Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Чер гологан се не губи.
И сега кво: от едната страна мръсно (та черно) ченге - от другата пак ченге, ма още по-мръсно (ако изобщо е възможно).
Щеше да си заслужава отбелязване, ако цялата ни политика (без изключения) не беше на този принцип.
Убийци.

Щеше да си заслужава отбелязване, ако цялата ни политика (без изключения) не беше на този принцип.

Убийци.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе пълна професионална подготовка а?
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ха добро утро, България!
И как така се усетиха сега да го пуснат?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Гонят Стоичков от Селта, Футболистите: Той е бедствие

още - ето тук http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1093303"Като футболист беше добър, но като треньор е цяло бедствие". Това са думи на футболист от галисийски състав пред "Ел Конфиденсиал", пожелал анонимност.

Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
Хахахаха, и когато изгледжа, че няма как да се о*ерат повече, къртът Станишев гледайте кво казва:
http://dnes.dir.bg/2007/09/05/news20728 ... #sepultura
"На кого му пука за досиетата?" (Ми да, то си е ясно, че ние, предателите и убийците, ви управляваме поначало.)
http://dnes.dir.bg/2007/09/05/news20728 ... #sepultura
"На кого му пука за досиетата?" (Ми да, то си е ясно, че ние, предателите и убийците, ви управляваме поначало.)

Алекс, спри във ВСЕКИ свой пост по някаква обществена тема да изтъкваш колко е зле положението в България. Не мога да разбера подобен тип хора (Даниел е съшият в това отношение). Не изглеждате като хора без възможност да си биете камшиците или да сте си ги били досега....Еми да сте го направили, като сте останали само да седим и да плюем е някакво зверски безмислено (и Марфа е така доколкото съм й чел работите).
Ами точно тая тема е за Абсурдистан, а тъй като в България положението е далеч от цветуща китна градина, не виждам що точно тук да не се изтъква това. И да, положението в България наистина е много зле. Дори и да мълчим и да не говорим по тоя въпрос, по-малко зле няма да стане, така че не виждам що в такъв случай Шайхири или който и да е друг трябва да престане да говори.
Извинявай, че ти черня розовото, душа. След като съм тука, значи ми отърва. Но след като ВИЖДАМ наглостта и абсурда, нищо не ми пречи да ги ОТБЕЛЕЖА, нали? Дори и да не ме бърка лично, хората, които не ги ВИЖДАТ или не смеят да ги ОТБЕЛЕЖАТ, по-добре да ги бърка, сещаш се.
Пък и кво толкова съм казал сега? Те фактите и изродите сами си го казват.
Морви, знаеш ли колко деца, болни и възрастни хора умират, защото изродите са им изяли полагаемите в нормална държава пари?! Разбра ли сега? Както виждаш, са си напълно буквално УБИЙЦИ, дори и тези, които не дърпат спусъка или поставят отровата. Както и убийци на цялата държава. Не че ми пука за нея конкретно, въпросът е принципен.
Пък и кво толкова съм казал сега? Те фактите и изродите сами си го казват.

Морви, знаеш ли колко деца, болни и възрастни хора умират, защото изродите са им изяли полагаемите в нормална държава пари?! Разбра ли сега? Както виждаш, са си напълно буквално УБИЙЦИ, дори и тези, които не дърпат спусъка или поставят отровата. Както и убийци на цялата държава. Не че ми пука за нея конкретно, въпросът е принципен.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Алекс, поне за мен не винаги става ясно дали с подобни изказвания правиш разлика между малкото на брой хора, които действително взимат такива решения, и много повечето други, които си вадят хляба с една или друга работа за държавата, в държавния апарат - агенции, министерства, местно управление, ако щеш... и дали осъзнаваш, че има много хора и "отвътре", на държавна работа, които действително се опитват да направят нещо, колкото и малко да е, колкото могат, колкото зависи от тях - или хвърляш всички заедно в кюпа с предателите и убийците. Аз лично имам доста приятели и роднини в държавния апарат, за някои от които не бих приел подобни епитети 
Точно в този случай, точно в тази тема, точно за досиетата съм повече или по-малко съгласен, но по съвсем различни причини, които вече започват да избиват на политически пристрастия, затова ще спра дотук.

Точно в този случай, точно в тази тема, точно за досиетата съм повече или по-малко съгласен, но по съвсем различни причини, които вече започват да избиват на политически пристрастия, затова ще спра дотук.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Естествено, че не говоря за заблудените пешки. Наричам убийци хората, които съзнателно извършват престъпления, водещи до ограбването на чуждия живот. А с такива е пълно - по всички нива на системата.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдаааа... само дето току-що успя да обидиш всички останали, всички, за които аз говоря, като ги нарече "заблудени пешки"... а според мен поне повечето от тях са хора, по-скоро достойни за уважение, защото поне се опитват да направят нещо, така че "държавата" в един момент да спре да бъде толкова ужасна. Няма начин да стане по-малко ужасна, ако поне част от промените не дойдат отвътре - и някои хора все пак се опитват и това да направят 

Eric: I use my sword to detect good on it.