Gamers' Workshop #24 излезе!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Gamers' Workshop #24 излезе!

Post by Roland » Wed Nov 15, 2006 10:06 am

Roland_of_Gilead wrote:Image

Така, май за никого не е изненада, че този брой отново ще закъснее драматично, но пък в него ще има много неща, които ще бъдат изненада ;) Не издавам нищо, защото ще го интерпретирате погрешно, пък и така няма да изненада никого, но очаквайте Промени с главно "П". И всичките, надяваме се, към добро :)

Самият брой е безпрецедентен в много отношения, не на последно място сред които и фактът, че това е ПЪРВИЯТ брой в историята на Gamers' Workshop с ДВЕ заглавия, получили оценка 10.

Но да караме по ред:

В брой 24 отново сме ексклузивни, този път с петстранично представяне на Assassin's Creed, при това от бачо ви Снейк, както и с ревю на LotR Online, в чиято бета наш Doomy е един от тримата единствени българи ;)

В превю-секцията имаме The Darkness (базирана на СМАЗВАЩИЯ комикс на Top Cow) и Army of Two - кооперативен военен некст джен екшън, с ИИ от ново поколение, чакан неистово от Снейк, МрАК и дълърът им на твърд алкохол. Зайците не ги коментирам от страх...

Ревютата обаче са онова, което прави броя уникален. Такова стълкновение от качествени заглавия не сме имали от не знам колко месеца. На първо място е петстраничният Gothic 3 на Дъфъра, следван плътно от Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade (не знам, мен това заглавие ми се чини твърде дълго все пак...), F.E.A.R. Extraction Point, Battlefield 2142 и още доста други работи.

За уас на мнозина обаче истинският фурор идва при конзолите (вече несъществуващи като отделна рубрика, а слети с ревютата, но все пак...), където именно са и двете десятки. На първо място имаме уникалното произведение на изкуството Okami, с което ще ви запознае Корала, ако успее да си удържи страстите към тая игра и да изкаже нещо различно от неистово възторжен писък ;) След това идва и японският РПГ-колос Final Fantasy XII, където ще трябва да ме изтърпите за може би последен път на тема FF, но пък за себе си мога да заявя, че чакането си заслужаваше всяка секунда :) Освен това разполагаме и с най-новото попълнение в Shin Megami Tensei поредицата - Devil Summoner, както и ПЪРВОТО на територията на България некст-джен ревю - на Dead Rising за Xbox 360.

В стъфа (наред с редакционното) ще бъдат разкрити част от изненадите, за които говорих в началото, а що се отнася до анимето, то е посветено на любимия ми сериал RahXephon, който наистина горещо ви препоръчвам да видите.

Освен това има и писма. И кино. И редакционно. И Изобщо. Разни Неща® и Други Работи™, заради които се надявам, че ще ни простите поредното, но (може би) последно забавяне :)
And you can't dance with a devil on your back...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests