The Last of Us

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

The Last of Us

Post by трубадур » Mon Jan 16, 2023 3:34 pm

Image

Първо донякъде негативите, щото просто няма как да не се сравнява с други неща. Но Down of the Dead на снайдер римейка съществува, който до ден днешен е с най-здравата о-шит, зомбетата идат, отваряща сцена. Хаосът и размахът на онази сцена още не могат да бъдат бутнати, и The Last of Us е пореднията кандидат, който върви по отъпканото и не прави кой знае какво с неговата си презентация на първите минути от края на дните.

Друг проблем е, че все пак The Walking Dead има един от най-добрите пилотни сезони, правени някога, та и това.

С тва на ум, супер добро и обещаващо начало. Има такова нещо като твърде буквална адаптация, ама това си е леджит. От всеки кадър крещят парите, които HBO са налели. Педро беше ясно, че ще изнесе приличен Джоуел, макар на края на епизода да мязаше повече на Виктор от ънчартед, та може и да е било нарочно. Очакванията Бела да не нацели Ели бая бързо се изпариха. Много добре я е напипала. Тес и Томи също са много добре паснати. А най-запомнящата се игра дойде от актрисите зад Сара и Марлен.

Изненадващо имаше бая камеота от разпознаваеми актьори в малки роли, ама паметни. Особено отварящият сегмент, който може да е малко прекален за запознатите с историята, но за нови зрители е бая ценна сламка, просто показва, че тоя сериал си е примиум качество и не са щадени средства, а става дума само за тв интервю от едно време.

Много добър екип има зад кадър и е фраш от впечатляващи декори, костюми и въобще са пресъздали света на играта до най-малкия детайл. Старанието да направят всичко да се чувства достоверно и тежко личи от километри. Единствено гъбясалият труп смятам, че можеше да е по-добре, ама то само защото Анихилация показа как се прави арт плакат с телесни останки по стената.

Как да е. Супер доволно начало. Ще се следи с интерес.

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: The Last of Us

Post by penzata » Mon Jan 16, 2023 5:18 pm

Не съм ти чел поста, защото ще гледам довечера епизода, но вече има тема, дюд :mrgreen: :

viewtopic.php?f=20&t=7204
The hardest battles are fought in the mind.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 14 guests