Какво слушате сега?
Re: Какво слушате сега?

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Слушам едно хлапе със смешно име дето от време на време вади по някоя сгодна песничка, ей тая не е лоша.
И малко новини от youtube рап фронта. Излезе новия микстейп на NF, има 1 добра песен вътре (Clouds), в чиито клип може би ми се привижда, но е имитирал видео стила на Token. Който пък току що пусна първото си парче за 2021, доста е диво, чакам с нетърпение какво ще извади тази година момчето чудо. Hopsin също се е размърдал нещо, и докато песента му с NF не беше нищо особено, собствената му Alone with Me е доста приятна, ако и да се държи единствено на страхотния припев.
През това време чу-чуу влака на чистача, който мрази тениски, Dax продължава да си върви, до 5-6 години света ще кечъпне сигурно.
И малко новини от youtube рап фронта. Излезе новия микстейп на NF, има 1 добра песен вътре (Clouds), в чиито клип може би ми се привижда, но е имитирал видео стила на Token. Който пък току що пусна първото си парче за 2021, доста е диво, чакам с нетърпение какво ще извади тази година момчето чудо. Hopsin също се е размърдал нещо, и докато песента му с NF не беше нищо особено, собствената му Alone with Me е доста приятна, ако и да се държи единствено на страхотния припев.
През това време чу-чуу влака на чистача, който мрази тениски, Dax продължава да си върви, до 5-6 години света ще кечъпне сигурно.
There are no rules! I'm gonna get you!

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Вече три пъти слушам целио нов албум на cannibal corpse (излезе днеска навсякъде) и последното, което очаквах е да има красиви пасажи и изтънчени сола в песните им.
Но като цяло е абсолютно рязане, буквално все още са групата синоним на дет метъл, един от най-чаканите ми албуми е тази година, любима група и не разочарова. Много тежки рифове, корпсграйндера звучи по-добре от всякога, този човек просто има безсмъртен екстремен вокал, технически е отвинтващ без обаче да забравя, че човек трябва да си вее кичето, много груув, много тресня, въобще бижу е.
Но като цяло е абсолютно рязане, буквално все още са групата синоним на дет метъл, един от най-чаканите ми албуми е тази година, любима група и не разочарова. Много тежки рифове, корпсграйндера звучи по-добре от всякога, този човек просто има безсмъртен екстремен вокал, технически е отвинтващ без обаче да забравя, че човек трябва да си вее кичето, много груув, много тресня, въобще бижу е.
-
- Sorcerer
Наскоро преоткрих нашенската група Ирфан:
отвинтваща заявка за песен на годината:
Последния проблясък на 90-те.
А виж, ако е някоя простотия ще стане хит, но щом не е, не може да стане ХИТ.
А виж, ако е някоя простотия ще стане хит, но щом не е, не може да стане ХИТ.
Диското-то набира все повече сила под различни форми
NF е обсебен, според мен. От какво, не знам. Може да е просто от музиката.Martix wrote: ↑Thu Apr 15, 2021 3:17 amСлушам едно хлапе със смешно име дето от време на време вади по някоя сгодна песничка, ей тая не е лоша.
Повече ми харесват KAMBAN, Lecrae или Bryann Trejo. Дори на Andy Mineo клиповете са му по по-позитивни,
Напоследък си въртя няколко песни на Шон Мендес. Първоначално останах изненадан, че е толкова млад.
И тоя го чух и открих покрай KINJAZ. Както и тези:
И тоя го чух и открих покрай KINJAZ. Както и тези:
Един път Съб-Зеро ще бие ли Скорпиона?
Утешавам се с това:
Утешавам се с това:
Тил с кавър на руски. ГДР корените си личат

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Това ме кърти всеки път като го гледам, дано са искрени.
Кой въобще може да измисли думата "искрометна".