Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Изгледах по AXN The Lost Room и определено много ми хареса, напомня ми Пикник край пътя на Братя Стругацки.
Имаше силна идея в минисериала и от 1 страна съжалявам, че е само 6 серии, но от друга се радвам, защото би бил нужен дяволски добър сценарист за да развие сюжета без да развали всичко. А дяволски добрите сценаристи напоследък са кът. Та така, за любителите на sci fi препоръчвам The Lost Room.

pulled out
Да, готино е - на мен пък ми напомни за класическата американска фантастика, според мен има доста вдъхновение от Филип Дик, Рей Бредбъри, както и от оригиналния сериал The Outer Limits (не си спомням как беше на български). Някъде четох, че имало вариант да направят сериал, но Питър Краузе (актьорът в главната роля) изрично подчертал, че щял да се съгласи само ако сезоните са кратки, т.е. от около 10-тина епизода максимум. Така че надежда има, аз бих се радвал, то май доста умишлено една група сюжетни връзки бяха оставени недовършени. Но пък от друга страна, ако нямат добър сюжет, по-добре е да го оставят така и да не развалят доброто впечатление.
А, и гледам че съм пропуснал да споделя възмущението си от последния епизод на Prison Break - да ги бяха избили всичките, нямаше да ме издразни толкова!
А, и гледам че съм пропуснал да споделя възмущението си от последния епизод на Prison Break - да ги бяха избили всичките, нямаше да ме издразни толкова!
- Spoiler: show
This signature is not yet rated
- herairness
- Jaghut Tyrant
То това беше идеята, нали е същия актьорBaYa wrote:Живик, последното в спойлъра ти е от първи епизод на Джон Доу!И като идея е брилянтно направо!
Евала!
Харесваше ми серийката, но май много малко епизоди бяха!?!?!

Живик, а дано не си прав, че вече ще е прекалено...
Иначе - сравнително приятна серийка (подчертавам -ка, този сериал вече е само за убиване на време) вчера и втората серия от последните 9 на Сопранос - на обичайното особено високо ниво.
Сега пускам новата серия на 24 с новата сюжетна линия, дано после да не трябва да троля много.
По последната серия на Лост: беше жестока, може би една от най-силните на трети сезон (дано) засега. Нямам търпение да видя какви ще ги натвори милата Джулиет.
Иначе - сравнително приятна серийка (подчертавам -ка, този сериал вече е само за убиване на време) вчера и втората серия от последните 9 на Сопранос - на обичайното особено високо ниво.
Сега пускам новата серия на 24 с новата сюжетна линия, дано после да не трябва да троля много.
По последната серия на Лост: беше жестока, може би една от най-силните на трети сезон (дано) засега. Нямам търпение да видя какви ще ги натвори милата Джулиет.
На мен Саид еднозначно ми стана любимият персонаж след този епизод. Единствено той се сети да зададе въпроса какво става и защо. Другите явно са твърде заети да си изясняват чувствата.
Така или иначе не очаквайте много оттук нататък. Доколкото съм чела и гледала превюта, следващите епизоди ще са динамични, но само ще задълбочат въпросите. Отговорите ще ги чакаме в четвърти сезон явно.
Така или иначе не очаквайте много оттук нататък. Доколкото съм чела и гледала превюта, следващите епизоди ще са динамични, но само ще задълбочат въпросите. Отговорите ще ги чакаме в четвърти сезон явно.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Изгледах 1 епизод от втория сезон на Рим.Супер е,но бях забравил как изглеждат половината персонажи.
Даже разбирах за какво става дума и какво си говорят без субтитри,което означава,че английския ми е по-добър или просто преди не съм си правил труда да слушам разговори и т.н.Но както и да е.Сериалът е супер и нямам търпение утре да ми се дотегли втория епизод и да продължа. 

Като каза Jericho новата серия е доста добра. Въобще към края на сезона нещата доста се ускориха и май се задава сериозен екшън.
Инак в началото може би е малко по-муден и объркан.
Новия Lost не е толкова силен като последните няколко, но предполагам сега ще има 1-2 по-спокойни епизода преди финала на сезона. Поне пооплакнах очи с поразголената Кейт.
Изгледах The Dreseden Files - доста приятно сериалче. Позачетох и книжките. Дано да направят втори сезон.
Почнаха Painkiller Jane и Drive. Drive зае мястото на Призъна и има потенциал да го замести достойно. Става дума за нелегелно състезание с огромна награда. Нещо като Amazing Race ама с по-зловещи правила.
Painkiller Jane e канадско и по комикс. Ама пък участва Кристана Локън. И напомня малко на Ghost in the shell и Blade runner.
Инак в началото може би е малко по-муден и объркан.
Новия Lost не е толкова силен като последните няколко, но предполагам сега ще има 1-2 по-спокойни епизода преди финала на сезона. Поне пооплакнах очи с поразголената Кейт.
Изгледах The Dreseden Files - доста приятно сериалче. Позачетох и книжките. Дано да направят втори сезон.
Почнаха Painkiller Jane и Drive. Drive зае мястото на Призъна и има потенциал да го замести достойно. Става дума за нелегелно състезание с огромна награда. Нещо като Amazing Race ама с по-зловещи правила.
Painkiller Jane e канадско и по комикс. Ама пък участва Кристана Локън. И напомня малко на Ghost in the shell и Blade runner.
Аз пък съм доволен от новия Лост и то много. Дезмънд ми е може би най-любимият герой от всичките, още от първия момент, в който чуваме култовото му "брадър" с шотландския акцент...Може и заради това да съм малко субективен. Обективно - епизод над средното в "добрите" традиции на сериала - малко отговори и нови питанки...
А дано Сойър и кейт да се вземат официално вече!
А дано Сойър и кейт да се вземат официално вече!

Значи, за Blade: The Series, проблемът беше че актьорът в главната роля се опитваше да копира Уесли Снайпс, което беше адски тъпо, и ме дразнеше. Чак към края, т.е. към 10-11 епизод (не си спомням колко беше дълъг сезон, ама не повече от 12 епизода) почна да влага повече от себе си, и резултатът несъмнено се подобри. Но силата на сериала беше по-скоро в останалите герои, и ми е жал, че го спряха. Пък и имаше доста възможности за плакнене на очи 
Искам също да се извиня, че оплюх много The Dresden Files в началото - оказва се, че сериалчето е доста прилично, и на мен почна да ми става забавно. Всъщност се оказа, че телевизионният канал, кой знае защо, е започнал да излъчва епизодите разбъркано, тъй като има двоен пилотен епизод, който и досега не е излъчен още. Та се получи в първия излъчен епизод, че ти говорят за разни неща, за които нямаш и идея в началото, от което впечатлението е лошо. Вторият епизод пък си беше просто тъп, така че доста слабо начало, но от там нататък почна да става все по-добре.

Искам също да се извиня, че оплюх много The Dresden Files в началото - оказва се, че сериалчето е доста прилично, и на мен почна да ми става забавно. Всъщност се оказа, че телевизионният канал, кой знае защо, е започнал да излъчва епизодите разбъркано, тъй като има двоен пилотен епизод, който и досега не е излъчен още. Та се получи в първия излъчен епизод, че ти говорят за разни неща, за които нямаш и идея в началото, от което впечатлението е лошо. Вторият епизод пък си беше просто тъп, така че доста слабо начало, но от там нататък почна да става все по-добре.