Аз сега гледам първия сезон на новия сериал за Доктор Ху и е много стабилно,ама нещо не мога да намеря торент с хубав сийд за другите сезони!BaYa wrote:Миии, аз от 4-те първи епизода съм жестоко зарибена вече! И това, че най-древният Др. Ху си го гледах като ¿бебе? някъде!
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- Gunslinger
- Warmage
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- BaYa
- Forsaken
Gunslinger, съжалявам да си призная че не мога да ти помогна. Тук (в Испания) торрентите са доста рядко срещано явление. Ние дърпаме, основно, от мулето.
Дано да извадиш повече късмет от мен, че е много гадно да кебичиш и да чакаш!!

Дано да извадиш повече късмет от мен, че е много гадно да кебичиш и да чакаш!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Поразгледах сайтовете на по-големите телевизии да видя с какво ще ни зарадват тази есен. Избрах си само 2 от новите неща - Journeyman на nbc и Big Shots на abc (този с известни уговорки). Странното е, че Journeyman е на Fox, а пък ще върви по nbc. Тази вечер започва и 3-ти сезон на Prison Break ако някой още се интересува. На nbc мярнах и заглавието Bionic Woman, но ме достраша да видя за какво става дума.
pulled out
Аз днес на няколко пъти се улавям да мисля за навиване на аларма за сутринта да го дебя....Тази вечер започва и 3-ти сезон на Prison Break ако някой още се интересува.
Да, побъркан съм, знам. А на всичкото отгоре бях адски разочарован от края на втори сезон и последните няколко серии.
Never underestimate the power of зарибяване.
Препоръчвам ето това нещо, ако някой иска да види какви нови сериали пускат тази есен и кои сериали се завръщат, а именно Fall Guide на tv.com:
http://www.tv.com/special_feature/fall_ ... index.html
И мен единственото НОВО, което ми хвана окото беше Journeyman и то не заради идеята, а защото просто имам НУЖДА от ОЩЕ Lucius Vorenus под каквото и да е форма

- BaYa
- Forsaken
Morgana може да има нещо общо със следните древни сериали:Morgana wrote:На nbc мярнах и заглавието Bionic Woman, но ме достраша да видя за какво става дума.
- The Six Million Dollar Man, оригиналният сериа с Лии Мейорс.
- The Bionic Woman, клон на първата серия, но с женски персонаж.
Истината е че за времето си не бяха никак зле. Мда, признавам че съм ги гледала като малка!

Тези не съм ги и чувала
Но само като му прочетох заглавието и си представих женски вариант на Робокоп. Не ми се иска да си потвърждавам подозренията затва и не го четох. Имената, имената ...
Beric, Призъна вече изкара най-добрия си сезон и това беше първия. Каквото и да направят сега, няма да го стигнат imo. Надявам се на вас, като негови фенове, да ви хареса.
Пък аз докато чакам следващата серия на Night Stalker си гледам за пореден път някои от серииките на Firefly. Толкова ми хареса това сериалче, че си го купих от амазона.

Но само като му прочетох заглавието и си представих женски вариант на Робокоп. Не ми се иска да си потвърждавам подозренията затва и не го четох. Имената, имената ...
Beric, Призъна вече изкара най-добрия си сезон и това беше първия. Каквото и да направят сега, няма да го стигнат imo. Надявам се на вас, като негови фенове, да ви хареса.
Пък аз докато чакам следващата серия на Night Stalker си гледам за пореден път някои от серииките на Firefly. Толкова ми хареса това сериалче, че си го купих от амазона.

pulled out
- BaYa
- Forsaken
Morgana, поне за старите можеш да ми имаш пълно доверие - нямат нищо общо с Робокоп. Нищичко!
За новият сериал - не мога да гарантирам. Но ако пише че е по старите сериали и т.н., също няма да има нищо общо с Робокоп.
За новият сериал - не мога да гарантирам. Но ако пише че е по старите сериали и т.н., също няма да има нищо общо с Робокоп.
На Bionic woman гледах пилотния епизод. Става дума за една мацка дето щеше да загине при катастрофа и военните решиха да я поъгрейднат малко. По атмосфера по-скоро прилича Dark Angel
А Призъна си е съвсем добре, аз като фен на Midnight express и долнопробните затвори
мисля че сега има по-широк потенциал.
А Призъна си е съвсем добре, аз като фен на Midnight express и долнопробните затвори

Има го из нета. Това е новата руска версия (поне така разбрах от рекламата на Канала) от преди 2 години. Отзивите за нея бяха много добри, а аз хванах няколко от епизодите по ОРТ и не беше зле. Основен минус на канала е, че дублират всичко.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving