За природата, стреса и докъде може да доведе човек бисептола

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Bragir

Post by Bragir » Mon Feb 23, 2004 12:44 pm

Хмф, опирайки се на опита си, то достатъчно натоварващо е да слушаш кво ти говорят (бърборят/оплакват/мрънкат/искат/очакват/споделят......) хората, камо ли да може и мислите им да ти се наливат. брр, направо ме засърбява кожата и ми се ще да се изкъпя при простичкия факт как веднъж след като двама озъбени старци се караха в автобуса ме сви стомаха и после сънувах озъбените им мутри и станах с главоболие. Емоции! Хех! дръжте си ги за вас! То хората могат да навредят доволно само с излагането на мислите си в постове камо ли директно ако е. Не виждам начин да се получава безвредно, къфто и да е филтър да има съзнанието. То самосъхранението явно си знае работата за сметка на чувствителността. Не че лошо в емоциите, ама ако ше си прехварляме смислените то няма да се цветя и рози :(
А за постигане на равновесие и спокойствие за мене е по-важно да няма друг @!*^*@$ човешки индивид на километри наоколо, отколкото мястото. Поне за ден два, пък после дръвие и чайки да не видя освен през уеб. Няма лошо и в компания де, да се пощъка нейде на чист въздух, гаджета, туй онуй, Моридин по бански ;р ма ама мах 3-4 дена.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Mon Feb 23, 2004 3:17 pm

Браги, не е точно така. Ся наистина има хора които ме уморяват и депресират само с присъствието си, или пък ме вбесяват пределно ("няма да ставам сериен убиец днес, ще устоя, няма да ставам сериен убиец днес"). Обаче пък има хора, които наистина ми липсват като не ги виждам известно време. И въобще усамотението може да ми докара душевно спокойстовие ако е за няколко дни, но след един определен момент започва да ме подлудява. Абе, баланс му е майката:Р
Знам че само Моридин по бански ти е в главата(то на всички ни, де:Р), ма недей така направо...:РРР
Мхм, Мор, май поради невъзможността да си преливаме в главите не мога да те разбера или поне да го обясня като хората. Или просто хванах грешната метафора... знам ли, след като си се оставил на течението, не се стресирай от това, че те влачи. Или... ритай, ако не друго облекчава нервите:р.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Bragir

Post by Bragir » Mon Feb 23, 2004 4:46 pm

ц, неам такива познати. Ма тва щот съм си избрал да съм stray dog или егоистичен ръб ;р Просто от време на време ми е навик да пускам гилотината зад мен без кой знае ква причина и да сменям обстановката.
Хех, бе има нещо в тия бански :twisted:

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Tue Feb 24, 2004 8:17 am

Ше се носиме, ей! Малки завистливи душици такива :Р

Иначе емоции за който иска ве, за който не иска сега няма да му трошим хатъра :)
This is it. Ground zero.

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Tue Feb 24, 2004 7:33 pm

Ъъъъъъъъ... Се пак "Има нещо в тия бански" не е като за пред малки деца, спазвайте форумния бон тон, плз!!!! Ама:Р
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Bragir

Post by Bragir » Tue Feb 24, 2004 8:21 pm

Ми иде време за бански пък. Ти ся кат ти е морйенцето на две преки да мълчиш че щи завидя. :р как е временцето там ся, а?

User avatar
Kolibri
Sorcerer
Posts: 366
Joined: Sat Dec 20, 2003 6:41 pm
Location: Varna

Post by Kolibri » Tue Feb 24, 2004 10:27 pm

Ами, Браги, като те интересува, ела да провериш лично, няма да останеш разочарован:РРР
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

turin
Adept
Posts: 241
Joined: Tue Jan 13, 2004 12:23 am
Location: нейде из облаците (купесто-дъждовни)

Post by turin » Wed Feb 25, 2004 12:21 am

Last edited by turin on Fri Sep 17, 2004 7:27 pm, edited 1 time in total.

Bragir

Post by Bragir » Wed Feb 25, 2004 10:18 am

мдам пак града виновен ;рр. Ми не то ние сами си увреждаме здравето, ама всъщност без някои достижения на цивилизацията като кибрита примерно бал сам го очарованието на огъня. То паленето си е цяло изкуство, ама няма отровени сме вече от по-лесното, щот физическиа труд не блазни никои почти. Народопсихология да го кажем. А залеза понякога е доста красив през смога, получават се едни спец ефекти дето никде ги няма.

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Wed Feb 25, 2004 11:09 am

Моята скромна личност, за да се отчете ще каже, че обича да гледа изгреви, само дето те обаче много рядко съвпадат с биологичния й ритъм, тоест се състоят в такова време на денонощието, щото Весела обикновено тогава има лошия навик да спи. Залези пък не обичам да гледам, защото си имам Лични Причини за това, сиреч са свързани с изключително лош за мене спомен, но това си е само моя работа де.
Колкото до това, че хората сме дегенерати - да, може да се каже. Само дето това не е защото плюскат информация, по-скоро се дължи на гадният ни навик да не поемаме никаква такава, а ако случайно го направим, то в огромната си част от случаите я разбираме и оценяваме погрешно. Човекът е странен звяр в края на краищата - упорито отказва да еволюира в друга плоскост, освен в чисто технологичната. За сметка на това в емоционалната си страна е удивително еднакъв, неизменчив и предсказуем от всички хилядолетия насам, за които има останали поне някакви данни на "разумна" дейност. Ние сме може би единствените създания на тази планета, които така и не придобиват поне някакви рефлекси, а упорито вършат едни и същи грешки, но в различни мащаби. Това никак не е утешително. И все пак твърдя, че тия, дето претоварват жалките си нефелни мозъчета са именно тези индивиди, които имат най-малка нужда от майката природа, точно защото вродената им ограниченост им пречи всеячески да я възприемат. От друга страна обаче изобретенията, които правим, нещата, които създаваме, са продукт на желанието да живеем по-добре, извършвайки по-малко движения. Този стремеж винаги го е имало - затова е бил и робовладелският строй, та да могат тия, които са се озовали по прищявка на съдбата от правилната страна на хранителната верига, да си живеят хубаво, докато някой им сипва храна в устата. От тази гледна точка токът, телефоните и всичко останало са си много правилни неща. Течащата вода пък е жизнено важна за оцеляването ни, поради опасността от зарази в застоялата тиня. Естествено, че веднага могат да бъдат изтъкнати злите ни страни като на същества, толкова погълнати от собствената си значимост, че са готови да отрежат клона, на който са седнали и то в буквалния смисъл, но това се дължи на вродената ни тъпота, породена от крещящата ни непринадлежност към този многообразен свят. А това е тъжно.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

User avatar
Invisible Child
E'lir
Posts: 154
Joined: Tue Feb 17, 2004 4:08 pm
Location: Nothing's impossible
Contact:

Post by Invisible Child » Fri Feb 27, 2004 3:06 am

в крайна сметка всички ще умрем. казали са си го хората - 2ри принцип на термодинамиката (ентропията винаги нараства, сиреч - хак! един ден всички неща благополучно ще си изравнят температурите и няма вече топлинно движение, вземете си тази топлинна смърт на вселената (но само ако Тя не е разширяваща се. щот ако е разширяваща се, нещата стават малко от малко по-сложни.), треперете смъртни!!! хо. хо. хо, дет казваше един такъв кокалест). и от такава гледна точка, съвсем нормално е хората все повече и повече да ограничават живота си.
I walk through the streets and memorize the city

klamer
Commoner
Posts: 25
Joined: Sun Feb 29, 2004 10:27 pm

Post by klamer » Sun Feb 29, 2004 11:15 pm

turin wrote: мобилни телефони ...

е, няма, градът е твърде силен наркотик, цивилизационната абстиненция ще ме довърши за няма и месец

да сте виждали раздразнени хора на село? щото аз не съм, ядосани - може би, но вечно недоволни - не
Е хубава работа, аз вече се чувствам виновен че живея на село.
klamer aka kilo_lamer

turin
Adept
Posts: 241
Joined: Tue Jan 13, 2004 12:23 am
Location: нейде из облаците (купесто-дъждовни)

Post by turin » Mon Mar 01, 2004 6:30 pm

Last edited by turin on Fri Sep 17, 2004 7:30 pm, edited 1 time in total.

klamer
Commoner
Posts: 25
Joined: Sun Feb 29, 2004 10:27 pm

Post by klamer » Mon Mar 01, 2004 6:59 pm

Уффф :)
Не ама ми стана малко неудобно - аз си живуркам тук на село, а някои страдат :))))
klamer aka kilo_lamer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests