Cyberpunk 2077
Moderator: AlDim
- penzata
- Forsaken
Re: Cyberpunk 2077
Пича, дюююд!!!
Баси, всичкото девствен мустак се е наежило с нетърпение да зоба къстъмизацията и рийл лайф експириънса на Сайбърпънк. Риспект!
п.п. моим ти се, ноу дубрье знаиш, чи от ейм асист и секви други асисти бегам кат лютиче от приордър, та шо ги гуориш тез няща. да знаеш, че наистина ме заболя.
Баси, всичкото девствен мустак се е наежило с нетърпение да зоба къстъмизацията и рийл лайф експириънса на Сайбърпънк. Риспект!
п.п. моим ти се, ноу дубрье знаиш, чи от ейм асист и секви други асисти бегам кат лютиче от приордър, та шо ги гуориш тез няща. да знаеш, че наистина ме заболя.
The hardest battles are fought in the mind.
А да не е да мислиш, че от твойти "скрити" подмятания по мой адрес, вкл. и у тва ти изречение не боли. Аз може да имам сърце на воин, ама и то си има граници.
Относно първото ти - дали па нема да сме, най-накрая вечната ми мечта да съм натокана путеса със сочна вулва ще бъде осъществена от банда поляци, уат ъ тайм ту би алайф.
Относно първото ти - дали па нема да сме, най-накрая вечната ми мечта да съм натокана путеса със сочна вулва ще бъде осъществена от банда поляци, уат ъ тайм ту би алайф.
- penzata
- Forsaken
Та, относто Сайбърпънку - и в озон, и в технополис, и в плесио са пуснали петицата за приордър (999 марки; което си е 666 за гледащите отгоре корпоративни чакали) с дата на получаване 19.11, което малко или много потвърждава, че в бегето няма да е (голяма) чакалня за конзолата; туй еуропата гуемо нещо.
От друга страна, мда, мамицата им кръвопийска, игрите ще са надути, корпоративните му кучета с кучета - 120 марки за Майлс Моралес (а се води, че е все едно Uncharted Lost Legacy и Infamous First Light, демек не цели игри, по-миниатюрни спинофи), Димън Солс - 160 марки , и фаскинг Сакбой ще е 140 динари. Говеда! Поне цената на контролера не е завишена и е 140. Та, ясно е вече, яко ще се избиват пари за конзолата от игри; нищо чудно и абонаментите да те чокат здраво, въпреки че те примамват с безплатните пс4 хитц игри. Нищо неочаквано, но все пак, малко рант да има.
Та, толкоз за Сайбърпънку.
От друга страна, мда, мамицата им кръвопийска, игрите ще са надути, корпоративните му кучета с кучета - 120 марки за Майлс Моралес (а се води, че е все едно Uncharted Lost Legacy и Infamous First Light, демек не цели игри, по-миниатюрни спинофи), Димън Солс - 160 марки , и фаскинг Сакбой ще е 140 динари. Говеда! Поне цената на контролера не е завишена и е 140. Та, ясно е вече, яко ще се избиват пари за конзолата от игри; нищо чудно и абонаментите да те чокат здраво, въпреки че те примамват с безплатните пс4 хитц игри. Нищо неочаквано, но все пак, малко рант да има.
Та, толкоз за Сайбърпънку.
И понеже всичко е цветя и рози имаме това долното :
И понеже озон пари не връщат (been there, done that), ако не стигнат бройките си с вързани едни 1000 лв. за неизвестно колко време...Поради силно ограничение на премиерните бройки можем да приемем само предварително платени поръчки с карта онлайн или на място в магазините ни.
Списък с всички магазини, в които можеш да запазиш своята конзола можеш да намериш тук - https://www.pulsar.bg/shops-pulsar-games
Всеки има право да закупи само по една конзола. Промо кодове и допълнителни отстъпки не важат при покупка на PlayStation 5. Поръчките ще се изпълняват по реда на плащането им до изчерпване на количествата.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Кор за сони (или за озон тука се пада )
бтв у най-пеце играта нищим плейстешън
а у ибей е ад, щу бунаци са накупили и препродават на дебилни цени и има кой да ги плати, т.е. кор за сони
бтв у най-пеце играта нищим плейстешън
а у ибей е ад, щу бунаци са накупили и препродават на дебилни цени и има кой да ги плати, т.е. кор за сони
- penzata
- Forsaken
Yan wrote: ↑Thu Sep 17, 2020 7:35 pmИ понеже всичко е цветя и рози имаме това долното :
И понеже озон пари не връщат (been there, done that), ако не стигнат бройките си с вързани едни 1000 лв. за неизвестно колко време...Поради силно ограничение на премиерните бройки можем да приемем само предварително платени поръчки с карта онлайн или на място в магазините ни.
Списък с всички магазини, в които можеш да запазиш своята конзола можеш да намериш тук - https://www.pulsar.bg/shops-pulsar-games
Всеки има право да закупи само по една конзола. Промо кодове и допълнителни отстъпки не важат при покупка на PlayStation 5. Поръчките ще се изпълняват по реда на плащането им до изчерпване на количествата.
Мда, тези смешки забравих да ги спомена, докато рантех по цената на игрите - адски много се смях на тази озонска клауза и колко си нямат абсолютно никаква представа, колко бройки ще им бъдат отпуснати.
При технополис дебилщината също е яка:
Тия бритчеди даже продавали по два броя на калпак . Цял свят в момента (а кочинята с приордърите е голяма, защото "специализираните магазини" са аут ъф сток и са пуснали приордърите, преди часа и датата, обявени от сони) дава по бройка на чиляк, тез от технополис по две. Ще се поправя: не еуропата, бегьето е гуемата работа.„Предварителна продажба на PlayStation 5 и Dual Sense контролер“ (по-долу „Предварителната продажба“) се предлага от “Технополис България” ЕАД, ЕИК 130858590 (по-долу „Технополис“) при следните условия:
1. Общи
Предварителната продажба се извършва в периода от 17.09.2020 г. до 19.11.2020 г., до изчерпване на доставените на Технополис количества. Всяко физическо или юридическо лице („Купувач“) има право да закупи до 2 бр. PlayStation 5 или Dual Sense контролер. Технополис си запазва правото да променя настоящите Условия и всички срокове, посочени в тях, в случай на евентуални промени в условията и сроковете на доставка, направени от производителя (доставчика).
- penzata
- Forsaken
Яко кор за сони. Кочинята наистина е пълна. В молбеге сайта днес продаваха петицата за 1300 лева . А, ако имаш време за губене през работно време , мазалякът в редит е топ.
п.п. и въпреки всичко, любимото ми гифче:
- penzata
- Forsaken
Съвсем случайно хванах целия лайв на 3-ти епизод на Найт Сити Уайър - мъмкъму, нахайпих се на копиуе.
Показаха различните видове банди и е просто убер.
И пеце спецификациите - яка оптимизация, рекомендед само 12 гъби рам и гтх1060 (е, и и7, де). Цеде прожект са гуеми бритчеди. Направо ме хваща яд, че Дъ Ласт ъф Ас двойката се нахендри в една и съща година със Сайбърпънку.
Показаха различните видове банди и е просто убер.
И пеце спецификациите - яка оптимизация, рекомендед само 12 гъби рам и гтх1060 (е, и и7, де). Цеде прожект са гуеми бритчеди. Направо ме хваща яд, че Дъ Ласт ъф Ас двойката се нахендри в една и съща година със Сайбърпънку.
Хайпът е инсейн!
Ето го клипчето с бандите - https://www.youtube.com/watch?v=a7_D1qlwOp0
Има и още едно ново в канала им в ютуб.
Ето го клипчето с бандите - https://www.youtube.com/watch?v=a7_D1qlwOp0
Има и още едно ново в канала им в ютуб.
Както и се очакваше, минималните са мега допустими, а препоръчителните са повечето компютри като цяло. Тоя еджин и тая компания чувес. остава ся и играта да не е тотално кофно
- penzata
- Forsaken
Киану надъхва - https://www.youtube.com/watch?v=gC_MvxjGIhA
И аз за тоя линк минавам
Тия ще изстискат квот могат от него до дупка.
Тия ще изстискат квот могат от него до дупка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Отложена е за 10-ти декември - https://twitter.com/CyberpunkGame/statu ... 2370176002 .
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Dark Cloud
- Scholar
Както е тръгнало, направо ще я пуснат в дните преди Коледа (след което ще накарат един куп хора да работят по hotfixes по време на празниците).
ся трябваше да я обяват, а не преди 2 години
инак за мен я 2022, я не, доста ми е сьоравно