Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Aug 26, 2007 9:51 pm

This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 11:00 pm

Мне, тва не е възможно. :mnia:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Aug 26, 2007 11:28 pm

Збогом на к0лтурата, както се казва.

Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 11:39 pm

http://gradinata.hit.bg/photos/collection.html

Ето хубави снимки. Кой видял наживо, видял.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Aug 27, 2007 10:25 am

Бойко Борисов имал свой социологически метод. Много прост.
"Влизам в кафенето, сядам и питам който се падне: Харесваш ли кмета?"

А смееш ли да кажеш "не"?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Aug 27, 2007 12:31 pm

Цените вече падали
26 август 2007 / News.dir.bg
Цените на едро на плодовете и зеленчуците през тази седмица вече се понижават.
Това съобщи БТА, като се позова на експерти от Държавната комисия по стоковите борси и тържища (ДКСБТ). Доматите от оранжерии поскъпват с 2.9%, до 1.75 лева за килограм, а произведените от открити площи поевтиняват с 12.2 на сто (17 стотинки), до 1.22 лева за килограм в петък. Краставиците от оранжерии поевтиняват с 12.3 на сто (21 стотинки), до 1.50 лева за килограм, а цената на тези, брани в открити площи, спада с 25.3 на сто (44 стотинки), до 1.30 лева за килограм. Зеленият пипер поевтинява с 8.7 на сто, до 0.94 лева за килограм.
Картофите поевтиняват с 4 стотинки за седмица и се продават в петък по 0.67 лева за килограм на едро, а цената на зелето спада с 11 стотинки, до 0.91 лева за килограм.
През седмицата цената на кашкавал "Витоша" на едро се е повишила с 4.7 на сто, до 8.68 лева за килограм,отбелязват експертите. Кравето сирене е поевтиняло с 1.6 на сто, до 5.00 лева за килограм. С 3.5 на сто, до 2.35 лева, се е повишила цената за литър олио. Брашно тип "500" се продава по 0.81 лева за килограм. Яйцата са поскъпнали за същия период на едро с една стотинка, до 0.20 лева за брой. Захарта се продава по 1.53 лева за килограм. Цената на килограм замразено пиле за същия период спада с 3.5% (0.14 лева), до 3.91 лева. Шпековият салам се е продавал в петък по 8.09 лева за килограм. Малотрайните колбаси поевтиняват с 9.1 на сто (0.41 лева) и се продават по 3.89 лева за килограм, а килограм кренвирши струва средно 3.15 лева - с 8.2 на сто по-евтино от предходния период, допълват от комисията.
Въпреки оптимистичния отчет на комисията по пазарите засега не се наблюдава намаление на цените. В събота от връх Шипка премиерът Сергей Станишев оправда подетата от икономическия министър Петър Димитров инициатива за контрол на цените под предлог за информираност на населението.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 27, 2007 3:43 pm

:shock: Е не! Българските министри отдавна вече са превишили нивото на допустимото (и поносимото), вярно! Ама това вече е за ползване на УЗЗИ с възпитателни цели. Особенно из семействата на нашите политици и министри. Мда, съвсем основателно казвам "семейства", а не само гореспоменатите личности! Така всички стават "по-послушни"; включително и политиците!!
:spank:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Aug 27, 2007 3:58 pm

Добре - ЗА КАКВО МУ Е НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА 183 ДЕКАРА ЗАМЯ В БАЛЧИК, та му се дават? Музей ли ще строят? Картинна галерия? Крокодиларник?
Last edited by The Dragon on Mon Aug 27, 2007 4:08 pm, edited 1 time in total.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 4:02 pm

Скоро ще разберем. Залагам на хотелиерска/вилна зона. :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Aug 28, 2007 5:55 pm

Василев ще изравнява заплатите в България
28 август 2007 / News.dir.bg
За първи път в най-новата история на държавната администрация у нас започва заличаване на разликата в заплатите на служителите в отделните региони на страната.
Това заяви в Плевен министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев. Той поясни, че разликите в заплащането в бюджетната сфера в областите са натрупани по исторически причини, затова сега с повишението на работните заплати те ще се намаляват. По думите на министъра в някои от регионите увеличението на заплатите ще бъде по-ниско - средно с около 7%, докато в други ще достигне почти 20%. Министър Василев каза още, че за първи път правителството предоставя правото в областните структури да се увеличават заплатите различно на отделните служители - съобразно качеството на техния труд. Третата стъпка, която прилагаме за първи път, е при съкращения да се запазва фондът за работна заплата и така да се увеличава заплащането на останалите служители, допълни министърът. Той поясни, че при сегашното увеличение на заплатите на държавните служители в страната се ползват около 50 000 лв. повече заради съкратените преди това 5000 души.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Aug 30, 2007 11:16 am

The Dragon wrote:Добре - ЗА КАКВО МУ Е НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА 183 ДЕКАРА ЗАМЯ В БАЛЧИК, та му се дават? Музей ли ще строят? Картинна галерия? Крокодиларник?
Ха де???

Между другото, разбра се, че туроператори ще съдят СУ за това, че имали договор за посещения на градината :shock: ... имам предвид все едно да съдиш бегач, че си заложил на него, но някой го е прострелял в крака :shock:
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Aug 30, 2007 2:00 pm

Ще направят картинен развъдник, с градина на изкув(?)ствата до него, мамка иииииииииим!!! :evil:
:free:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Aug 31, 2007 5:27 pm

Понякога думите са излишни
Шофьор едва не сгази жена на зебра, после я нокаутира
31 август 2007 / News.dir.bg
39–годишен шофьор пребил млада жена в Пазарджик, след като едва не я блъснал преди това на пешеходната пътека.
Мъжът е задържан от полицията в областния град, съобщи Дарик. Инцидентът станал в четвъртък около 17,30 ч. на кръстовище в центъра на града. К.П. от Пазарджик, който карал “Фиат Типо”, забил спирачки непосредствено пред пресичащата на зебра 25-годишна С.Д. Двамата си разменили груби реплики, след което жената продължила пътя си.
Шофьорът обаче решил да я следва с автомобила си и на следващото кръстовище я засякъл, така че да не може да пресече. С.Д. опитала да заобиколи колата, но шофьорът не й позволил. Между двамата отново избухнал скандал. Ядосан, 39–годишният пазарджиклия слязъл от колата и ударил няколко пъти по лицето опонентката си. Тя се свлякла на улицата и загубила съзнание. В този момент наблизо минавал автопатрул на СОД при ОДП-Пазарджик. Униформените задържали нападателя, а пострадалата била откарана в болница.
На шофьора е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.
През юни служител на НСО блъсна с автомобила си жена с дете в количка в столичния квартал „Свобода”. След това 32-годишният Румен Илиев излязъл от колата си и е ударил няколко шамара на пострадалата, после се качил в автомобила си и избягал.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Sep 02, 2007 5:58 pm

Дрън-дрън!
Снощи гледах по новините паметното изказване на рокерът ни премиер, та ми се прищя да го споделя с вас.

Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 02, 2007 8:01 pm

Мдаа не скучаят некои хора.
http://dnes.dir.bg/2007/09/02/news2060307.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”