Гост автори за списание

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
User avatar
coldie
Forsaken
Posts: 2969
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Гост автори за списание

Post by coldie » Tue Oct 31, 2023 6:56 pm

Първо искам да кажа, че става въпрос за дигитално, но не онлайн списание, каквото е примерно шадоуденс. И ще се отрази и в книжен вариант в ограничени бройки.

И друго искам да кажа, че този тип стари форуми, за съжаление отмират все повече. Все пак ми се струва, че на такива места е по-възможно да се намерят ентусиасти от штарата школа. По-вероятно отколкото на места като ФБ или бг-мамма. Така си мисля.
Засега не смятаме да плащаме за копирайтъри. Не само заради парите. Аз лично не желая материалите да бъдат направени само като вид работа.
Отделно, в началото списанието ще се разпространява свободно или на символична цена.

То трябва да е вид подарък. Като подаръци ще получат и самите автори. Точно с тази цел са предвидени и част от хартиените екземпляри.

Спойката на самото списание са бойните изкуства във възможно най-широк диапазон на разбиране. Имах известно колебание дали да е това, но в крайна сметка ще е това.

И в момента има материал да се запълнят страниците, но идеята е друга. Идеята е да се представят колкото може повече различни гледни точки и най-вече хора от различни прослойки, с различен манталитет, светоглед и интереси.

Не става въпрос само за статии и ревюта. Типовете материали, които да бъдат включени са ми известни, може да се каже, на 90%. Разбира се по време на процеса винаги излиза и нещо ново.

Да ви кажа, общо взето съм се спрял на това всеки автор да участва с един главен и един поддържащ материал. Плюс интро за самият него.

Пак повтарям, че не става въпрос само за статии и ревюта. И мога да ви изброя за какво става въпрос до момента но по-добре да не слагам ограничения.
Единственото ограничение е да има поне някаква нотка, свързана с бойни изкуства. И тук не става въпрос само за източни бойни изкуства.

А за правопис и редакция не се притеснявайте, има кой да го редактира.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests