Продавам Телевизор и Монитор

Имате няколко балистични ракети и се чудите на кого да ги продадете - това е мястото! Танкове, гранатомети, fluffy dildos - we've got them all
Post Reply
User avatar
coldie
Forsaken
Posts: 2969
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Продавам Телевизор и Монитор

Post by coldie » Mon Dec 21, 2020 12:31 pm

Много запазен LG - монитор/телевизор с вграден тв тунер 22.5 инча се води - 19 към 6 , реално е 57/8 см. по диагонал. Картината е много добра и контрастна, няма забележки и по корпуса. IPS матрица. Дистанционно и захранващ кабел (оригинални). Другите кабели не ги знам къде са. Има абсолютно всички входове - HDMI, VGA, USB и т.н. Има и вградена антена. Смисъл всички национални телевизии могат да се гледат без доставчик на тв. Дори преди малко така го пуснах - хвана без никакви смущения на картината bTV, трите BNT-та и NOVA.

А монитора е този Dell - без никакви забележки било по корпуса, било по екрана.
https://www.cnet.com/products/dell-p221 ... bbyn8rg7e/
модификация b
общо-взето професионален монитор и да не ползвам някакви високопарии, но който е имал ДЕЛ знае какво е ДЕЛ. Само Ейзо се водят малко по-добри от ДЕЛ. 22 инча, подходящ е за игри и графичен дизайн. Тук само искам да кажа, че съм с подобен ДЕЛ. А предишния ми пак беше ДЕЛ и беше ползван, ако щете вярвайте около 10-на години. Предишния ми ДЕЛ беше 19 инча и си бях взех един Филипс 21 инча, но тоя Филипс взе да се разлепя още след 3-4 месеца. ДЕЛ-а 19 за 10 години единствения му проблем, който беше се появил беше един мъртъв пиксел. За 10 години !

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest