Гледано напоследък, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 26, 2007 1:19 am

shayhiri wrote:(Sci-fi/creature) survival.
Този "жанр" го има още от зората на киното. :lol: А re-acquainted не се превежда точно като поставил началото. :D

А пък аз току-що гледах 300. Вчера дойдоха дисковете и реших все пак да му хвърля едно око. Беше ми доста по-интересен, отколкото очаквах. Елементарен, но много впечатляващ. Хареса ми Джерард Бътлър в ролята на Леонидас - доста повече му отиваше, отколкото тази на Фантома на операта.
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 1:21 am

Roland wrote:Стига дуднал, ами изгледай още някой филм, за да използваш темата по предназначение.
Веднага! :mrgreen: Тъкмо подкарах Начо Либре (който му се бях наточил на кино, но не би) и дори само първите 10 мин. са ми достатъчни да го препоръчам с чисто сърце на десетките верни почитатели на Джак Блек на този форум, които по някакви неведоми причини още не са гледали тази прекрасна екзотична слепстик екшън-комедия. 8-) Сериозно, Блек е роден за този филм. :lol:

Амос, значи ти все пак пропусна 300 на кино? :shock: :o :neutral:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 26, 2007 1:28 am

Мда, на Начо отдавна му се точа. :mrgreen: Джак Блек ме кефи (само в Кинг Конг ме издразни яко, ама не толкова, колкото самия филм). С Джей Би чакам на DVD през октомври Tenacious D: Перото на съдбата. Ето това ще е мания. :metal:

И да, все пак пропуснах 300 на кино. Обичам да съм неконвенционален понякога. :mrgreen:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 1:33 am

Не че нещо, ма бренд мениджърът на WB има ли право на такава неконвенционалност? :idea: Всъщност със задна дата предполагам, че може. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 26, 2007 1:41 am

В какъв смисъл има ли право? This is not a question of right...Image

:D
Feel the summer!

Super M
Warmage

Post by Super M » Sun Aug 26, 2007 1:42 am

Току що приключих с "Crank" - само една дума "размазващ". Изпитах същото сладко чувство, което ме облада след "Hot Fuzz".
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 5:48 pm

Amos Trask wrote:В какъв смисъл има ли право? This is not a question of right...Image
С такъв емотиконь кво може ти каже човек? :lol:

Начо се оказа доста глупав, но тъй като подходих правилно, успях да се накефя на абсурдния "хумор". Все пак ми е любима тема (кеча), Блек маже, а и на компа кво толкоз. Има и нелоши екшън хватки.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Aug 26, 2007 7:07 pm

Amos Trask wrote: С Джей Би чакам на DVD през октомври Tenacious D: Перото на съдбата. Ето това ще е мания. :metal:

И да, все пак пропуснах 300 на кино. Обичам да съм неконвенционален понякога. :mrgreen:
E тва вече е изродщина PoD да се изкара на двд :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 26, 2007 10:08 pm

Indeed. :twisted:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:32 pm

ДВД? :roll: Големият кяр.

Да го бяхте пуснали по кината. :)

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 26, 2007 10:38 pm

Не е наш за кино, само за видео. :D
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 10:42 pm

Той и без това не е за голям екран. Пробвам те само. :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 27, 2007 12:07 am

Да бе тая простотия на кино нема да мине лесно :) :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Aug 27, 2007 12:17 pm

Вчера изгледах Fracture и Vacancy. Накратко харесаха ми и двата. Само дето Свободни стаи беше малко кратичък и лошите не бяха достатъчно скери.
А на Хопкинс как му отива да играе рандъм зъл герой не е истина просто. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 12:25 pm

На компа, нали? Щото и двата отскоро са премиерни?

Аз таман почвам Командо (не съм го гледал навремето) - и се търкалям от смях. Това търсен ефект на филма ли е? :?

едит: на 20-тата минута вече съм окончателно убеден, че това е пародия. :mrgreen: