Смятате ли да ходите?
Мня и аз ше пропуснаzhivik wrote:За всички, които все пак им се слуша хубава музика, а няма да могат да отидат на Чамбао утре в Пловдив, това е добър заместител, а пък и концертът е безплатен:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=357405
Аз също няма да мога да отида на Чамбао, тъй като трябва да съм в София тази седмица, така че смятам да послушам малко музика на открито пред Народния театър утре вечер

Ако пък и попиташ в съответната тема - сигурно ще ти отговорят!!Eragon Shadeslayer wrote:Helloween и Gamma Ray в България! Отново! София, 18 ноември, зала Фестивална. Само дето аз съвсем скоро си изтеглих всичко тяхно и трябва да уча песни, щото е изключително тъпо да съм на концерт и да не се дера
Смятате ли да ходите?

Наистина, звукът можеше да е доста по-добър, освен това по едно време задуха (точно по време на "Зима", по някаква ирония), освен това за съжаление почна да вали като из ведро. Но почти никой не си тръгна, и хората стоически издържаха около час под дъжда. И като капак на всичко се оказа, че им забранили да правят заря след 9:30, заради което съкратиха концерта до един час. Но всичко това определено си заслужаваше. Музкантите бяха в прекрасно настроение, и Веско Панталеев-Ешкенази е наистина изключителен. Аз лично не съжалявам, че станаха на (полу-)мокра кокошка, и ми се иска повече такива импровизирани концерти да се случват, за да могат повече хора да чуят прекрасна музика.
 Наистина, звукът можеше да е доста по-добър, освен това по едно време задуха (точно по време на "Зима", по някаква ирония), освен това за съжаление почна да вали като из ведро. Но почти никой не си тръгна, и хората стоически издържаха около час под дъжда. И като капак на всичко се оказа, че им забранили да правят заря след 9:30, заради което съкратиха концерта до един час. Но всичко това определено си заслужаваше. Музкантите бяха в прекрасно настроение, и Веско Панталеев-Ешкенази е наистина изключителен. Аз лично не съжалявам, че станаха на (полу-)мокра кокошка, и ми се иска повече такива импровизирани концерти да се случват, за да могат повече хора да чуят прекрасна музика. . Абе, добре я изпратихме.
. Абе, добре я изпратихме. 
  Миличка. Ако успееш да видиш майка Блажка, много те моля да я цункаш от мен и да й честитиш Рожденн(?)ият Ден!!!
   Миличка. Ако успееш да видиш майка Блажка, много те моля да я цункаш от мен и да й честитиш Рожденн(?)ият Ден!!!  

Честно казано, за Жоро не се учудвам много, но... Никола... я
  Честно казано, за Жоро не се учудвам много, но... Никола... я  За теб/вас със Дима бях почти сигурен, че няма да харесате твърде много Балканджи - най-малкото защото ви се наложи да си тръгнете рано, на третата или четвъртата песен, а те тогава още дори не се бяха разпяли като хората.  В началото имаха малко проблеми с озвучаването, със спяването... дори ми се стори - май никой друг не го каза, но на мен ми се стори - че Спас (едрият поддържащ певец) изпя някои от своите части от "Видение" и "Самодива" три-четири тона по-високо, отколкото трябваше... но може и да греша.
  За теб/вас със Дима бях почти сигурен, че няма да харесате твърде много Балканджи - най-малкото защото ви се наложи да си тръгнете рано, на третата или четвъртата песен, а те тогава още дори не се бяха разпяли като хората.  В началото имаха малко проблеми с озвучаването, със спяването... дори ми се стори - май никой друг не го каза, но на мен ми се стори - че Спас (едрият поддържащ певец) изпя някои от своите части от "Видение" и "Самодива" три-четири тона по-високо, отколкото трябваше... но може и да греша.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests