Предстоящи филми, част IV

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Moridin » Fri Mar 15, 2019 11:54 am

vivka wrote:
Fri Mar 15, 2019 8:05 am
Много, много се радвам на ентусиазма на Dr.Horrible. Страшно ми импонира на емоцията, която изпитвам, откакто излязох от прожекцията на Infinity war-а до момента. Не му го секвайте, моля ви. Има хора, които ви четат, и статиите в списанието съвсем не са достатъчни. Сега, разбирам че няма как да се получи толкова хубава дискусия като на първите Отмъстители, но поне му позволелете на него да си изразява хайпа,та поне един човек да не се чувства като идиот че върви напред-назад и няма търпение до април :)
Награда за най-якият пост ЕВЪР :heart:
This is it. Ground zero.

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Roland » Fri Mar 15, 2019 10:06 pm

Джеймс Гън се връща да режисира Guardians of the Galaxy 3! Супер ме кефи тая идея. Не само, че Дисни капитулираха, но и това означава, че пичът ще прави филми в двата най-големи комиксови франчайза почти едновременно!
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by penzata » Sat Mar 16, 2019 12:36 pm

Roland wrote:
Fri Mar 15, 2019 10:06 pm
Джеймс Гън се връща да режисира Guardians of the Galaxy 3! Супер ме кефи тая идея. Не само, че Дисни капитулираха, но и това означава, че пичът ще прави филми в двата най-големи комиксови франчайза почти едновременно!
Това за пореден път доказва, че купчините с пари са по-важни от всичко на света - било то възгледи, политкоректност and you name it.

И аз се радвам за Гън - след значително по-слабата, но визуално по-пищната, втора част има възможност да се реабилитира и да достави качествен завършек на трилогията.
The hardest battles are fought in the mind.

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Dr. Horrible » Sat Mar 16, 2019 8:03 pm

Аз си мисля, че връщането на Джеймс Гън е било планирано самото начало. Защото фенските кампании бяха силни в началото, но последните месеци съвсем заглъхнаха, не са оказвали продължителен натиск върху Марвел. И някакви информатори от индустрията твърдят, че Дисни никога не са търсели сериозно режисьор, не са приемали резюмета и т.н. Уж демонстрирали някаква активност лятото, но от септември напълно спрели всичко. Струва ми се, че още тогава са си били решили да го върнат, просто са искали да почакат малко време. И затова сега - седмица след Капитан Марвел, два дни след нов трейлър на Авенджърс, ей така между другото излиза в сайтове новина за връщането му.
Но новината е добра, разбира се. Той е доказал, че си работи добре с героите. И актьорите го обичат - винаги си личи, когато един филм е правен с любов. А ако пак искаме да отчетем някакви невероятен прецедент - Гън ще е първият режисьор, завършил трилогия в Марвел синематик юнивърс :D

Много ми се иска да приема това като знак, че и Деърдевил ще се върне, че Марвел слушат феновете, обръщат внимание на кампаниите, готови са да дадат на публиката това, което иска. Много обичам точно тази версия на Деърдевил, изигран от Чарли Кокс, обичам всички поддържащи герои като Карън и Фоги, обожавам Електра на Елоди Юнг... Обичам и другите герои от вселената - Нощната сестра на Росарио Доусън, Джесика Джоунс на Кристен Ритър, дори и Айрън Фист на Фин Джоунс обичам, особено пък с поддържащите му герои - Колийн, Мисти Найт, Давос и най-вече Мери Уолкър на Алис Ийв. Наистина ми пука за тези персонажи и ще ми е много гадно, ако завинаги останат пленени в една мъртва вселена и не успеем да ги видим повече...
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Roland » Sat Mar 16, 2019 11:40 pm

Определено не е от самото начало, но те казаха, че от “няколко месеца” са го наели.

Иначе Нетфликс нямат полза да популяризират чужди собствености, които ще ин отнемат, а Дисни няма да сложат сериали, които изначално не подкрепяха особено, в платформа, за която не са тематично подходящи. Те вече изпообявиха един куп нови проекти, да се надяваме, че и в тях ще се влюбиш :)
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Dr. Horrible » Sun Mar 17, 2019 1:03 am

О, определено ще се влюбя в новите, това е ясно. Vision and the Scarlet Witch звучи чудесно и почти всеки ден се сещам за него и си мисля как го чакам. Но стриймингът на Дисни и Нетфликс не са единствените опции, има повече от два варианта. Последно имаше слухове, че се водят преговори с Хулу и FX и че идеята е да се продължат и четирите сериала, на едно място, вместо да се разкъсат из различните дистрибутори. Хулу правят марвел сериали, FX вече са собственост на Дисни, освен това правиха Legion, така че са добра опция.

Аз сметнах, че всичко на всичко Нетфликс Марвел са имали точно 161 епизода, или поне ще имат, когато излезе и финалният сезон на Джесика Джоунс. 161. Това никак не е малко за 5 години. От тях около една четвърт са ми били скучни - на Пънишър почти всички, както и някои от тези на Люк Кейдж. Но останалите, тоест близо 120, ми харесаха много и съм ги гледал с интерес, тези с Деърдевил или Джесика по два пъти, а тези с Електра - по повече от три. И дори на този етап да си отидат, пак би било невероятно постижение. Но все пак се надявам, че ще се върнат. Може комиксите да са виновни за това, те да са ме разглезили с оптимизъм, но там Електра винаги се връща, дори да е след няколко години. Струва ми се, че и сега ще намерят начин да я върнат.

Филмът за Black Widow го чакам от лятото на 2009-та, когато обявиха, че Скарлет Йохансон ще играе Наташа в Iron Man 2. Тоест ще станат скоро десет години. И през голяма част от тях трябваше да слушам как Марвел никога няма да ѝ направят самостоятелен филм, как героинята не е подходяща за това, как не е достатъчно известна или интересна, не заслужава внимание, как договорите със Скарлет са сложни и няма да станат, Марвел няма да направят за жена, а ако направят - няма да е тази.... И сега, десет години по-късно още си го чакам филма, но вече никой не казва, че няма да го направят, дори напротив - всеки ден излизат новини за развитието на проекта :) И Алената вещица много я чаках, още от Х-мен 3, защото имаше слухове, че ще се появи там, после през всеки марвелски или х-менски филм, все се надявах да намекнат нещо, да я покажат, да я включат. И пак години наред слушах как няма да стане, как нито Марвел имат права, нито Фокс, как заради това няма да я има никъде, как силите ѝ са странни и не стават за филмовата вселена. Ама я направиха. Още помня когато Уидън каза, че за втория филм обмисля "two new character, brother and sister act" и аз подскочих до небето! А сега не просто сме я гледали в три филма, но и правят сериал за нея. Дочаках я.
И Деърдевил ще го докачам да се върне. И чакането ще си струва.
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by трубадур » Wed Mar 20, 2019 5:22 pm

Трейлърът на новото тарантино е бая ъндъруелминг, ама поне пит и лео имат химия (сами по себе си) та може и да не е тотална щета. Доста време мина от гадни копилета. Самият трейлър се надявам да е нарочно тарантиновски неебателен (със се музиката, цветовата палитра и монтажа), защото самият филм няма да е. Поне това е надеждата. От друга страна пичът вече е дърта бита карта, а и се съмнявам изведнъж да не кара на автопилот, но след джанго, осморката и онова с колата много, ама много се съмнявам да се е събудил. Ще видим де. Това заедно с Айришмена на Скорсезе ще са двата филма за унак уонаби кино дейците, а и ще е ансамбъл каст дето на академията й дреме. Другите ще гледат Авенджърите. Пиша некви несвързани глупости вече, еби го

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by penzata » Wed Mar 20, 2019 6:17 pm

Аве, Осморка-та, освен в частта със Зоуи Бел, където яко бе изпуснал конците, си е топ. :spite:

Иначе трейлърът е толкова неебателен, колкото са и двата излязли плаката досега. Вахти, Пит и Ди Каприо кви са мега един до друг. :heart:
The hardest battles are fought in the mind.

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Amelia » Sun Mar 24, 2019 9:19 am

Джанго е феноменално як, ходете се гръмнете. :mrgreen:

Аз чакам два филма тая година - Тарантино и Джон Уик 3. За Авенджърите не ми дреме особено, да не кажа хич.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Claymore
Ascendent
Posts: 4955
Joined: Sat Sep 12, 2009 9:55 pm

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Claymore » Tue Apr 09, 2019 2:48 pm

Джанго е по-як от Осморката за мен, най-малкото като тематика е свежа глътка въздух в тоя специфичен жанр, който емулира, докато Осморката стига до доста утъпкана вече за уестърн жанра тематична развръзка. Като го гледах много ми хареса, но след като вече е минало време ми е доста eh. Джанго от друга страна съм го гледал мисля още два пъти след първия път на кино 2013 и пак се кефя доста.

А тоя сега новия ми изглежда бълвоч, но признавам допринася и факта че намирам за супер преексплоатирана тая тематика, когато още има живи роднини на жертвите на Менсън и прочие, много пошло ми идва цялата американска (впоследствие и глобализираща се) обсесия по серийни убийци и фокусът сред някои хора върху това колко са контракултурни и интересни и прочие. Вместо, нали, че са гадни болни хора с реални жертви. :vomit: Та в тая връзка нямам и доверие на някой като Тарантино да се справи добре с тая материя, доколкото изобщо някой може. Скип от мен, както скипнах и The House That Jack Built, встрани че там не бих искал да подкрепям Трийр финансово дори и малко, след това което Бьорк разкри за снимките на Dancer in the Dark.
Last edited by Claymore on Tue Apr 09, 2019 3:41 pm, edited 1 time in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by трубадур » Tue Apr 09, 2019 3:24 pm

тва на тарантино не се занимава баш с менсън, той че ще е част от филма, ще е, ама това е заради шарън тейт по-скоро, а не заради менсънови, тъй като типично за тинчо тоя филм ще се върти повече около киното и културата на дадено десетилетие. А шарън е важна, къде заради самата себе си, женитбата с педофила олигофрен и изнасилвач роман полански, къде и заради факта, че е убита от сектата на менсън, но е популярна фигура от това десетилетие, една от главните героини във филма е, все пак марго роби я играе, а лео и дикаприо са свързани и те с киното - актьор и дубльор, та се съмнявам баш менсън да получи кой знае каква светлина, от друга страна ще е писан и режисиран от тарантино, та сигурно ще е многопластов и донякъде симпатичен. Плюс че и пичът е имал харизма, освен наркотици, за да накара разни патки да се влюбят в него.

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by трубадур » Sun Apr 14, 2019 1:25 am

Авенджърите ендгейм е 180+ минути :panic:

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Dr. Horrible » Wed May 08, 2019 6:57 am

Ричард Маден - Роб Старк - ще бъде Икарис в Eternals на Марвел!!!!!
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Roland » Wed May 08, 2019 6:22 pm

Dr. Horrible wrote:
Wed May 08, 2019 6:57 am
Ричард Маден - Роб Старк - ще бъде Икарис в Eternals на Марвел!!!!!
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Аааааа ясно значи защо ръсеше ония простотии за “best actor for the role”...
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Dr. Horrible » Wed May 08, 2019 6:52 pm

A?
But goddamn,
you got me in love again

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests