Тоя плъгин особено облекчава четенето на някои форуми.

Moderator: Moridin
Това не го знаех... Бяха ми казали за някаква умопомрачителна цена от рода на 700 долара, ама беше миналата година. Или по-миналата. И не си заслужава.The Dragon wrote:MS Win XP Home Edition, OEM цена: 115.00$
115x1.4= 161 BGN
Та къде ги давали тези компютри за 55 кинта викаш?
Тоя манталитет, че е наше право да крадем Уиндоуса, е нещото, което не си заслужава... Тъжно, но факт.tigermaster wrote:Това не го знаех... Бяха ми казали за някаква умопомрачителна цена от рода на 700 долара, ама беше миналата година. Или по-миналата. И не си заслужава.The Dragon wrote:MS Win XP Home Edition, OEM цена: 115.00$
115x1.4= 161 BGN
Та къде ги давали тези компютри за 55 кинта викаш?
Microsoft Windows XP Professional FULL VERSION with SP2
Other products by Microsoft
--------------------------------------------------------------------------------
List Price: $299.99
Price: $269.99 & this item ships for FREE with Super Saver Shipping. Details
You Save: $30.00 (10%
Някакъв журналист беше написал нещо доста интересно:Yan wrote:Тоя манталитет, че е наше право да крадем Уиндоуса, е нещото, което не си заслужава... Тъжно, но факт.
Но пък явно би си я откраднал...tigermaster wrote:Някакъв журналист беше написал нещо доста интересно:Yan wrote:Тоя манталитет, че е наше право да крадем Уиндоуса, е нещото, което не си заслужава... Тъжно, но факт.
"Защо, при положение, че едва десет прочента от потребителите ползват лицензиран софтуер на Microsoft, Бил Гейтс има малко по-голям годишен приход от Испания" - или нещо подобно. Цитирам го по памет, така че ще извините евентуални грешки.
И не, не бих дал 300 долара за операционна система, при положение, че съм дал по-малко за компютър.
Yan wrote:Фирмено платихме майка си и баща си за 6-те лицензни Windows 98, но БГ дистрибутора се напарави на интересен и каза, че обещания ъпгрейд към следващата ОС не важал за БГ,
Принципно, изобщо не бих ползвал Windows, ако не се използваше навсякъде. Но във всяко училище компютърните предмети се преподават само и единствено с Windows-ките програми, примерно. Навсякъде се използва това. Тази система ни е наложена изкуствено, така че да не се сърдят, че я "пиратстваме". Тъй като не мога да си я позволя, а обществото МИ НАЛАГА да я ползвам, я изтеглям от някъде.Проблемът не е в 300-тата долара, а в манталитета. Щото и 30 да ти беше, що да плащаш като можеш да си я дръпнеш за без пари?
Ян, аз си признавам че ползвам Уиндоус-а по принуда. Понеже е най-разпространената ОС, всичките ни клиенти и доставчици работят с нея и т.н. Но обещавам че ако беше 30 ? (колкото и да е лоша) щях чинно да си я купувам, вместо да я хаквам за домашната употреба.Yan wrote: Проблемът не е в 300-тата долара, а в манталитета. Щото и 30 да ти беше, що да плащаш като можеш да си я дръпнеш за без пари?
Понеже не ми мяза нито нормално, нито приемливо да те карат да плащаш ъпгрейди на система която вече си закупил.Yan wrote:Фирмено платихме майка си и баща си за 6-те лицензни Windows 98, но БГ дистрибутора се напарави на интересен и каза, че обещания ъпгрейд към следващата ОС не важал за БГ
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests