Търся филм

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
tigermaster
Elder God

Търся филм

Post by tigermaster » Thu Aug 30, 2007 10:23 am

Рол: Едно уточнение само - в този форум не подкрепяме пиратството (поне не явно :oops: ), така че в топика не искам да виждам търсене или предлагане на филми, които вървят по кината, минали са скоро по кината или са откриваеми в България на ДВД. Иначе директно я трия.

Мисля, че идеята на темата става ясна още от заглавието, но може би ще трябва да напиша още малко. Та, значи, имеята е тук всеки да казва кой филм търси да свали от Интернет, но не може да го открие никъде, и ако някой може, да даде линк. Евентуално.

Търся "The Defensive Power of Aikido".
http://imdb.com/title/tt0165296/
Ако някой съумее да го открие, ще съм много благодарен.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 30, 2007 10:40 am

Pirate.* :roll:

Надявам се, темата няма да се използва за филми, които в момента вървят или скоро излизат по кината? Щото, ако не се лъжа, в Букс подфорума имаше такава политика.

* Цитат от Карибски Пирати, със съответното въртене на очи. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Aug 30, 2007 10:49 am

shayhiri wrote:Надявам се, темата няма да се използва за филми, които в момента вървят или скоро излизат по кината?
Аз поне нямам такива намерения. Новите филми и без това ще излязат скоро по тракерите. Това, което търся за момента, е на трийсет и две години и, доколкото знам, когато е излязло в България, е било по-голям култ от "Манастирът Шао Лин".
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Aug 30, 2007 10:57 am

Най-хубавият съвет в такива случаи - инсталираш си emule, търсиш в неговата мрежа, ако там го няма, значи никъде го няма, ако го има - сваляш оттам, с малко повече търпение човек може да свали почти всеки филм, който го има на ДВД някъде по света, оттам.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Aug 30, 2007 11:14 am

Еми те пуснаха по торентите 3-те части на Манастирът Шао Лин. Някъде ги имам на едно двд записани.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Drigan
Sorcerer

Post by Drigan » Thu Aug 30, 2007 12:16 pm

Впрочем някой да знае какво стана с филма по Повелителите на руните от фарланд?
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 30, 2007 12:21 pm

Едно уточнение само - в този форум не подкрепяме пиратството (поне не явно :oops: ), така че в топика не искам да виждам търсене или предлагане на филми, които вървят по кината, минали са скоро по кината или са откриваеми в България на ДВД. Иначе директно я трия.
And you can't dance with a devil on your back...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Aug 30, 2007 12:29 pm

Roland wrote:Едно уточнение само - в този форум не подкрепяме пиратството (поне не явно :oops: ), така че в топика не искам да виждам търсене или предлагане на филми, които вървят по кината, минали са скоро по кината или са откриваеми в България на ДВД. Иначе директно я трия.
Тъй си е. Аз съм писал, че търся филм на трийсет години, при това практически неоткриваем никъде в родната ни страна.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri Aug 31, 2007 4:04 pm

http://imdb.com/title/tt0151022/

Звучи доста интересно, ще ми се да го видя въпреки ниската оценка :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".