+1Bat Garo Still Rots wrote:Артлайн са супер зле! Ако се поразрови човек във форума им ще види колко са горди с "гигантския каталог с хиляди заглавия, от който всеки може да си избере и поръча". Само дето като отидеш на място те посрещат 2 госпожици (?), не че ми е ясно защо са им 2 при огромния наплив и т.н. Да не говорим, че нито едната от тях не разбира нищо от комикси и те гледа като теле. След това като поискаш каталога те изглеждат видимо отегчени, че явно пак някой ще кеси сума време, което ще наложи поне едната от тях да седи в магазина. А той магазина е като пещ, защото няма климатик и някак си не те предразполага да поседиш да разгледаш "каталога" на спокойствие, щото пече по дяволите...Та каталога е супер зле. Ние с Ваклия уж разглеждахме 30 минути и нищо не намерихме. 2/3 от заглавията са единични книжки. Всичко е доста объркващо въпреки уж сложения ред в азбучник и по издателства. Те девойките нищо не могат да ти помогнат по каталога. Ако нещо се опиташ да им кажеш че не се ориентираш изобщо те звучат сякаш не им е това работата да разбират и става ясно, че им плащат просто да седят там и да събира пари, а те гледат като цяло и да не седят вътре. Трябва човек да нацели (както ние с Колето един път) да е там един тип, който си е шефче може би, та може да ориентира и помогне. За бога, едната садеше цветя отвън пред магазина, а другите се веселяха щото си праснах главата в пътния знак пред магазина... Единственото инфо, което получихме с Ваклия беше, че "ще има още поръчани комикси" и в крайна сметка той им остави няколко заглавия + телефона си, за да ги проверят дали може да се поръчат и да му се обадят, което е супер, но като цяло впечатлението там ако човек иска да си поръча нещо е ужасно.
Наистина са много зле там. Иначе аз си боцнах и House of M: Uncanny X-Men, ма Гаро ми го завлече да го прочете.