Светът е лудница и всички сме пациенти
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Re: Светът е лудница и всички сме пациенти
Клипове на това как Хамас парадира голи еврейки - и живи и умрели.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Far-right mob hunts woman for defacing Stalin icon in Georgian church
Комиците вече се виждат в чудо как да конкурират абсурдността на реалните събития.
Комиците вече се виждат в чудо как да конкурират абсурдността на реалните събития.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Бях на театър в Берлин, ма говоря еквивалента на Народния примерно или поне Театър София все едно. Не някое мазе и гледах нещо пред което извращенията на Иво Димчев са детски куклен театър.
Начи не мога да кажа за какво е пиесата, какво послание има, наратив или квото там. Режисьорската сигурно мисли, че е мета наратив срещу сексизма за женските тела, живота и ненамкви псевдоинтелектуални глупости. Но аз нищо не запомних.
Начи в тая пиеса има само жени и те всички са чисто голи, имаше джудже, жена с даун, некви две мацки с боди мод и още много други все чисто голи цени. Всичко е вода и хлор. Чекнат се нещо, висят, плуват, чекнат се там. Нещо за изнасилването имаше и някаква жена с шапка на лебед бъркаше с нещо метално в друга която разказваше как са я изнасилили и това беше камера и ние гледахме отвътре
После някаква друга си проби бузата с огромна кука за въдица и се лееше кръг и после глътка камера да гледаме.
Но вай-бруталният момент беше слагам го в спойлер не е за хора със слаби сърца:
По едно време пиесата свършва много феминистки с песен на Ед Шийрън, жени певици явно няма и голите жени оцапани в кръв се прегръщат с децата.
The End.
Не знам аз ли съм консервативна или това е too much. Говорих с колеги германци и те бяха втф особено от това с децата.
Начи не мога да кажа за какво е пиесата, какво послание има, наратив или квото там. Режисьорската сигурно мисли, че е мета наратив срещу сексизма за женските тела, живота и ненамкви псевдоинтелектуални глупости. Но аз нищо не запомних.
Начи в тая пиеса има само жени и те всички са чисто голи, имаше джудже, жена с даун, некви две мацки с боди мод и още много други все чисто голи цени. Всичко е вода и хлор. Чекнат се нещо, висят, плуват, чекнат се там. Нещо за изнасилването имаше и някаква жена с шапка на лебед бъркаше с нещо метално в друга която разказваше как са я изнасилили и това беше камера и ние гледахме отвътре

После някаква друга си проби бузата с огромна кука за въдица и се лееше кръг и после глътка камера да гледаме.
Но вай-бруталният момент беше слагам го в спойлер не е за хора със слаби сърца:
- Spoiler: show
По едно време пиесата свършва много феминистки с песен на Ед Шийрън, жени певици явно няма и голите жени оцапани в кръв се прегръщат с децата.
The End.
Не знам аз ли съм консервативна или това е too much. Говорих с колеги германци и те бяха втф особено от това с децата.

- tigermaster
- Elder God
Как изобщо се озова на това?
Както го описваш - аз сигурно щях да си изляза в самото начало.

Както го описваш - аз сигурно щях да си изляза в самото начало.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
В потрес съм... Това ако е изкуство, мерси, не желая да разбирам от такова изкуство 

@Litz, живо ме вълнува каква беше причината да останеш и да го изгледаш до края.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Бях по средата на реда и ме беше срам да стана. Много централно такова. 

- The Dragon
- Elder God
Шанс продуцента да е агент под прикритие на AfD?
Що за извращение, песен на Ед Шийран

(Иначе извън децата, което втф вече, звучи точно както си представям рандъм берлински "пърформанс" честно казано)
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- The Dragon
- Elder God
Trump has impressive plot armor. Hate him or love him - the guy is a badass.
Trump Gaza
Не искам да поствам линкове, за да генерирам повече гледания за тоя, но ако сте го видяли, имам нужда да коментирам...

Не искам да поствам линкове, за да генерирам повече гледания за тоя, но ако сте го видяли, имам нужда да коментирам...
Ами, не само Байдън се оказа със старческа деменция. За разлика от Байдън обаче, този няма кой да го контролира
Комбинацията от безумно его, малка пишка, тотална липса на емпатия, психика на три годишен и руския железен юмрук, който го е стиснал за топките, води до ей такива изцепки.
Първо беше The King is back, после Газа. А и това, че опитът му да унижи Макрон се обърна срещу него наля още масло в кухата му главица.
Гледам вече е взел да плещи как ЕС бил създаден да цака САЩ, ама ей сега като ни шибне 25% мита и ще цъфнат и вържат. Интересно за колко време ще банкрутира държавата.

Комбинацията от безумно его, малка пишка, тотална липса на емпатия, психика на три годишен и руския железен юмрук, който го е стиснал за топките, води до ей такива изцепки.
Първо беше The King is back, после Газа. А и това, че опитът му да унижи Макрон се обърна срещу него наля още масло в кухата му главица.
Гледам вече е взел да плещи как ЕС бил създаден да цака САЩ, ама ей сега като ни шибне 25% мита и ще цъфнат и вържат. Интересно за колко време ще банкрутира държавата.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
- The Dragon
- Elder God
2008-a европейската и на САЩ икономиките бяха равни, сега тази на САЩ е около 50 до 100% по голяма. Германия извършва енергийно самоубийство от години и в момента Европа внася втечнен газ от САЩ.
Една търговска война със САЩ ще доведе да клекнем бързо и няма да им нанесе големи щети.
Една търговска война със САЩ ще доведе да клекнем бързо и няма да им нанесе големи щети.
Не е баш такаThe Dragon wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 12:20 pm2008-a европейската и на САЩ икономиките бяха равни, сега тази на САЩ е около 50 до 100% по голяма. Германия извършва енергийно самоубийство от години и в момента Европа внася втечнен газ от САЩ.

Правилата на бордгейминга: