Не знам с немската полиция, които все пак са доста по-адекватни от американците, щото поне са в добра физическа форма и не стрелят наляво и надясно не съм имала проблеми дося въпреки че имат странни правила. Примерно, ако аз виждам как некви се млатят на улицата, ако реша да звънна на полицията да направи нещо по въпроса аз трябва да СТОЯ И чакам полицията на място, за да не си изпатя. Щото полицията мен може да ме погне. Имаше даже подобен случай, дето некав беше викнал полицията че бият някакъв и беше избягал и накрая полицията беше арестувала този, който им се е обадил
Та за тва примерно, много рядко хората звънят на полицията когато видят някакви агресивни изпълнения навън, щото никой не иска да седи до некви идиоти дето се бият. И да застрашваш собствения си живот.
Освен тва ясно е, че се занимват със спешни случаи, ни тва супер грубо и праволинейно говорене и ксенофобията на въпросната, когато се запъвах некви думи, щото умирах от страх в тъмното и мозъкът ми беше тотално изключил не помага.
Днеска разказа на един колега за тва и той ми каза как някакви негови приятелки германки, си били у тях и някакъв перверзник се качил на терасата почнал да си бие чекии нашите звъннали на полицията и ония им казали, че тоя не ги застрашавал щото нищо не им правил на тях всъщност и просто да отидели в друга стая. ВИкам си, въпросните германки със сигурност са успели доста по-кохерентно от мен да се изразят, та след като тях са ги отрязали. Говорих си днес с германци по повода и те ми казаха, че това не се счита за имърджънси и полицията не може да направи нищо, защото дефакто въпросният нищо не ти прави физически на теби въпросът се разрешавал лесно с пускане на щорите.
В същото време обаче идват с камиони и с доста сили арестуват диларите на риган, които дилари по отношение на жените са убер пичовете и вършат повече работа от полицията.