Разни

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Разни

Post by трубадур » Mon Jul 22, 2019 11:26 am

penzata wrote:
Mon Jul 22, 2019 11:24 am
Roland wrote:
Mon Jul 22, 2019 11:04 am
А Теса Томпсън толкова си я гледал явно, щото ДОРИ перфектната й роля в Рагнарок да не ти е харесала, трудно можеш да го изкажеш тоя бисер, ако си гледал Sorry to Bother You.
Точно пък в Сори-то тя е най-злето, не че филмът е кой знае какво, де. В Крийд 2 е дразнеща, но това се отнася и за целия филм. За Крийд 1 вече нямам спомен. В Анихилацията също не показа кой знае какво.

Мацката има някаква артифишъл "харизма".
Понякога ме нараняваш, като при вещера, но в други случаи си множество точен пич. Като тоя тук. Бтв, анихилацията ми е един от любимите филми в последните години и Тесата трябва да я гугълна отново, че да се сетя, че тя е тая дето стана на салата.

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Разни

Post by penzata » Mon Jul 22, 2019 11:37 am

Добре, де, Доктора написа егати самоеякулиращия се ферман за марвел панела и нищо не спомена, че ще правят Блейд с Махершала Али - общо взето, единствената що-годе смислена новина от Марвел.
The hardest battles are fought in the mind.

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Разни

Post by трубадур » Mon Jul 22, 2019 11:42 am

Бтв, то тва мнение беше най-тъжното у цялата тема, аз сериозно, такъв телешки възторг към корпоративна гняс не съм виждал май нивга, а понякога скоквам до редит, и даже веднъж гледах некви катили да "реагират" на произволна новина (пак от дисни, което само ме натъжава допълнително). Бтв, неам търпение блейд да е пеге 13, ако са казали, че не е, се тая, панели от комик кон с обещания за 200 еднодневни филма в следващите 2 години не гледам.

User avatar
Litz
Ascendent
Posts: 4068
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Разни

Post by Litz » Mon Jul 22, 2019 12:00 pm

На мен Теса Томпсън ми прилича на Зоуи Кравиц за много, много, много бедни.

А Натали ми стана несимпатична след оная изцепка с тва как ако не си веган си сексист, което беше доста глупаво. :neutral:

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Разни

Post by Dr. Horrible » Mon Jul 22, 2019 2:48 pm

Блейд няма дата и няма информация за него, освен главния актьор. Но не знаем нищо за сценаристи, режисьори, кога точно излиза и т.н., затова не ми влезе в новита.

Иначе макар най-искрено да си обичам силни женски персонажи, все пак ми е позволено да не харесвам ЕДНА актриса, вярвам. Ужасна е Наталито. Героинята ѝ в комиксите не ми е любима, но все пак я намирам за много готина, особено в отборните заглавия. И има страхотен дизайн, което понякога е 50% от чара на комиксовите герои. Но Натали ме дразни ужасно и хич не ми е симпатична. Даже на снимките от сцената изглежда ужасно неприятно. Но ще я видя, де. Ако има филмът има добър сценарий и яка визия, дори Натали най-вероятно няма да успее да го развали.

А Теса е доста яка като Валкирията. Не съм я гледал в друга роля, но в Рагнарок имаше вайб като Мишел Родригес, което е страхотно, а и в Ендгейм беше много готина на летящия кон! Дано върнят коня! И определено харесвам актрисата и ролята. Но не ми е и тя топ, щото имам един куп по-любими женски персонажи в тази вселена, например Черната вдовица, Алената вещица, Пеги Картър, Небюла, Окойе, Пепър, Гамора, Накиа, Уосп, Гоуст, Мантис, Шури, Шарън Картър и Моника Рамбо. Яко е, че Валкирията ще се гаджоса с жена, отива ѝ на персонажа от Рагнарок, където доста силно беше загатнато. Но ми е по-интересно да видя каква ще е тая weird история в "УондаВижън" с 50-тарска атмосфера и как Алената и Доктор Стрейндж ще правят магии заедно!!! Само за това мисля от вчера, дори си поръчах това, това и това - първият хардкавър на последното вече го имам, купих си го точно защото Алената вещица има важно участие в него. И там историята си е завършена, но по-късно Уонда гостува още няколко пъти в поредицата, исках да имам всичките ѝ появявания!

Наистина не разбирате колко много нямам търпение!!!
Само вижте това, ПОГЛЕДНЕТЕ:
Spoiler: show
Image
Аз много се надявах Уонда да се появи в първия Доктор Стрейндж, много исках поне да е спомената, някакво малко камео да направи... Ама не се случи. И намразих филма. И продуцентите не даваха никакви индикации, че магьосникът и вещицата заедно ще участват в нещо. И почти бях изгубил надежда, след като и в Авенджърските филми двамата не си говореха нито веднъж. Но ми се искаше, ИСКАШЕ МИ СЕ. И като каза Файги "Освен добър магьосник трябва да имаме и добра вещица..." и сърцето ми спря и се зачудих дали няма да вкарат Клеа във филмовата вселена... И като каза "Да посрещнем отново на сцената Елизабет Олсън" вече пищях! И после Лизи обясни как събитията от филма ще са директно продължение на сериала и как се радва, че ще разкаже историята на Уонда чрез различни медии... И беше толкова сладка! Тя е най-чаровното и мило създание на този свят, не мислите ли? А заглавието The Multiverse of Madness е много яко. И аз това чувствам в себе си - МУЛТИВСЕЛЕНА ОТ ЛУДОСТ. Не знам как ще изтрая две години.....
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Разни

Post by трубадур » Mon Jul 22, 2019 3:21 pm

Dr. Horrible wrote:
Mon Jul 22, 2019 2:48 pm
И беше толкова сладка! Тя е най-чаровното и мило създание на този свят, не мислите ли? А заглавието The Multiverse of Madness е много яко.
Не мисля, ама я уважавам като се снима гола.
А заглавието ще е ташак за некъв хомаж към ловкрафт, докато е пеге заглавие.

User avatar
TheGrimReaper
Sorcerer
Posts: 408
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Разни

Post by TheGrimReaper » Mon Jul 22, 2019 3:55 pm

Погледнах информацията и като изключа сериалите (към които нямам никакъв интерес) имаме 2 филма за 2020 и 3 филма за 2021, няма лошо - жалко, че втория Доктор ще излезе толкова далеч, но ще го гледам, първия ми хареса доста, беше различен филм за супер герой, Бенедикт много добре стоеше в ролята на Доктора. Черната Вдовица се надявам да не го осерат, не знам нищо за персонажите от филма за китайски супергерои, дано няма прекалено много летежна пудра, Тони Люн е добър актьор (една от най-добрите му роли в хонконгските екшъни беше в Infernal Affairs - оригинала, който вдъхнови The Departed), та се надявам да се получи нещо читаво. Ще ми е интересно кой ще прави бойните сцени, както и тези на Блейд, там Али-то трябва да потренира доста, за да влезе в кубинките на The Daywalker :) И аз помня как Наталито се направи на интересна след втория Тор и приказваше, че няма да се върне в тая вселена, ама явно парите са си казали тежката дума, все пак и тя трябва сметки да плаща горката.

User avatar
Litz
Ascendent
Posts: 4068
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Разни

Post by Litz » Mon Jul 22, 2019 4:09 pm

Абе не че нещо, но ако мога да разбера защо някой ще станва Скарлет и Лорънс примерно и да хейтваш Портман, тва да станваш тва малоумно лайфстал гуру Гуинет Полтроу (пенза тва е научно доказан факт) ми е непонятно :neutral:

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Разни

Post by Dr. Horrible » Mon Jul 22, 2019 5:07 pm

Не знам какво точно означава "да станваш" Гуинет Полтроу, но не мисля, че го правя... Защо си останала с такова впечатление? Щото Пепър е в списъка ми? Нали знаеш, че двете не са едно и също?

Не изпитвам някакво уважения към Гуинетката като личност и лайфстайл гуру и изобщо не следя хилядите ѝ простотии. Понякога ми попадат разни нелепици, смея се и после ги забравям. Обаче харесвам Пепър като персонаж, харесвам героинята като част от вселената. И Гуинет я играе добре, това ѝ признавам. Колкото и малоумия да прави в реалния свят, в ролята на Пепър ми е сладка. И понеже съзнателно не чета много за актрисата, информацията не успява да повлияе на удоволствие ми от героинята. И се радвам, когато Пепър се появи из филмите, дори за камео или малка роля.

А за Портман мисля, че се е навила не толкова заради парите, колкото заради шанса да играе главна роля. Не я познавам лично, разбира се, но съм останал с впечатление, че тя обича славата и обича да има причини да се надува. А да играеш главна супергероиня на Марвел, да вземеш чука от мъжки персонаж и да покажеш как жена може да го развее и да бъде епична, е страхотен шанс да се надуеш. И не се изненадвам, че се е съгласила веднага. Ще видим как ще се сработи с Таика. Дано все пак фокусът е върху Валкирията и Тор. Във всеки случай този филм излиза чак ноември 2021-ва, така че няма смисъл отсега да влагам емоции в него, като има толкова други неща, към които имам по-силни чувства.
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Разни

Post by Roland » Mon Jul 22, 2019 6:23 pm

Друго си е Скарлет, която играе заради изкуството и кроткото удовлетворение от добре свършената работа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Но за мен е по-яко, че като не те кефят актриси, почваш да ги обиждаш на външност. Просто супер ниво държиш с такъв тип изказвания.
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Разни

Post by penzata » Mon Jul 22, 2019 6:35 pm

Докторе, сопри се малко с тез ферманни полюции, че почнах аз да се червя, като те чета. :ninja:


трубадур wrote:
Mon Jul 22, 2019 3:21 pm
Dr. Horrible wrote:
Mon Jul 22, 2019 2:48 pm
И беше толкова сладка! Тя е най-чаровното и мило създание на този свят, не мислите ли? А заглавието The Multiverse of Madness е много яко.
Не мисля, ама я уважавам като се снима гола.
:thumbsup:
The hardest battles are fought in the mind.

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Re: Разни

Post by Amelia » Mon Jul 22, 2019 9:12 pm

Доста безинтересно изглеждат тея филми/сериали. На мен Натали Портман ми е силно неприятна, а лесбийските изстъпления на Валкирията не ме вълнуват изобщо, така че, скипинг. Теса Томпсън верно е като чернокожия еквивалент на Скарлетката - писнА ми да ѝ гледам мутрата навсякъде и не я харесвам като актриса кой знае колко. Да ми направят филм или сериал за оня, Миднайт ли беше, това ще го гледам с кеф. Ма лесбо секса е къде-къде по-сейф, на него и хомофобите лъскат. Както и да е - сега ще ни надуят главата по Туитър каква нова велика соушъл джъстис революция се случва, щото ще имаме второстепенна гей героиня в Марвел.

Уонда в секви комбинации с персонажи не ме вълнува. Др. Стрейндж ставаше за едно гледане - нямам нужда от повече. От Локи ми писна отдавна, колкото и чаровен да му е актьорът.

От оставащите персонажи май ми дреме само за Бъки, но и там повече ме вълнуваше как Капитана го възприема, така че без Капитана ми е леко все тая. Наташа може да я видя, в зависимост от отзивите за филма - чувствам го като задължение към героинята. Хоукай ми беше интересен като се появи за първи път и после прогресивно му насраха персонажа, така че уотевс и там.

Доста мех.

ПП. Гуинетката е някакъв кошмар, но Пепър си я харесвам и аз, най-малкото щото имаха яка химия с Тони в едни времена, в която Гуинет още не беше почнала да продава вагинални яйца.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Разни

Post by Dr. Horrible » Mon Jul 22, 2019 9:45 pm

Гледайте я колко е неприятна - прилича ли това на искрена усмивка, изглежда ли тя като човек, който харесва работата си?

Image

И в другите снимки е така - пълне се да се усмихне, но усмивката ѝ никога не достига очите, позата ѝ е дървена и изкуствена, сякаш наистина насила е там. Изобщо не се радва да е сред публиката, не чувства удоволствие от шанса да представи този персонаж и тази история на хората...
Spoiler: show


Image

Image
Наистина е много гадна и неприятна, отвращавам се като я видя... В интерес на истината в самите филми никога не е била толкова гадна, там все пак се опитва по-старателно да покаже актьорските си умения. А тук явно дори не ѝ пука....

Сравнете с другите актьори, тези, които наистина ИСКАТ да са там. Вижте как се смеят очите им, вижте колко са естествени позите им, релаксирани, как истински са щастливи. Пол Бетани казваше "Никога не съм виждал толкова хора на едно място!" и сияеше от радост, за Лизи и другите да не говорим....
Spoiler: show
Image

Image

Image

Image
А както казах и по-рано най-много се радвам на Тейона Парис, тази жена СИЯЕШЕ, беше толкова щастлива и толкова горда, че има честта да играе тази героиня, поемаше всичко с пълни шепи и просто от нея струеше искрено щастие. Няма нищо по-прекрасно от актьори, които уважават ролите си, дори да са в комиксови блокбастари, и говорят за тях със страст и емоцията им се вижда. Толкова е заразително! Вижте я само!
Spoiler: show
Image
Спомням си преди време, като малко преди да са започнали "Агентите на ЩИТ", попитаха Минг-На Уен как се чувства от участието си в предстоящия сериал. И тя беше супер изразителна, каза как се чувства в пълен екстаз, как все още не може да повярва, че ще има роля в това, че тя - жена от азиатски произход, която е вече на 50 години - ще стане част от този свят и ще рита задници, беше просто на върха на щастието, зарази ме с ентусиазма си. И в този миг, докато ѝ гледах интервюто, от сърце си пожелах сериала да продължи поне няколко години и тя истински да се порадва на участието си. И сега, като гледах Тейона Парис как се радва, от сърце ѝ пожелах да играе Моника Рамбо още дълги години и да се появи в много филми и сериали и винаги така да им се радва. Това са актьори, които ме разчувстват истински :)
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 20293
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Re: Разни

Post by Xellos » Mon Jul 22, 2019 11:22 pm

Одобрявам женски Тор само при равноправни bare chested сцени, се тая коя ще играе :mrgreen:
:ninja:

User avatar
Matrim
Moderator
Posts: 5264
Joined: Mon Dec 22, 2003 10:58 pm
Location: Remedy Lane

Re: Разни

Post by Matrim » Mon Jul 22, 2019 11:31 pm

Спомням си преди време, като малко преди да са започнали "Агентите на ЩИТ", попитаха Минг-На Уен как се чувства от участието си в предстоящия сериал. И тя беше супер изразителна, каза как се чувства в пълен екстаз, как все още не може да повярва, че ще има роля в това, че тя - жена от азиатски произход, която е вече на 50 години - ще стане част от този свят и ще рита задници, беше просто на върха на щастието, зарази ме с ентусиазма си.
Какво очакваш да каже: "Баси тъпата роля, ама малоумният ми агент не успя да ми намери по-хубава"? Дори и да мисли точно така? :P И посредствен актьор може лесно да се престори на много ентусиазиран за дадена досадна роля. И въобще, трябва ли да ни пука колко са ентусиазирани актьорите, куп велики роли са изиграни само заради парите, ама това не ги прави по-зле, нали?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 73 guests