Внимавай, бритчед, носи се лошо име на белотаджиите в този форум.tigermaster wrote: ↑Mon Nov 09, 2020 6:12 pm^И изведнъж се сещам за един младеж, с когото изиграх няколко партии белот преди време.

Moderator: Moridin
Внимавай, бритчед, носи се лошо име на белотаджиите в този форум.tigermaster wrote: ↑Mon Nov 09, 2020 6:12 pm^И изведнъж се сещам за един младеж, с когото изиграх няколко партии белот преди време.
От кога това? Аз като тежък белотаджия съм изтървал нещо
Си, да, но ме помолиха да не куотвам конкретен потребител, заради това ще перифразирам - цолдизъм 101 е, че билотаджията е пияница и наркоман. Честито!
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изглежда почти призна, че вероятно ще му се наложи да напусне Белия дом, предадоха световните агенции.
Добре, че е твоята медицинска диплома да разпознаеш на Байдън склерозата.coldie wrote: ↑Wed Nov 18, 2020 2:34 pmОтносно Тръмп повече клоня към мнение, че т.нар. му изцепки, туитове и въобще фрази/изказвания с които взривява медиите са вид ПР с което да подсилва амплоато си на ретро републиканец. Но Тръмп е първия президент на САЩ от не знам колко десетилетия, който не е започвал война, вероятно от ВСВ насам, понеже там САЩ не започват войната.
Байдън е безличен, определено има поне наченки на склероза и не знам кой нормален човек може да го приеме за президент. Ще е дъми, или по-скоро марионетка.
Тва е култ. Мен ме кефи как върховния съд, който 6-3 консервативен с 3 съдии избрани от Тръмп е либерална клоака.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests