Депресия и причината за депресия са две различни неща. Също и че депресия не престава да бъде депресия, ако депресия е заслужена.
?
Нали се започна от причините за депресията?
Moderator: Moridin
Депресия и причината за депресия са две различни неща. Също и че депресия не престава да бъде депресия, ако депресия е заслужена.
Да, маргинализацията, като причина за депресията. А ако заместиш "маргинализация" с Х, ще си още по-близо.tigermaster wrote: ↑Tue Sep 03, 2019 3:31 pmДепресия и причината за депресия са две различни неща. Също и че депресия не престава да бъде депресия, ако депресия е заслужена.
?
Нали се започна от причините за депресията?
Баце, ти направо удави коня у тая бара - сам си чукна параграф 22.
Веганизмът спокойно може да се причисли към всеки от болднатите изрази, а включването на subtle в дефиницията я прави толкова отворена, че дори да им кажеш нещо накриво може да се брои за маргинализация.Alienation or disenfranchisement resulting from social exclusion can be connected to a person's social class, race, skin color, religious affiliation, ethnic origin, educational status, childhood relationships, living standards, and or political opinions, and appearance. Such exclusionary forms of discrimination may also apply to people with a disability, minorities, LGBTQ+ people, drug users, institutional care leavers, the elderly and the young. Anyone who appears to deviate in any way from perceived norms of a population may thereby become subject to coarse or subtle forms of social exclusion.
тва ме разсмя, ще го гепяNameless_onee wrote: ↑Tue Sep 03, 2019 6:02 pmПо великден, когато куцо и сакато ми подхвърля ”христос воскресе” и ме гледа тъпо (понякога и злобно) като аз отговоря ”съмнявам се”. Това причислявали ме към маргарините? Питам, да си знам, че да не изпусна момента да се почувствам онеправдан и депресиран.
Ако така ги разделяш, веганите май никъде не влизат (освен ако не се окаже, че често не ги взимат на работа, щото са вегани, но аз поне не съм чувала за такива случаи).Martix wrote: ↑Tue Sep 03, 2019 5:56 pmНе че съм съгласен с това, аз лично бих разделил social exclusion-а на поне три групи(1. записан в законите, 2. незаписан, но ги бият по улиците, и 3. само им се мръщят и не ги взимат на работа), но тъй като по тази дефиниция трите не са разделени, технически погледнато Slex е прав.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 5 guests