Из коментарите под извинението.
Moderator: Moridin
От един параграф в края на горната статия попаднах и на това:strikes "churches, synagogues, or other places of worship" from the list of prohibited locations in the Penal Code, clarifying that these places have the same right enjoyed by nearly all other controllers of private property in the state to decide whether to allow License To Carry holders on their premises.
Нямам нищо общо с "бели дедета в Конгреса" НА САЩ. Ти се благодари, че живееш в Канада.Amelia wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 11:40 pmТова на @coldie са първосигналните глупости, които слушаме и от стандартните бели дедета в Конгреса - и на тях не са им нужни изследвания, те ги разбират тея ралти с гръбначния си мозък чак. Начи, супер забавно ми е как тея по-скоро ще вземат да наложат още по-голяма цензура на видеоигрите и киното от вече наличната такава, отколкото да се сверят с реалността, в която ШИБАНИТЕ ИМ ОРЪЖИЯ се продават на куцо и сакато и ще продължават да бъдат ползвани от психопати. А още по ми е забавно как ще ударят любимото хоби на великите борци за свободата на словото в страната (като Саргончо и райт уинг геймъргейтчетата в 8чан). Надявам се последните да могат да се утешат с това, че поне втората им поправка е защитена от злите намеси на либтардите в страната.
То това в огромна степен зависи от самозащитата. Честно казано, заради това с ножа, което споменах по-рано, а и заради други неща, изобщо не съм сигурен, че огнестрелното оръжие е подходящият вариант в който и да е "самозащитен" сценарий, освен евентуално защитаването на имот от нападатели.tiffany aching wrote: ↑Fri Aug 09, 2019 10:42 pmТ.е. не съм против притежанието на оръжие с цел самозащита (и дано никому не се налага).
Така е, нарочно написах оръжие и не уточних вида му. А и ако някой носи такова, не значи автоматично, че може да си служи с него. Или както е било в един от твоите случаи (за щастие) - изобщо дали има подобно намерение.tigermaster wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 12:23 amТо това в огромна степен зависи от самозащитата. Честно казано, заради това с ножа, което споменах по-рано, а и заради други неща, изобщо не съм сигурен, че огнестрелното оръжие е подходящият вариант в който и да е "самозащитен" сценарий, освен евентуално защитаването на имот от нападатели.tiffany aching wrote: ↑Fri Aug 09, 2019 10:42 pmТ.е. не съм против притежанието на оръжие с цел самозащита (и дано никому не се налага).
Е, от комплексарите по принцип нищо (хубаво) не трябва да се очаква.Litz wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 12:31 amТва със самозащитата не важи много, щото дося не е предотвратило убийства. След като дори полицията, които са тренирани хора нали, застрелва тоя от Дейтън 30 секунди след като е почнал да трепе, а през тва време 9 са умрели как се очаква от двама комплексари да го направят.
Обясни, моля ти се, как точно се прави едно такова изледване, какво се изследва и как се преценява? Аз съм изучвал "науката" Логика. В нещо такова, за каквото си говорим, ти нямаш 100 пер цента ясни и доказани данни за да направиш ПРАВИЛЕН извод. В крайна сметка пак трябва да разчиташ на недоказани логически и фактически неща.Amelia wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 11:40 pmТова на @coldie са първосигналните глупости, които слушаме и от стандартните бели дедета в Конгреса - и на тях не са им нужни изследвания, те ги разбират тея ралти с гръбначния си мозък чак. Начи, супер забавно ми е как тея по-скоро ще вземат да наложат още по-голяма цензура на видеоигрите и киното от вече наличната такава, отколкото да се сверят с реалността, в която ШИБАНИТЕ ИМ ОРЪЖИЯ се продават на куцо и сакато и ще продължават да бъдат ползвани от психопати. А още по ми е забавно как ще ударят любимото хоби на великите борци за свободата на словото в страната (като Саргончо и райт уинг геймъргейтчетата в 8чан). Надявам се последните да могат да се утешат с това, че поне втората им поправка е защитена от злите намеси на либтардите в страната.
Users browsing this forum: No registered users and 34 guests