съм могла да забравя колко е симпатично и сладко да гледам леките абсурдни моменти в тоя сериал. Просто са толкова кефещи... Като например - Орсън, Майк, Иън, Том Скаво и Карлос на една маса, играещи покер и пускащи някакви коментари относно това кой кого бил блъснал и кой на кого жената бил откраднал и кой кого бил натопил за убийство
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Да, това и мен много ме радва
, изобщо харесвах си го по-уверен и с леко извратения си кодекс. Уви в първите два епизода на новия сезон нещо има проблеми
, дано го оправят
.
Едит: Гледайки си Отчаяни Съпруги си мислех как съм могла да забравя колко е симпатично и сладко да гледам леките абсурдни моменти в тоя сериал. Просто са толкова кефещи... Като например - Орсън, Майк, Иън, Том Скаво и Карлос на една маса, играещи покер и пускащи някакви коментари относно това кой кого бил блъснал и кой на кого жената бил откраднал и кой кого бил натопил за убийство
. А през това време Линет я вее вятъра на едно кръстовище
. Култ просто.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами виж по-долу, не е голям спойлър:
- Spoiler: show
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Третият сезон на Supernatural започна експлозивно:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Supernatural го дръпнах и тия дни го почвам със сигурност.
Започнах The Unit и ей така изгледах 7 серии, а сериалът ми се струваше глупав, ще пиша като свърша първия от двата досега излезли сезона (почнал е и трети миналата седмица).
Иначе се извинявам на админите за офтопика, но трябва да взема отношение към едно изказване на моя дългогодишен приятел Валери - Валерката ОБИЧА ДА ГИ ПОГЛЪЩА.
Очаквайте включване.
Започнах The Unit и ей така изгледах 7 серии, а сериалът ми се струваше глупав, ще пиша като свърша първия от двата досега излезли сезона (почнал е и трети миналата седмица).
Иначе се извинявам на админите за офтопика, но трябва да взема отношение към едно изказване на моя дългогодишен приятел Валери - Валерката ОБИЧА ДА ГИ ПОГЛЪЩА.
Очаквайте включване.
wow Wow WOW, третия сезон на Хаус почва просто изродскииии. Хехе се едно музиката са ми я вадили от топ 10 за тоя сериал 
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
При това свършва дори по-брутално, отколкото започва. Хаус е дори по-голям изрод в тоя сезон.
Имаш одобрението ми за новите подпис и аватар.
Имаш одобрението ми за новите подпис и аватар.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving