Котки, мррррррррр...
Moderator: Moridin
Re: Котки, мррррррррр...
На Марфа сигурно ще и прозвучи тъпо, обаче тактиката ми проработи. комбинирана с гурме голд...
Стига котето да е добре, все тая. То е важното.
Много бързо, направо изведнъж наддаде малкия разбойник. Може би се е уголемил около три пъти откакто го взех. Отдавна се опитоми и е едно сравнително вежливо коте в момента. А съвсем наскоро, преди 2-3 дни си взех от улицата едно малко дебеланче, което ми мяза на породиста котка. Сивкав косъм и много пухкав. Абсолютен непукист.
Добре, че Бимбо най-накрая порастна и рядко се застоява в двора, ходи да си търси храна сам, две години седеше с размерите на тримесечно коте, той е последния потомък на Мима:

мъжко е така, че родът приключва.
Добре, че Бимбо най-накрая порастна и рядко се застоява в двора, ходи да си търси храна сам, две години седеше с размерите на тримесечно коте, той е последния потомък на Мима:

мъжко е така, че родът приключва.
Last edited by Marfa on Mon Oct 11, 2021 1:13 pm, edited 1 time in total.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
- Spoiler: show
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.