Бранимир Събев - СЪРЦА ОТ СТОМАНА

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
User avatar
BlackHeart
Commoner
Posts: 33
Joined: Wed Dec 07, 2011 8:02 pm

Бранимир Събев - СЪРЦА ОТ СТОМАНА

Post by BlackHeart » Wed Dec 11, 2019 11:11 am

Здравейте. Отдавна не съм писал във форума, ала ме дърпа да се похваля :D Някои от вас вече знаят - отскоро е реалност новата ми книга, която вече е роман, при това военна екшън-фантастика. Анотация:

"2041-ва. България е световна икономическа сила, обществото ѝ е богато и мирно. Няма престъпления и насилие, затворите са празни. Благодарение на новите ваксини са елиминирани почти всички болести, а най-тежките са сведени до хроничен режим. Страничен ефект: няма агресия.

Внезапно се случва немислимото. В центъра на София едновременно падат няколко астероида. От тях се измъкват чудовищни създания, които бързо се размножават и избиват всичко по пътя си. Останалият свят дава ултиматум на България да се справи сама с проблема, в противен случай ще заличи целия мегаполис от лицето на земята. Никой българин обаче не може да вдигне ръка срещу врага, дори животът му да е застрашен – толкова силно е чувството за пацифизъм.

Или почти никой.

Благодарение на неотдавнашен модерен експеримент няколко десетки младежи са годни да хванат оръжие в ръка и да разстрелят изчадията, без да трепнат. Ще се окажат ли обаче те достатъчни, за да се справят със заплахата?

Отговорът се крие между кориците на този роман със задъхано, динамично действие, за истините и за изборите, които правим. Роман за приятелството. За сърцата от стомана."

За желаещите да се сдобият с книгата, могат да го направят по два начина. Единият е да си я вземат в рамките на тази седмица от Панаира на Книгата в НДК от щанда на ИК "Ерго", които я издават - ет. 4, щанд 408. Ако дойдете събота или неделя, ще можете да се сдобиете и с автограф лично от автора, пак там.

Другият е да си я поръчате от сайта на издателството на този линк - https://store.ergobooks.eu/product/sart ... mir-sabev/ В рамките на тази седмица книгата ще е достъпна за поръчки от въпросния сайт с 30% отстъпка.

До нови срещи! 8-)
Attachments
Cover_Hearts_cover.jpg
Cover_Hearts_cover.jpg (77.96 KiB) Viewed 8356 times

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests