X-men 3: The Last Stand
X-men 3: The Last Stand
Така, следващит Петък е премиерата на филма.
Предполагам, че всички знаят, че най-вероятно това е последният филм от екранизизациите по x-men вселената.
Според трейлъра филмът ще е доста впечатляващ, освен откъм декори и костюми, така и откъм герои. Блинк, Бийст, Бялата кралица и още доста герои ще издефилират по екрана през тези (103/130?) минути.
Много, ама много се надявам да си залсужава?
Кои ще ходите?
Предполагам, че всички знаят, че най-вероятно това е последният филм от екранизизациите по x-men вселената.
Според трейлъра филмът ще е доста впечатляващ, освен откъм декори и костюми, така и откъм герои. Блинк, Бийст, Бялата кралица и още доста герои ще издефилират по екрана през тези (103/130?) минути.
Много, ама много се надявам да си залсужава?
Кои ще ходите?
- Amos Trask
- Aes Sedai
Re: X-men 3: The Last Stand
Тва не е баш така - http://imdb.com/title/tt0458525/Eneya wrote: Предполагам, че всички знаят, че най-вероятно това е последният филм от екранизизациите по x-men вселената.

Feel the summer!
Без мен уви.
Мога в неделята, но петъка и съботата съм в Пловдив просто
Мога в неделята, но петъка и съботата съм в Пловдив просто
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Бих, но ще потвърдя в последния възможен момент, за да преценя как ще съм с парите. Това винаги е проблем при мен :/.Roland of Gilead wrote:Има бтв извънредни прожекции в сряда и четвъртък (24 и 25 май) от 15:30 на нормални цени. Аз бих боднал, ако имате желание.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
на 24 не е проблем, другите съм на работа през седмицата, ма не ми се тъпче се едно след седмциа няма да е същото dvd да се врътка в салона 
http://www.kino.dir.bg/film.php?id=5856
бе кат стане 6 кинта се гледа
яки има там 1-2 wallpaper-а

http://www.kino.dir.bg/film.php?id=5856
бе кат стане 6 кинта се гледа

яки има там 1-2 wallpaper-а
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”