Martix, дай някое видео на
Ще пропусна да коментирам подобаващо блатантния ти сексизъм и само ще отбележа, че може и да си прав, че е имало още една държава, която не е говорила на английски, но това само подкрепя тезата за шовинизма на франсетата, защото пак говорят на френски
Тъпа песен е, песен която и вокално, и като лирика, и като изпълнение е зле; шансонът изобщо не е тъп. Опитват се да "изкопират" емоционалността на Je Taime на Лара Фабиан и донякъде им се получава. Не е паметна, но не е и забравима. Харесва ми.
ОК, мина ми червената пелена от споменаването на Роланд и съм готова да ти отговоря по-подробно. На такива явни ебавки, независимо дали са ебавки или не, отговорът е един и той е "сексистка свиня". Ако ти можеш да ме наречеш "глупава женка" на майтап, аз също мога да те нарека сексист на майтап. Еднакво смешно и хумористично е. Така че не реви и не ми говори за мемета и кой как реагирал се кълчил, защото не си по-добър от мен и чувството ти за хумор се простира точно до скъпоценната ти личност, както се видя.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests