The Golden Compass

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Oct 04, 2007 11:18 pm

Надали. Беоулф е първият опит. Да видим как ще мине.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 04, 2007 11:21 pm

Глупости, първият опит. Властелинът е доста далеч от тези бозици, за които говори Валерката...Вярно, че няма яко Анджелина, секс и здраво клане, но пое филмовите му качества са абсолютна истина и таргет аудиторията му не е 5-годишни...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Oct 04, 2007 11:26 pm

Всъщност да. Може би Валери имаше предвид "нещо освен ЛОТР", който както знаем е недостижим. :)

Но Беоулф си остава пръв като 3Д R17.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 9:08 am

Имах предвид нещо подобно на Властелина (или поне опит за достигането на нивото му) правено в последните пет години. И колкото и да е странно не се сещам за такова. :(
А човек би си помислил че след успеха на Lord-а продуцентите (или там който отоваря за решаването на какви филми да се правят) ще се чукнат по главите и ще решат до се опитат да повторят рецептата. Уви явно им е по-изгодно да правят детски фентъзита. :evil: