Много любимо сериалче
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Borizmeiko
- Misting
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Аз пък се надявам, че отрицателната реакция на зрителите ще ги откаже от тази глупост. Не виждам никакъв смисъл в това да накараш хората да чакат цяла година за още десет епизода. Поне не разтеглят сезона, ама тъкмо бях почнал да соча Battlestar Galactica като пример за много малка злоупотреба с разтегляне на историята, и взеха че ме опровергаха ...
This signature is not yet rated
Историята не се разтегля, само излъчването йzhivik wrote:Аз пък се надявам, че отрицателната реакция на зрителите ще ги откаже от тази глупост. Не виждам никакъв смисъл в това да накараш хората да чакат цяла година за още десет епизода. Поне не разтеглят сезона, ама тъкмо бях почнал да соча Battlestar Galactica като пример за много малка злоупотреба с разтегляне на историята, и взеха че ме опровергаха ...
And you can't dance with a devil on your back...
Ъъъ, да де, исках да кажа излъчването, грешка на езика. Ама не променя особено нещата така или иначе, уви
Но си оставам оптимист Sci-Fi да се осъзнаят в един момент 
Иначе мернах едно нещо, не знам дали ще излезе нещо хубаво, казва се Journeyman, с Кевин МакКид (Ворений в "Рим"). Разказва се за журналист, щастливо женен, който изведнъж започва случайно (или не толкова) да попада в миналото, където вижда възможност да спаси жената, която е обичал, но която е загинала в самолетна катастрофа. Първото епизодче не изглеждаше зле, но ще видим какво ще стане по-нататък.
Иначе и аз съм чувал добри неща за Bones, ама напоследък гледам да ограничавам броя на полицейските сериали, които гледам, така че ще си чакам следващия сезон на Criminal Minds.
Иначе мернах едно нещо, не знам дали ще излезе нещо хубаво, казва се Journeyman, с Кевин МакКид (Ворений в "Рим"). Разказва се за журналист, щастливо женен, който изведнъж започва случайно (или не толкова) да попада в миналото, където вижда възможност да спаси жената, която е обичал, но която е загинала в самолетна катастрофа. Първото епизодче не изглеждаше зле, но ще видим какво ще стане по-нататък.
Иначе и аз съм чувал добри неща за Bones, ама напоследък гледам да ограничавам броя на полицейските сериали, които гледам, така че ще си чакам следващия сезон на Criminal Minds.
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Изгълтахме първият сезон на Лост. Та в интересн на истината, изпипали са го доста добре за да е направо пристрастяващ. Но още от 10я епизод ярко намирисва на сапунка! Ама много.
Аз Боунс не препоръчвам. Гледала съм няколко епизода за проба и ми мяза на бозава работа, макар и добрите критики.
Аз Боунс не препоръчвам. Гледала съм няколко епизода за проба и ми мяза на бозава работа, макар и добрите критики.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- The Dragon
- Elder God