Почти всичко си е верно от това с мъжете
Spam and the City
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Просто на мъжете им е неудобно да спорят, щото се стига до "ти значи не ме обичаш и дори толкова нещо дребно не си готов да направиш за мен" и т.н. предполагам.
Иначе в един логически издържан спор позицията на жените няма никакъв шанс
Направо си е заслужено тук прилагането на тактиката да си стои чинията винаги пусната, пък който му пречи мокра да я бърше, но все пак е твърде гнусно ;р
Иначе в един логически издържан спор позицията на жените няма никакъв шанс
This is it. Ground zero.
Мъжки шовинист.
Ми не е. Жените я ползват винаги спусната. Мъжете я ползват понякога вдигната, понякога спусната. Очевидно ако сто спусната ще се хабят по-малко усилия за сменяне на позицията общо от двете страни. Мааму, до кви дълбоки дискуси стигнахме... Ще рече човек, че всички сме едно голямо полигамно семейство.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Кво сте учили в тоя италиански лицей, бе? Така да развалят хубавите деца...
Не, в първия случай мъжът не винаги го прави това, а във втората ситуация на жената й се налага да я спусне (1 енергия), после да я вдигне (1 енергия) и да се ядоса що мъжът й е такъв инат (4,7 енергия).
Не, в първия случай мъжът не винаги го прави това, а във втората ситуация на жената й се налага да я спусне (1 енергия), после да я вдигне (1 енергия) и да се ядоса що мъжът й е такъв инат (4,7 енергия).
Last edited by Morwen on Fri Mar 02, 2007 3:23 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
Чe тя сама си пада, по друдно е да се вдига ;рр
А, Дафи, аз оная книга за войната за т.ч. върнах ли ти я или се мота поредна година щот не я виждам никъде из нас.
А, Дафи, аз оная книга за войната за т.ч. върнах ли ти я или се мота поредна година щот не я виждам никъде из нас.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Ае, BaYa, я ми обясни к'ва е тая омраза, която испанците питаят към нас? Ровех се днес в интернета и попадам на такива ужасии, които испанците пишат за нашта си песничка за Евровизия. В сми, защо?! Що не са ужасени от примерно, де да знам, молдовците, или пък латвийците или некви други там, ами обикалят разни плямпала и лаят по тези Стоян и Елица? Имаш ли обяснение? Идея нямах, че на мразят. 
- herairness
- Jaghut Tyrant
http://www.purescore.com
това много ме изкефи,само дето колкото пъти го направих-толкова пъти различен процент излиза ама все перверзен
даже си имам и кълбо и вила 
това много ме изкефи,само дето колкото пъти го направих-толкова пъти различен процент излиза ама все перверзен
Last edited by herairness on Fri Mar 02, 2007 1:51 pm, edited 1 time in total.