Предстоящи филми, част IV

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
User avatar
The Dragon
Elder God
Posts: 9054
Joined: Wed Jan 14, 2004 9:03 pm

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by The Dragon » Fri Mar 01, 2019 6:46 pm

Dr. Horrible wrote:
Fri Mar 01, 2019 6:24 pm
Обаче хайде всички да мразим Лорънс и да я обвиняваме еднолично, щото е успешна млада жена с пари, талант и фенове,
Пари, фенове и близко приятелство с Харви Уейнстайн. Талант няма особен. Или визия. Тя консистентно е най-слабата част във всеки филм в който участва.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by трубадур » Fri Mar 01, 2019 7:13 pm

Dr. Horrible wrote:
Fri Mar 01, 2019 6:24 pm
не съм против да не е цялата синя и гола.
wut? е те тука прекали вече, даже смайли нема да турна

User avatar
tigermaster
Elder God
Posts: 6458
Joined: Wed Jun 14, 2006 11:39 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by tigermaster » Fri Mar 01, 2019 8:33 pm

Dr. Horrible wrote:
Fri Mar 01, 2019 6:24 pm
И дъъъъ, ако часовете наред мазане със синьо лепило и боя са неприятни за актрисата и ѝ създават дискомфорт и ѝ пречат да играе, не съм против да не е цялата синя и гола.
Аз па викам като не й харесва една от определящите характеристики на ролята, да не я поема. Специално Мистик лесно може да бъде заменена, а актриси, които биха изиграли ролята не по-зле от Лорънс, без да се оплакват от синия грим, не е да няма.

Иначе, аз Лорънс като актриса я харесвам, обаче я намирам за прекалено еднообразна и далеч не съм сигурен, че щеше да ги натрупа тия награди без влиянието на Уайнстийн.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Roland » Fri Mar 01, 2019 8:42 pm

@Dr. Horrible

Мне, сори, but I call bullshit here. Както и @Litz каза, ако тия боклучави капризи идваха от жена, в която не си вманиачен, като Натали Портман, щеше да обквичиш света, че ти поругава франчайза. Ей това ми е проблемът при споровете с теб - че не си честен за двойните си и тройни стандарти. Имаш там някакви актриси, на които фенбойствш, и за които си готов да извърташ и най-големите абсурди в тяхна полза, а от противоположната посока богопочиташ разни герои/ни, които който и да ги играе, както и да ги играе, както и да са написани/режисирани, винаги са перфектни, щото са ТЕ. Ей затова никога не се разбираме, защото на мен този фенбоизъм ми е абсолютно извънземен и непонятен. Не схващам идеята да се кефиш на нещо зле направено или на кофти човек, защото си РЕШИЛ, че това е твоят отбор and they can do no wrong.

Сори, но аз идвам в Х-мен франчайза с десетилетия багаж на комиксов фен И фен на оригиналните филми, които промениха много неща от комиксите, но по начин, който беше минимум консистентен във вътршната им логика. МАСИВЕН лол получаваш за това как Мистик била десетостепенна в комиксите. Някои от историите й в X-Men: Legacy за мен са сред най-якия character development на мутантски злодей въобще - концепцията, че силите й водят до изгубена идентичност, неспособност въобще да ЗНАЕ какви е ценностната й система, кога лъже и кога е искрена. Ей ТОВА би било брутална история, ако искаш да направиш Мистик важен образ във филмите.

Вместо това тя е тотално различен персонаж във всеки филм: от "mutant and proud" във First Class, през "аз бях убийца, ама сега не съм, ама пак ще убия и никой не може да ме разубеди" в Days of Future Past, до "Екзейвиър лайт" в последните два. Сори, това НЕ Е образът. Не ми пука, че филмовата вселена е различна, ако ще използваш разпознаваем персонаж, трябва да запазиш НЕЩО от първообраза му, иначе шейп шифтъри бол в тая вселена, ако щеш измисли си и нов.

Което ме води до Джийн Грей. The Dark Phoenix Saga е сред най-големите комиксови класики въобще. И да, базирана е на личните преживявания на Джийн, НО и на връзките й с останалите герои. Повече от това обаче - базирана е на дълго развитие. Преди да стане ДАРК, имаш Финикс като положителен персонаж. Да се опиташ да нагъчкаш тая епика в един филм, поначало е тъпа идея. НО знаеш ли кое е ОЩЕ по-тъпа идея? Да повториш доказано най-неуспешния Х-мен филм изобщо - Last Stand (който на мен ми е доста любим по разни показатели, но е обективно ужасно слаб). Това беше филм, който самосиндикално загроби франчайза за години напред и доведе до рестарт. Филм, в който огромната епична драма можеше да се разреши с малко по-адекватна терапия, И ТЕ РЕШИХА ДА ГО ПОВТОРЯТ ОТНОВО! Да, сигурно ще има някакви разлики, но трейлърите демонстрират същите бийтове - бебе Джийн не може да се контролира, Екзейвиър е ръб и я блокира, тя изригва, разни важни герои КАТО МИСТИК умират рано, за да им се махне от главата това недоразумение, а останалите страдат, докато накрая и Джийн си взима, само дето ще е по-малко драматично, щото никой от тия герои няма реални установени емоционални връзки с други герои. В последните 2-3 филма всички идват като некви NPC-та, казват си репликите и си заминават.

И най-вероятно пак ще доведе до рестарт, честно казано тоя филм изглежда като почти умишлено да го танкват в момента.

Това са световно известни истории със световно известни герои. НЕ МИ ПУКА, че ДжейЛо я сърбяло да влиза в костюма. НЕ МИ ПУКА, че сценаристите ги е страх да сложат извънземни и да го направят космическа опера. Можеш да разтягаш само до определена точка, преди IP-то да се счупи. Виж MCU - вселена, която е безкрайно по-успешна и консистентна във всеки възможен аспект. Там има извънземни, и космически опери, и актриси, които стоят цял филм във full body makeup. Това на ТЕБ ти е любимата вселена. Защо имаш толкова по-ниски стандарти за X-men?


П.П. И една бележка под линия: Колкото и да ми излизаш с тролски лафчета за "феминистични книжки", аз искам консистентни и смислени персонажи, независимо от пол, раса, или идентичност. Да, надявам се на повече разнообразие, но мутантската вселена вече ми го предлага. Не всеки герой ще е главен и ако Мистик не е написана като главна героиня, това не е някакво предателство към "фиминизма" (щото аз съм най-големият феминист във вселената, нали). Дай ми Сторм главна героиня. Или Бишъп. Или Айсмен. Жени и малцинства колкото щеш в тоя франчайз, ако го дадеш на хора с минимални артистични стандарти. Няма нужда да извратим дадена героиня до пълно абсурдизиране, все едно е единственият ни шанс ебаси...

И като цяло, тия ти подмятания през последните дни не знам какъв тип хумор ТИ смяташ, че са, но не ти правят чест и не те рисуват в добра светлина...
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Litz
Ascendent
Posts: 4068
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Litz » Fri Mar 01, 2019 11:22 pm

Проблемът със синята кожа е ОГРОМЕН и най-вече в това , че при Ребека тоя грим не го чувстваш като костюм, а като истинската Мистик, а когато е руса и бяла го чувстваш като костюм. При Лорънс синият грим е този , който го чувствам като костюм. И тва не е окей. Щото явно "новата Мерил Стрийп" няма актьорския талант да се престори , че тва е нейната кожа. Тва рецепционистка, която работи в хотел на минимална заплата и която я болят и стискат краката от токчетата може да се престори, но лигла на която и плащат милиони и има оскари не може. Егати актрисата

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Dr. Horrible » Sat Mar 02, 2019 2:32 am

@Roland, егати мощната дисекция на личността ми :lol:
Аз пък по принцип не обичам да споря по форуми, затова обикновено го обръщам на шега и тролене. Защото няма смисъл от сериозен спор – социалната психология е доказала, че веднъж след като човек приеме дадено мнение, особено след като бъде помолен да го аргументира самостоятелно, после то става почти бронирано и нищо не може да му го избие от главата, никакви аргументи или логика.

Имам си любими актриси, и героини, ест. И си ги защитавам със страст. Но поне си защитавам тях, а не се преструвам, че стоя зад някакви принципи и спазвам морални правила. И за мен много твои поведения са грозни – примерно да нападаш неуважително Скарлет, че е искала да играе предполагаемо транс-жена, да казваш как това е неетичен кариерен избор, докато същевременно хвалиш наляво-надясно гей филми с главни хетеро актьори като Call Me By Your Name и Саймън. Но никой не е съвършен и всеки вижда по-лесно чуждите двойни стандарти отколкото своите, предполагам. А подхвърлянията ми за феминизма те дразнят толкова, щото усещаш, че има нещо вярно, иначе нямаше да ти пука.

По същество: това за X-men Legacy не го приемам сериозно, щото това е поредица, излязла 30 години след създаването на Мистик, малко ѝ е късно точно тя да я дефинира. И Мистик участва там точно в 9 броя, излезли в същите месеци като още 4-5 мутантски заглавия, между маса големи ивенти. И поредицата не е оставила никакви трайни следи, нищо от направеното с Мистик там не се използва днес. И самите броеве дори не са рипритвани в по-нови издания, тоест наистина потъват сред морето издавани някога комикси. Но супер, щом на теб ти харесват толкова. И аз имам любими комикси, които са потънали сред морето :) В мен най-ярък спомен е оставила нейната соло поредица от 24 броя, където тя беше шпионка на Екзейвър и ходеше на тайни мисии за Х-мен, което не е толкова далечно от героинята в новата трилогия. Но съм ги чел преди 10-12 години и си спомням съвсеееем мъничко. Може да ги препрочета, преди време си купих tbp-тата от Валери и си ги снимам и бърша от прахта с много любов! :heart:

Това, че прекалено много елементи от трейлъра напомнят на ужасния Last Stand Stand, уви, е вярно :( Надявам се във филма да са направени по различен начин, щото иначе ще е тъпо, да. И друго от казаното по-горе, уви, е вярно – Софи Търнър действително не е най-добрата актриса. Но в Апокалипсис много ми хареса като Джийн и се надявам магията да се повтори.

И не че имам ниски стандарти за Х-мен... Просто на едно мета ниво това е най-комиксовата адаптация евър! Там има постоянни реткони, хронологията е объркана до безобразие, съществуват различни версии на едни и същи герои, които изглеждат по различен начин, хронологично минават десетилетия, а героите си остават млади... Виждам чара в този хаос и го харесвам истински. Обичам неконсистентността в него, обичам лудницата. За повечето хора има един истински Х-мен отбор - този, който са видели първо или този, който е бил основен, когато са започнали да четат комикси. Но истината е, че Х-мените са се въртели по хиляди начини, какви ли не герои постоянно са идвали и отпадали, какви ли не врътки са ставали... Роуг почва като злодей, после става герой, Ема Фрост много дълго е злодей, после става Х-мен, Магнито е техният архи-враг, после става Х-мен.... Какви ли не неща се случват. Хич не ми е нелогично да решат да обогатят образа на някого и да направят някой злодей по-многопластов и сив герой. И ми харесва версията на Мистик, по-истинска и реална ми е, дори да не си боядисва гъза в синьо. Ти имаш желание да бъдеш творец - от сърце ти пожелавам да създадеш герои, към които читателите ти се привързват така силно, както аз се привързах към филмовата Мистик :)
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
Litz
Ascendent
Posts: 4068
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Litz » Sat Mar 02, 2019 2:58 am

Аз пак питам лигавщините за синята боя щяха ли да са океѝ и абсолютно приемливи ако идваха от омразната ти Натали Портман?

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by penzata » Sat Mar 02, 2019 5:08 am

Dr. Horrible wrote:
Fri Mar 01, 2019 6:24 pm
В почти всичките ѝ сцени в Days of Future Past Мистик е сред много хора на публични места - летища, площади, казина, болници - нормално е да не иска да я разпознаят, затова не се показва като синя. Супер логично е. В армията като се бие е синя, после като бие азиатеца е синя, в другата си бойна сцена с Магнито е синя, във финалната и най-важна и най-великолепна светопроменяща сцена е синя https://www.youtube.com/watch?v=tjHEgaxS0UU . Ако постоянно беше синя, нямаше да имаме прекрасни сцени като тази https://www.youtube.com/watch?v=I6J2ST1E6vA "Do you think she has a family" "She has".... :heart: :heart: :heart:
:suck:


п.п.
Dr. Horrible wrote:
Fri Mar 01, 2019 6:24 pm
И дъъъъ, ако часовете наред мазане със синьо лепило и боя са неприятни за актрисата и ѝ създават дискомфорт и ѝ пречат да играе, не съм против да не е цялата синя и гола. Не изпитвам удоволствие от това да гледам как актьорите се мъчат, нали. Освен това може би решението не е само нейно, може би на много други хора в екипа не им се иска да се хабят всеки път по 4-5 часа за нейния грим.
Може би, освен на гримьорите, но тях кучета ги яли. :ninja:
The hardest battles are fought in the mind.

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Roland » Sat Mar 02, 2019 8:31 am

Dr. Horrible wrote:
Sat Mar 02, 2019 2:32 am
Имам си любими актриси, и героини, ест. И си ги защитавам със страст. Но поне си защитавам тях, а не се преструвам, че стоя зад някакви принципи и спазвам морални правила. И за мен много твои поведения са грозни – примерно да нападаш неуважително Скарлет, че е искала да играе предполагаемо транс-жена, да казваш как това е неетичен кариерен избор, докато същевременно хвалиш наляво-надясно гей филми с главни хетеро актьори като Call Me By Your Name и Саймън. Но никой не е съвършен и всеки вижда по-лесно чуждите двойни стандарти отколкото своите, предполагам. А подхвърлянията ми за феминизма те дразнят толкова, щото усещаш, че има нещо вярно, иначе нямаше да ти пука.
Спести ми психо-профила, моля те :lol: Дразнят ме подхвърляният ти не защото съм тайно съгласен с мнението ти, че феминизмът е отрова и identity politics ще унищожат света, а защото целта им е да уязвят и да минимизират реален проблем, за който ми пука. НИКОГА не съм твърдял, че от Тимъти Шаламе, Арми Хамър или Ник Робинсън по-велики светци няма. Напротив, аз съм първият, който критикува хетеро-актьорите, които продължават да се нахлузват в гей роли, докато гей актьорите нямат противоположните възможности. НО това не са само принципни позиции, това са и конкретни явления, и те са агресивно различни.

На първо място, е въпрос на поведение. Лусито дойде на гребена на "изиграх японка и се репчих като ми казаха, че може би това не е ок". Трябваше ебаси прешъра, за да се откаже от втора проблемна роля със СЪЩИЯ режисьор. Сексуалната и полова идентичност като фактори в кастинг са нещо тотално ново, което тепърва ще се дискутира, факт, но уайтуошингът не е и това й натрупа много кофти карма. И за разлика от предпубертетни куиър момчета, в Холивуд има достатъчно транс актриси, а нейм рекъгнишън факторът на Лусито не би бил по никакъв начин важен за точно такъв проект (както не само аз, но и други хора ти казаха, когато го водихме този спор навремето).

Междувременно, когато Love, Simon започна да получава признания в разни тесни кръгове, Ник Робинсън се изгуби във фона, за да даде възможност на Кийнън Лонсдейл и другите куиър актьори от филма да са в светлината на прожектора. Тимъти Шаламе конкретно за гей-ролята си нищо не е казал, но както казах горе, в момента в Холивуд аут гей актьори на неговата възраст почти нямаше доскоро. В същото време, когато осъзна колко токсичен е Уди Алън покрай #MeToo, първата му реакция не беше да се изрепчи, защото е в негов филм, а да напише в социалните си мрежи, че ще си даде хонорара на организации, които се борят за защита на жертвите на сексуален тормоз. Ей това за мен е класа.

И като стана дума за класа, моите критики към Лусито винаги са били на ниво професионални решения, ДОРИ таланта й не съм коментирал (поне доколкото си спомням). Докато ТИ предпочиташ някой като не те кефи, да го обиждаш на външност и други подобни. Така че плс не ми говори за грозни поведения.
Dr. Horrible wrote:
Sat Mar 02, 2019 2:32 am
По същество: това за X-men Legacy не го приемам сериозно, щото това е поредица, излязла 30 години след създаването на Мистик, малко ѝ е късно точно тя да я дефинира. И Мистик участва там точно в 9 броя, излезли в същите месеци като още 4-5 мутантски заглавия, между маса големи ивенти. И поредицата не е оставила никакви трайни следи, нищо от направеното с Мистик там не се използва днес. И самите броеве дори не са рипритвани в по-нови издания, тоест наистина потъват сред морето издавани някога комикси. Но супер, щом на теб ти харесват толкова. И аз имам любими комикси, които са потънали сред морето :) В мен най-ярък спомен е оставила нейната соло поредица от 24 броя, където тя беше шпионка на Екзейвър и ходеше на тайни мисии за Х-мен, което не е толкова далечно от героинята в новата трилогия. Но съм ги чел преди 10-12 години и си спомням съвсеееем мъничко. Може да ги препрочета, преди време си купих tbp-тата от Валери и си ги снимам и бърша от прахта с много любов! :heart:
Чакай сега, значи 5-годишната трактовка на героинята, базирана не на сериозни сценарни решения, а на капризите на свръх-разглезена холивудска псевдо-звезда, не е твърде "нова", но десет-годишната КОМИКСОВА такава, която е базирана на поведението на героинята през годините, и го използва в комбинация с мутантските й сили, за да изгради уникална психологическа дълбочина, която тя не е имала дотогава, е твърде нова и не се брои? Айде да не гледаме кой как е започнал, когато за пръв път са го представили, щото никой комиксов герой няма да излезе в добра светлина... И да, на мен ми е супер любима тази поредица, защото фокусираше именно върху психологическо задълбочаване в отделни герои - Мистик, Боби, Роуг (една от най-добрите трактовки на Роуг въобще), Кити и др. Филмите могат да се вдъхновяват от тези 2-3 години една поредица за десет филма напред.
Dr. Horrible wrote:
Sat Mar 02, 2019 2:32 am
И не че имам ниски стандарти за Х-мен... Просто на едно мета ниво това е най-комиксовата адаптация евър! Там има постоянни реткони, хронологията е объркана до безобразие, съществуват различни версии на едни и същи герои, които изглеждат по различен начин, хронологично минават десетилетия, а героите си остават млади... Виждам чара в този хаос и го харесвам истински. Обичам неконсистентността в него, обичам лудницата. За повечето хора има един истински Х-мен отбор - този, който са видели първо или този, който е бил основен, когато са започнали да четат комикси. Но истината е, че Х-мените са се въртели по хиляди начини, какви ли не герои постоянно са идвали и отпадали, какви ли не врътки са ставали... Роуг почва като злодей, после става герой, Ема Фрост много дълго е злодей, после става Х-мен, Магнито е техният архи-враг, после става Х-мен.... Какви ли не неща се случват. Хич не ми е нелогично да решат да обогатят образа на някого и да направят някой злодей по-многопластов и сив герой. И ми харесва версията на Мистик, по-истинска и реална ми е, дори да не си боядисва гъза в синьо. Ти имаш желание да бъдеш творец - от сърце ти пожелавам да създадеш герои, към които читателите ти се привързват така силно, както аз се привързах към филмовата Мистик :)
Еми супер е като оправдание, но уви, не работи за почти никой друг явно, ако съдим по отзивите както за миналия филм, така и за трейлърите на този, а и в частност за тази трактовка на Мистик. Факт е, че мутантските екипи се менят, и аз ги чета от достатъчно дълго, за да нямам "фиксиран" екип (макар че имам предпочитани комбинации, естествено). Но също така е факт, че ВСЯКА комбинация от герои е базирана на междуличностни отношения, а извън тотално насилената и - сори - ужасяващо плитка връзка между Чарлз и Мистик, и предъвкваната и неоригинална такава между Чарлз и Ерик, в новите филми след великолепния First Class отношенията са почти нулеви. Извън спорадични реплики, повечето герои съществуват във вакуум, имат единствено функция, ако трябва да движат сюжета или да пуснат "магия" срещу врага. Несериозно е това.
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Roland » Sat Mar 02, 2019 8:36 am

Litz wrote:
Sat Mar 02, 2019 2:58 am
Аз пак питам лигавщините за синята боя щяха ли да са океѝ и абсолютно приемливи ако идваха от омразната ти Натали Портман?
И аз искам отговор на тоя въпрос, честно казано :ninja:
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
трубадур
Elder God
Posts: 5701
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by трубадур » Sat Mar 02, 2019 9:50 am

penzata wrote:
Sat Mar 02, 2019 5:08 am
п.п.
Dr. Horrible wrote:
Fri Mar 01, 2019 6:24 pm
И дъъъъ, ако часовете наред мазане със синьо лепило и боя са неприятни за актрисата и ѝ създават дискомфорт и ѝ пречат да играе, не съм против да не е цялата синя и гола. Не изпитвам удоволствие от това да гледам как актьорите се мъчат, нали. Освен това може би решението не е само нейно, може би на много други хора в екипа не им се иска да се хабят всеки път по 4-5 часа за нейния грим.
Може би, освен на гримьорите, но тях кучета ги яли. :ninja:
бе ако си гримьор, който трябва да търпи даун ту ърт "чара" и "хумора" на лорънс с часове (или каквато и ще да е овца като няма камери наоколо) всеки ден може и те да споделят мнението, че колкото по-бързо се разделят с мацката толкова по-вероятно е да не я закопаят зад некоя каравана

User avatar
Dr. Horrible
Forsaken
Posts: 2932
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:53 am

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Dr. Horrible » Sat Mar 02, 2019 11:12 am

Roland wrote:
Sat Mar 02, 2019 8:36 am
Litz wrote:
Sat Mar 02, 2019 2:58 am
Аз пак питам лигавщините за синята боя щяха ли да са океѝ и абсолютно приемливи ако идваха от омразната ти Натали Портман?
И аз искам отговор на тоя въпрос, честно казано :ninja:
Хора, аз не съм някакво чудовище, което иска актьорите, които са му неприятни, да се мъчат със синьо лепило в гъза :lol:

Разбира се, че щях да приема думите ѝ, ако виждах реално старание за ролята, ако виждах, че се опитва и ни дава добри сцени с Мистик, ако откровено сподели защо синята боя създава гаден физически дискомфорт. Няма да имам проблем. А и, както казах хиляда пъти - Мистик реално Е синя в доста сцени от филмите, когато не се намира на летище, площад, в болница или бар, където иска да не се набива на очи. Особено по време на битки, като например тук си е синя. Просто е в син костюм, а не е гола и намазана с боя. Нямам никакъв проблем да не виждам Портман гола и намазана с боя :lol:

Е, познавайки себе си, както и познавайки Натали Потрман (задочно, слава Богу), може би щяха да възникнат известни конфликти заради думите ѝ. :lol: Просто тя нямаше да каже човешки "Синята боя ми е много неприятна, защото ми влиза синьо лепило в гъза и не мога да го изтъкрам дни наред, създава ми физически дискомфорт", а щеше да каже "Да нося боя е против творческите ми принципи, аз съм актриса, избрала съм тази професия за да изследвам различни аспекти от дълбоката си личност, искам да изразя себе си чрез възможностите на своето съвършено тяло, хранено с овес и еко продукти, жена режисьор не ми бе накарала да сложа боя" или директно би казала "Бях много уморена след снимките на своя пореден философски творчески шедьовър, не ми се занимаваше с такъв несериозен филм за масите и не можех да чакам часове наред да ме гримират"... И с това щях да имам известни проблеми, защото щях да го свържа с общата рамка на всичките ѝ изказвания. Или просто тя щеше да се размрънка и да си прекрати договора, с което щях да съм напълно окей.
Last edited by Dr. Horrible on Sat Mar 02, 2019 1:35 pm, edited 1 time in total.
But goddamn,
you got me in love again

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by penzata » Sat Mar 02, 2019 12:22 pm

Но добре, че Лорънс не я познаваш само задочно, иначе не знам какъв монолог би наклепал. :roll:

Дюд, ти психология ли специализираше?!? :unsure:
The hardest battles are fought in the mind.

User avatar
Demandred
Moderator
Posts: 6265
Joined: Sun Jan 11, 2004 8:42 am
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by Demandred » Sat Mar 02, 2019 1:54 pm

Взехте да се оливате вече, това колко процента от времето Лорънс е боядисана в синьо и колко е в нормалния си вид въобще нямаше да го забележа, ако не беше постоянното натякване в този форум. И макар че далеч не е новата Кейт Бланшет или Мерил Стрийп, тя има достатъчно актьорски качества, за да изиграе добре една неособено сложна роля в комиксов блокбъстър.
Last edited by Demandred on Sat Mar 02, 2019 3:28 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

User avatar
penzata
Forsaken
Posts: 2891
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Предстоящи филми, част IV

Post by penzata » Sat Mar 02, 2019 2:37 pm

^^^^^^^^^^
Тру! Нъф сед. 8-)
The hardest battles are fought in the mind.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 39 guests