Аз съм бил много работи. Викам да не се надяваме 70 милиона американци да минат през моя 10 годишен редемпшън арк.

Moderator: Moridin
Аз съм бил много работи. Викам да не се надяваме 70 милиона американци да минат през моя 10 годишен редемпшън арк.
Много е лесно. Избиваш инакомислещите и няма кой да гласува за опонента.
https://twitter.com/CharlesMBlow/status ... 6980826113Also, the percentage of LGBT voting for Trump doubled from 2016. DOUBLED!!! This is why LGBT people of color don’t really trust the white gays. Yes, I said what I said. Period.
Изглежда ли ти, като да имаме времето да култивираме някакво трезво мислене у всички тези хора? Аз имах късмета да бъда един микроб в ранните дни на outrage движенията в интернет и това ми даде достатъчно време вече да започна да се октъсвам от тези къмюнитита горе долу около 2015-2016-та година. Да не говорим, че по онова време outrage движението още беше под радара на хората, които в последствие започнаха да ги използват да манипулират вота и нещата бяха доста повече морално сиви, отколкова са сега. С течение на годините всичко започна да се вмирисва. Outrage културата се монетизира в youtube, буквално има хора с милиони последователи, които единствената им професия е да подклаждат outrage тълпата(мисли Candace Owens, Jordan Peterson, etc). После се усетиха от по-високо и плъзнаха всякакви ботове и инфлуенсъри от тоталтиратни държави(мисли Русия, Китай и т.н.).Dr. Horrible wrote: ↑Wed Nov 04, 2020 5:31 pmАбе аз знам за хора, които гласуват за Тръмп не поради омраза към някого, а защото си вярват, че така ще плащат по-малки такси. Толкова е просто. Искат да си запазят парите, гледат си своите интереси. В едно крайно индивидуалистично общество като американското това не е странна позиция. Не е като Байдън да може да оправи проблемите в САЩ само с встъпването си в длъжност - все пак да не забравяме, че движения като BlackLivesMatter и MeToo имат своите корени точно от годините на управление на Обама - тоест не е като всички социални проблеми да са изчезнали с магическа пръчка, щом на власт е бил чернокож президент. Тоест хората си казват "Абе тея малцинства няма да се оправят лесно, я аз да си давам парите за данъци всеки месец."
Но хайде, @Amikae, мрази този, който гласува срещу Партията Майка, обяви го за чудовище, стъпкай го, мачкай го, много мек си бил с него. Все пак щом не е приел правилната идеология, значи е лайно.
Иначе ти самият си видял, че пътят е дълъг. Давай на другите шанс да го извървят, всеки има право на 10 годишен ридемпшън арк.
Bears fucking repeating.Amikae wrote: ↑Wed Nov 04, 2020 6:10 pmНе, бро, сюреалистично е как всички седите тука и сте тотално ехидно неебателни за неща, които буквално засягат целия свят.
И ми е мега смях как ми говорите за толерантност когато най-могъщата държава на света избират шибан диктатор за следващите 4 години, а неотдавна направо си изключихте форумчето, щото не можахте да сте толерантни помежду си достатъчно да водите дискусии без да се избиете.
Лесно е да си толерантен, като гледаш от страни и не те ебе...
Расизма не е морален възглед. Полицейското насилие не е морален възглед. Да ти пръснат мозъка с автомат, защото си счупил витрина не е демокрация. Какво ви става?Dr. Horrible wrote: ↑Wed Nov 04, 2020 6:26 pmА как би се чувствал, ако най-могъщата държава избере диктатор, който обаче подкрепя твоите морални възгледи?
Ако избере диктатор, който със закон забрани яденето на месо и убийството на животни за кожи и т.н.? Ако избере диктатор, който забрани пътувянията със самолети по лични причини, за да се опази околната среда? Ако забрани всичко, което според някоя негова комисия се окачествява като "реч на омразата", включително въпросните канали в ю-туб?
Ще те кефи ли тогава, че е избрал да направи всички неща, които според теб трябва да бъдат направени, или все пак ще ти е гадно, че всякакви принципи на демокрацията са погазени. Защото, съжалявам, но това е демокрацията - всеки има право на глас, включително хората, които искат да си спасят своите кожи и нямат много грижа за другите демографски групи.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests