Концертчета дребни и не толкова дребни
Re: Концертчета дребни и не толкова дребни
Бях на Avenged Sevenfold снощи. Доста празна зала, което беше жалко.
Чино Морено ги подгряваше и беше готино.
Разкошен концерт. Знам, че Мат имаше проблеми с гласа от години, но на живо е чудовище. Баси якия пич. Екраните и клипчетата и сметлинното шоу бяха един път, особено това на The Stage, но ми се ще да имат пиротехника, много обичам.
Хамбургската публика е крака обаче. В Германия дося само Берлинската публика доставя, ама може ли да седиш на песни като Hail to The King, Afterlife, Buried Alive, Nightmare?
Препоръчвам ги определено.
Чино Морено ги подгряваше и беше готино.
Разкошен концерт. Знам, че Мат имаше проблеми с гласа от години, но на живо е чудовище. Баси якия пич. Екраните и клипчетата и сметлинното шоу бяха един път, особено това на The Stage, но ми се ще да имат пиротехника, много обичам.
Хамбургската публика е крака обаче. В Германия дося само Берлинската публика доставя, ама може ли да седиш на песни като Hail to The King, Afterlife, Buried Alive, Nightmare?
Препоръчвам ги определено.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Oasis reunion tour е на 98 % сигурен
Това ще си заслужава само, за да гледа човек как двамата се тролят взаимно. Мисля да си взема билети.
Това ще си заслужава само, за да гледа човек как двамата се тролят взаимно. Мисля да си взема билети.
Офтопик във връзка с "Оазис"
- Spoiler: show
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- tigermaster
- Elder God
^Аз бях така, като гледах Зак Уайлд и групата му преди няколко години в София. Добре че не писах репортаж тогава. Докато пееше, му разбирах, обаче като почна да говори с неговия реднекски акцент, абсолютно нищо не разбрах, честно.
От друга страна, ЗОМГ и обявлението за предстоящото Цвете за Гошо:
https://www.facebook.com/cvetezagosho?locale=bg_BG
Дългичко е.
Кръпката като цяло все повече ми пада в очите.
Иначе аз на Цветето не съм ходил от две и двайсета - когато отидох най-вече за да видя Тангра и Бендида. Сега също няма да мога да отида, понеже няма да съм в София. А и все пак - трийсет лева не ми се даваха. Добре че пак са го направили безплатно.
От друга страна, ЗОМГ и обявлението за предстоящото Цвете за Гошо:
https://www.facebook.com/cvetezagosho?locale=bg_BG
Дългичко е.
- Spoiler: show
Кръпката като цяло все повече ми пада в очите.
Иначе аз на Цветето не съм ходил от две и двайсета - когато отидох най-вече за да видя Тангра и Бендида. Сега също няма да мога да отида, понеже няма да съм в София. А и все пак - трийсет лева не ми се даваха. Добре че пак са го направили безплатно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- tigermaster
- Elder God
Преди час време се прибрах от постановката на "The Phantom of the Opera" в НДК.
Беше яко.
Следващия път, когато отида на такова събитие, обаче ще гледам да си взема билет по-рано и за по-близо до сцената.
Учудих се колко различно беше от представлението, което гледах в Музикалния театър преди няколко години - въпреки че откъм музикално изпълнение беше едно към едно. В българското представление имаше юмручен двубой между Фантома и Раул, тук нямаше. В българското го имаше вдигането на полилея в началото, тук полилеят вече си беше вдигнат...
Но пък сега декорите бяха доста по-зрелищни, балетът също, а в заглавната песен електрическата китара ревна по-силно, отколкото очаквах, и я превърна в жив готик/симфо метъл. И отново, винаги - Карлота > всички останали.
Единствената ми истинска забележка е към превода - имаше грешки в субтитрите. На едно място вместо "Фантомът" пишеше "Фанмът".
Но да, беше готино. Сега не мога да си събера акъла.
Беше яко.
Следващия път, когато отида на такова събитие, обаче ще гледам да си взема билет по-рано и за по-близо до сцената.
Учудих се колко различно беше от представлението, което гледах в Музикалния театър преди няколко години - въпреки че откъм музикално изпълнение беше едно към едно. В българското представление имаше юмручен двубой между Фантома и Раул, тук нямаше. В българското го имаше вдигането на полилея в началото, тук полилеят вече си беше вдигнат...
Но пък сега декорите бяха доста по-зрелищни, балетът също, а в заглавната песен електрическата китара ревна по-силно, отколкото очаквах, и я превърна в жив готик/симфо метъл. И отново, винаги - Карлота > всички останали.
Единствената ми истинска забележка е към превода - имаше грешки в субтитрите. На едно място вместо "Фантомът" пишеше "Фанмът".
Но да, беше готино. Сега не мога да си събера акъла.
Last edited by tigermaster on Tue Nov 12, 2024 12:04 am, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
А пък аз гледах "Дух" в Летния театър във Варна и съм много впечатлена. По филма с Патрик Суейзи и Деми Мур е, много добре направен, с чудесна музика и ако имате възможност, идете да го гледате!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Фронтменът на Rammstein Тил Линдеман е включил и България в европейското си турне "Meine Welt" ("Моят свят"). Той ще пристигне в София на 8 декември 2025 г.
Лол, а аз се чувствам вече стар. Лили Иванова с Нов Албум!!!!!
https://www.ploshtadslaveikov.com/na-85 ... nov-album/
https://www.ploshtadslaveikov.com/na-85 ... nov-album/
- tigermaster
- Elder God
Orden Ogan ще свирят преди Manowar!
https://www.werock.bg/novini/orden-ogan ... 5?id=60616
Дано сколасам да отида тоя път, понеже тази година изпуснах фестивала по бая тъп начин.
https://www.werock.bg/novini/orden-ogan ... 5?id=60616
Дано сколасам да отида тоя път, понеже тази година изпуснах фестивала по бая тъп начин.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог